Washington – Minnesota 4:2 (kon.) | Carolina – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Montreal – Chicago 2:4 (kon.)
Ottawa – Tampa 1:2 (po pr.) | Florida – Toronto 7:2 (kon.) | Edmonton – Dallas 7:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.) | San Jose – Buffalo 4:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Buffalo Sabres
Středa 15.03.2017, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:57 Logan COUTURE - 4:1
     
    54:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Brent Burns s pomocí ležícího brankáře Martina Jonese zabránil Sabres skórovat a na opačné straně se na levém křídle Joel Ward krásně protáhl kolem Jakea McCabea, který měl sice ještě puk na dosah, jenže mu ho v blízkosti levé tyče vypíchl a LOGAN COUTURE kotouč před bránou přes hlavu Robina Lehnera obloukem poslal do sítě! Logan Couture to udělal fantasticky, když počkal až puk skončí v bráně a nad úrovní horní tyče ho zbytečně nezasahoval, protože v takovém případě by gól neplatil. Velice inteligentní akce, po které Sharks vedou už 4:1! Asistence: Joel Ward a Patrick Marleau.
    45:28 Joe PAVELSKI - 3:1
     
    45:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sabres utrpěli další těžký úder, když Jack Eichel nejprve neproměnil samostatný únik a po sražené střele Dylana DeMela od modré čáry na pravém křídle se dostal k dorážce JOE PAVELSKI, který z levého kruhu pro vhazování a blízkosti zamířil zápěstím pod horní tyč odkryté brány! Sharks vstřelili tři góly v řadě a vedou 3:1! Asistence: Dylan DeMelo a Joe Thornton.
    39:15 Micheal HALEY - 2:1
     
    39:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    MICHEAL HALEY za bránou forčekoval Jacka Eichela a poté se stalo něco, co jsem ještě nikdy neviděl. Útočník Sabres chtěl puk vyvést a stáhnout si ho zpoza zad do jízdy, jenže se neortodoxně odrazil od jeho brusle a zamířil mezi betony zaskočeného brankáře Robina Lehnera! Jack Eichel je zvyklý střílet góly, ale takovéhle rozhodně ne! Odnesla to dvířka střídačky, se kterými několikrát vzteky praštil, div si do nich nesevřel prsty. Sharks vedou!
    31:47 Joe PAVELSKI - 1:1
     
    31:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Logan Couture prokázal senzační periferní vidění, když zpoza brány na pravém křídle parádní zadovkou našel mezi kruhy pro vhazování JOEA PAVELSKIHO, který krásnou střelou zápěstím nad pravým betonem Robina Lehnera zamířil ke vzdálenější levé tyči! Sharks využili první ze tří přesilových her a na třetí pokus už to vyšlo. San Jose vyrovnalo na 1:1! Asistence: Logan Couture a Joe Thornton.
    01:10 Jack EICHEL - 0:1
     
    01:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    Josh Gorges napřáhl na levém křídle od modré čáry ke střele s příklepem a na přední tyči jeho pokus zablokoval Paul Martin, čehož využil Matt Moulson a na vzdálenější pravé tyči našel přihrávkou přes šířku útočného pásma JACKA EICHELA, který nad ležícím a přesouvajícím Martinem Jonesem poslal puk do horní části odkryté brány! Buffalo vede v SAP Center rychle 1:0 a míří zde za šestým vítězstvím v řadě! Asistence: Matt Moulson a Josh Gorges.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 32. Pavelski (Couture, J. Thornton), 40. Haley, 46. Pavelski (DeMelo, J. Thornton), 55. Couture (J. Ward, Marleau) – 2. Eichel (Moulson, Gorges)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – Hansen, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Marleau, Couture (A), J. Ward – Donskoi, Hertl, Bødker – Haley, Tierney, Sörensen. Hlavní trenér: Peter DeBoer.
    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – McCabe, Ristolainen, Falk, Bogosian, Gorges (A), Franson – E. Kane, R. O'Reilly (A), Ju. Bailey – Moulson, Eichel, Reinhart – M. Foligno, Girgensons, B. Gionta (C) – Deslauriers, Rodrigues, Ennis. Hlavní trenér: Dal Bylsma.

    Rozhodčí: Tom Kowal, Frederick L'Ecuyer. Čároví: Shane Heyer, Kiel Murchison

    Diváci: 17386
    bahis siteleri