Pittsburgh – New Jersey 6:4 (kon.) | NY Rangers – Florida 3:4 (0:1 po s.n.) | Calgary – Dallas 3:1 (kon.)
Anaheim – Buffalo 1:2 (2:3 po s.n.) | Detroit – Colorado 5:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 2:3 (po pr.)
konec
Pittsburgh Penguins
6:4 (3:2, 1:1, 2:1)
New Jersey Devils
Sobota 18.03.2017, 00:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.
     
    Hezkou půlnoc přeji všem příznivcům ledního hokeje, obzvláště pak nejlepší ligy na světě, a sice NHL. Dnes je na programu další várka zápasů této soutěže a my budeme sledovat utkání mezi týmy Pittsburgh Penguins a New Jersey Devils.
     
    Pittsburgh Penguins

    Domácí Pittsburgh jako obhájce Stanleyova poháru pokračuje ve výborné formě i v právě probíhající sezóně. V tabulce ve Východní konferenci jsou Tučňáci na třetí pozici a i letos by jim vyřazovací boje neměly uniknout. Dosud si připsali pětadevadesát bodů a na první Washington tak ztrácejí body tři. V posledních dvou utkáních venku se Pittsburghu nedařilo. V Calgary hokejisté Penguins padli 3:4 po samostatných nájezdech a ve Philadelphii pak nevsítili ani jednu branku a naopak čtyři inkasovali. Dnes ve svém teritoriu tedy budou chtít odčinit tyto dva neúspěchy a pokusí se zase naplno bodovat, aby se přiblížili prvnímu místu ve své konferenci.

    Nejproduktivnější hráči Pittsburghu

    Sidney Crosby – 74 bodů (35+39)
    Jevgenij Malkin – 72 bodů (33+39)
    Phil Kessel – 61 bodů (21+40)
     
    New Jersey Devils

    To hosté z New Jersey jsou na tom daleko hůře. Ve stejné konferenci, tedy Východní, okupují nelichotivou poslední, šestnáctou pozici a Ďáblům se tak sen o postupu do play-off pomalu začíná rozpadat. Dosud si připsali čtyřiašedesát bodů a na postupovou osmičku ztrácejí už čtrnáct bodů. Hráčům Devils zbývá odehrát ještě třináct utkání a ještě se pokusí zabojovat, ale v současné době je to spíše utopie. Dnes to na ledě Pittsburghu budou mít Ďáblové hodně těžké.

    Nejproduktivnější hráči New Jersey


    Kyle Palmieri – 46 bodů (23+23)
    Taylor Hall – 46 bodů (17+29)
    Travis Zajac – 41 bodů (13+28)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v letošní sezóně utkaly už celkem třikrát. A pokaždé se radovali Tučňáci, dvakrát v základní hrací době a jednou po samostatných nájezdech. Hosté tak mají svému dnešnímu soupeři rozhodně co vracet a pokusí se černou sérii utnout.
     
    Československá stopa v utkání

    Pittsburgh
    Dominik Simon – v současné době na farmě v AHL

    New Jersey Devils
    Pavel Zacha
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – J. Schultz, Dumoulin, Cole, D. Pouliot, Ruhwedel, Streit – Sheary, Crosby (C), Guentzel – S. Wilson, Bonino (A), Kunitz (A) – Kessel, Cullen, Hörnqvist – Tom Sestito, Rowney, Kühnhackl.

    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Lovejoy, A. Greene (C), Prout, Merrill, Severson, J. Moore – Palmieri, Zajac (A), Hall – B. Bennett, Henrique (A), Blandisi – Noesen, Zacha, Quenneville – Lappin, Pietila, Wood.

    Rozhodčí: Pochmara, Hebert – Brisebois, Wheler.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    PPG Paints Arenou už zní americká hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    Conor Sheary dostal přihrávku těsně před hostující branku a jeho následná střela skončila na pozorném Kinkaidovi, který dnes hájí branku Devils.
     
    00:57
    Tučňáci se nadále drželi v pásmu a znovu se pokusili zakombinovat, ale tentokráte obrana hostů vyhodila puk do bezpečí.
     
    01:24
    Jako první si přesilovou hru zahrají hosté. Ruhwedel dostává dvě minuty za nedovolené bránění a už sedí na trestné lavici.
     
    01:53
    Hráči Devils se dostali do útočného pásma, ale než se stačili rozestavit před brankou Murrayho, zachytil kotouč jeden z domácích obránců a vyhazuje ho až před Kinkaida.
     
    02:29
    Po dalším vyhození kotouče z domácího pásma museli hosté zakládat svou akci z hloubi obranné třetiny. Nyní už jsou ale v domácím teritoriu a pokusí se ohrozit Murrayho.
     
    03:09
    Penguins zatím své oslabení zvládají velmi dobře a znovu dokázali vyhodit kotouč do bezpečí. Vypadá to, že svou početní nevýhodu už zvládnou.
     
    03:24
    Je to tak, Ruhwedel je na ledové ploše a Pittsburgh je tak v plném počtu.
     
    03:50
    Hosté před domácí brankou byli hodně aktivní, ale střela Palmieriho zamířila pouze vysoko nad. Do rychlého protiútoku se tak mohou vydat domácí hokejisté.
     
    04:43
    Pavel Zacha po vhazování v útočném pásmu dostal přihrávku do mezikruží, odtud okamžitě vystřelil, ale puk se mezi tři tyče nevešel.
     
    05:18
    Na druhé straně se před Kinkaidem z ničeho nic objevil Chris Kunitz, ale ani on nezamířil přesně.
     
    05:35
    Devils právě vstřelili branku!
    A na druhé straně udeřili hosté. KYLE PALMIERI se po chybě obrany domácích dostal do blízkosti branky Pittsburghu, nabruslil si blíže Murraymu a svou střelou mu nedal vůbec žádnou šanci. Hosté tak otevírají účet dnešního klání – 0:1. Asistence: Taylor Hall a John Moore.
    05:35 Kyle PALMIERI - 0:1
     
    06:19
    Po zákroku Murrayho proti střele Taylora Halla následuje první komerční přestávka.
     
    06:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. PHIL KESSEL dostal přihrávku do prostoru levého kruhu a z jeho vrcholu pak svou střelou propálil Kinkaida, takže i brankář hostů musí lovit puk ze své sítě – 1:1. Asistence: Patric Hörnqvist a Matt Cullen.
    06:37 Phil KESSEL - 1:1
     
    07:44
    Domácí špatně střídali, hráli v šesti a dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě, který odpyká Tom Sestito. Hosté tak budou hrát další přesilovou hru.
     
    08:24
    Zajac střílel z levé strany na Murrayho, ten ale svým zákrokem podržel svůj tým. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    08:47
    A další nebezpečná akce před Murraym. John Quenneville si nabruslil těsně před domácího brankáře, ale jeho pohotová střela skončila mimo.
     
    09:44
    Další oslabení domácí hráči zvládli a nyní jsou už v plném počtu. A mohou si oddychnout, protože hosté svou početní výhodu sehráli velmi dobře, ale brankář Murray jejich šance pokryl.
     
    10:00
    Za stejný prohřešek, tedy příliš mnoho hráčů na ledě nyní budou pykat hosté a přesilovku si zahraje domácí tým. Trest odpyká John Quenneville.
     
    11:01
    Před Kinkaidem bylo nyní velmi rušno. Nejprve na něho střílel Crosby, brankář hostů vyrazil kotouč před sebe, ale dorážku stejného hráče už ukryl ve své výstroji.
     
    11:52
    A další šance Pittsburghu, před Kinkaidem se zjevil sám Hörnqvist, ale svou střelu poslal jen těsně vedle jeho branky.
     
    12:00
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    12:30
    Následuje další komerční přestávka.
     
    12:43
    Justin Schultz nyní vyprášil lapačku Kinkaida, jenž zlikvidoval další domácí střelu a drží tak svůj tým. Stále je stav nerozhodný.
     
    13:30
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nyní to už ale neplatí. Po střele domácích se k odraženému kotouči těsně před hostující svatyní dostal JAKE GUENTZEL a svou střelu přetavil v další gól svého celku. Penguins tak otáčejí stav na svou vlastní stranu – 2:1. Asistence: Brian Dumoulin a Sidney Crosby.
    13:30 Jake GUENTZEL - 2:1
     
    14:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Jenže netrvalo dlouho a je znovu srovnáno. Pavel Zacha poslal kotouč STEFANU NOESENOVI, který se těsně před Murraym nemýlil a po tom, co se otočil na druhou stranu, svou střelou brankáře domácích dokázal prostřelit – 2:2. Asistence: Pavel Zacha a John Quenneville.
    14:02 Stefan NOESEN - 2:2
     
    14:44
    Následuje další komerční přestávka.
     
    15:53
    Hra se trošku uklidnila, nyní se hrálo především ve středním pásmu. Kotouč už ale mají hosté a míří s ním znovu do útočného pásma.
     
    16:50
    Velká skrumáž před hostující brankou. Nikdo z domácích se ale nedokázal zorientovat a dorazit kotouč za Kinkaidova záda. Ten si tak poté celou situaci pohlídal a puk ukryl pod svojí lapačkou. Hra je tedy přerušena.
     
    17:20
    Hra se znovu odehrává v útočném pásmu Pittsburghu a v rohu kluziště bojují o kotouč Kunitz s Hallem. Následně pak se k němu dostal prvně jmenovaný a střílel na Kinkaida, jenž byl opět připraven.
     
    18:12
    Hostující Prout dostává dvě minuty za krosček a je tu další přesilovka pro Pittsburgh.
     
    18:40
    Střelou zápěstím nyní prověřil Kinkaida Sidney Crosby, brankář hostů svým zákrokem znovu drží svůj tým. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:25
    Justin Schultz svou střelou provětral betony Kinkaida a ten následně pak vyhazuje kotouč do bezpečí.
     
    19:45
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Těsně v závěru první třetiny domácí využívají svou přesilovou hru. Kapitán SIDNEY CROSBY dostal namazáno na pravý kruh, před ním zívala odkrytá branka, kterou dokázal trefit – 3:2. Domácí si tak své vedení berou zase zpátky. Asistence: Mark Streit a Justin Schultz.
    19:45 Sidney CROSBY - 3:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí a byla tedy hodně divoká. Vždyť v ní padlo pět branek. Nejprve šli do vedení hosté, domácí bleskově srovnali. Pak vedl Pittsburgh, ale Devils dokázali také vyrovnat. Až v závěru prvního dějství uzavřel střelecké hody první části hry Sidney Crosby, jenž střelou do odkryté klece využil přesilovou hru. Uvidíme, co nám nabídne další třetina, která začne přibližně v 1:10.
     
    Střely na branku: 17 – 13
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Hned na začátku druhé třetiny se do šance před hostující brankou dostal Sheary, ale Kinkaid znovu zachytil jeho střelu a neinkasoval.
     
    20:37
    Sheary si znovu nabruslil do útočného pásma a další jeho střela končí na pozorném brankáři hostů. Ten si tak v krátkém sledu po sobě připisuje proti stejnému hráči úspěšný zákrok.
     
    20:59
    Na druhé straně spěchal za kotoučem Adam Henrique, ale jeho následná přihrávka před branku Penguins nenašla adresáta. Akce hostů tak velmi rychle končí.
     
    22:03
    Aktivní John Quenneville si sjel za branku domácích, tu objel a poté se snažil překvapit zasunutím kotouče do domácí branky Murrayho, ale ten se nedal a ukrývá puk pod svojí lapačkou.
     
    22:56
    Znovu útočili domácí hráči. Justin Schultz se prodral obranou Devils a z pravého kruhu vyslal pumelici, kotouč ale skončil jen těsně vedle hostující svatyně.
     
    23:39
    Crosby našel svou přihrávkou mezi kruhy volného Dumoulina, ale tomu kotouč nesedl a jeho střela tak neměla takové parametry, aby Kinkaida ohrozila.
     
    24:14
    Hosté se sami vykázali z útočného pásma, když obránci Merrillovi odskočil puk z čepele a dostal se do středního pásma.
     
    24:52
    Za podražení dostává dvě minuty Cullen a je tu početní výhoda tentokráte pro hostující tým.
     
    25:34
    Devils se uhnízdili v pásmu domácích a z levé strany vyslal jedovatou střelu Taylor Hall, ale Murray nastavil svou vyrážečku a kotouč poslal mimo ohrožení jeho branky.
     
    26:15
    Greene pálil od modré čáry, ale kotouč se odrazil od levého betonu Murrayho do rohu kluziště a další tlak domácí ustáli.
     
    26:52
    Cullen je na ledové ploše a Pittsburgh je tedy v plném počtu.
     
    27:09
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    27:16
    Po vhazování v pásmu Devils se ke kotouči dostali hosté a už s ním uhánějí směr domácí branka.
     
    27:46
    Před Murraym se jim ale nepodařilo vymyslet žádnou akci a na opačné straně pak zahrozil Kunitz. Ani jeho snaha však nebyla úspěšná. Hosté poté získali kotouč a znovu míří před domácí klec.
     
    28:54
    Penguins se dostali do další šance před hostující brankou. Patric Hörnqvist si sjel na levý kruh, ale jeho následná střela skončila jen na boční konstrukci Kinkaidovy svatyně.
     
    29:30
    Domácí vyhodili kotouč z vlastního pásma příliš daleko a je z toho zakázané uvolnění. Vhazovat se tedy bude znovu před Murraym, konkrétně po jeho levé ruce.
     
    30:33
    Velký tlak měli domácí před Kinkaidem a po několika střelách pak zachytil kotouč a poté zůstal ležet ve svém brankovišti. Zřejmě došlo k nějakému kontaktu s protihráčem. Doufejme, že bude brankář hostů v pořádku.
     
    30:33
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Chris Kunitz – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Jon Merrill – 2 min., hrubost).
     
    30:46
    Kinkaid je v pořádku a pokračuje ve hře. Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    31:34
    A hned si připsal další úspěšný zákrok proti jedovaté střele Justina Schultze. Kotouč tak má znovu ve své moci a přerušuje raději hru.
     
    31:38
    Phil Kessel z pravé strany vyslal střelu švihem a i tentokráte si Kinkaide poradil. Dalším zákrokem tak podržel svůj tým a jeho naděje na srovnání stavu skóre.
     
    32:26
    Na druhé straně byl k vidění náznak šance hostů, ale střela Pavla Zachy skončila jen na holenním chrániči jednoho z obránců Pittsburghu.
     
    32:33
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    33:01
    Joseph Blandisi pálil z levého kruhu, Murraymu vypadl kotouč z lapačky, ale následně ho dokázal zkrotit a má ho ve své moci. Hned ho ovšem rozehrál mezi své spoluhráče, aby nepřerušoval hru.
     
    33:52
    Hosté se snaží o vyrovnání, ale zatím jsou v koncovce nepřesní. Domácí tak stále drží svůj těsný náskok z první třetiny.
     
    34:17
    Komerční přestávka.
     
    34:41
    Justin Schultz znovu střílel na Kinkaida, ale ten proti němu znovu uspěl. Na opačnou stranu nyní zamíří hosté, kteří se pokusí ohrozit domácí branku.
     
    35:09
    Blake Pietila si nabruslil podél pravého mantinelu na pravý kruh a odtud vyslal přízemní střelu, se kterou Murray neměl sebemenší problém. Přesto ale raději přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    35:47
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. Rowney střílel z levého kruhu, puk zachytil NICK BONINO a poté ho uklidil do hostující klece, Kinkaide tentokráte nemohl nic dělat – 4:2. Asistence: Carter Rowney a Tom Kühnhackl.
    35:47 Nick BONINO - 4:2
     
    37:06
    Domácí hráči měli další tlak před hostující brankou, ale střela Phila Kessela zamířila pouze vysoko nad. Kinkaid tak nemusel nyní vůbec zasahovat.
     
    37:57
    Pavel Zacha střílel z úhlu na Murrayho a přesto musel domácí brankář do zákroku. Poté ukryl puk ve své lapačce a hra je znovu přerušena.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:09
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté se v závěru druhé periody dostávají domácím na dostřel jediné branky. BEAU BENNETT se před brankou Pittsburghu dostal k odraženému kotouči, který poté poslal za Murrayho záda – 4:3. Tímto gólem se tak Devils dostali zpět do hry. Asistence: Adam Henrique a Jon Merrill.
    39:09 Beau BENNETT - 4:3
     
    39:38
    Kessel byl faulován v nájezdu před hostující branku a je nařízeno trestné střílení!
     
    39:38
    Phil Kessel se rozjel před Kinkaida, ale svou střelou mu provětral pravý beton. Trestné střílení tak domácí neproměnili.
     
    39:58
    Za sekání putuje na trestnou lavici Schultz a hosté budou mít k dispozici další přesilovou hru.
     
    39:58
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Nick Lappin – 2 min., nesportovní chování).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní odskočili domácí na rozdíl dvou branek, ale hosté v samotném závěru dokázali snížit na rozdíl jednoho gólu. Pak ještě měl k dispozici trestné střílení Phil Kessel, ale proměnit ho nedokázal. Jistě nás čeká ještě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně ve 2:10.
     
    Střely na branku: 32 – 26
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Taylor Hall nebyl daleko od vyrovnání. Z levé strany před ním zívala odkrytá klec, ale Murray se dokázal vrátit a i za pomoci obrany neinkasoval.
     
    41:18
    Na druhé straně musel do zákroku také Kinkaid, jenž lapil střelu Kessela.
     
    41:58
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    42:37
    Hosté si vypracovali před domácí brankou další šance, po jedné z nich pálil Pavel Zacha, ale znovu to bylo jen do připraveného Murrayho, který tak opět podržel svůj tým a jeho těsné vedení.
     
    43:35
    Úvod třetí části je zatím ve znamení velmi útočného hokeje, a to z obou stran. Domácí se snaží znovu odskočit, zatímco hosté naopak srovnat.
     
    44:07
    John Moore dostal nabito na modrou čáru a odtud pak vyslal hodně tvrdý projektil, se kterým si ovšem Murray znovu dokázal poradit.
     
    45:17
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí znovu odskakují Devils na dvoubrankový rozdíl. Velká radost CARTERA ROWNEYHO, který z pravé strany prostřelil Kinkaida a připisuje si tak první branku v NHL – 5:3. Asistence: Tom Kühnhackl a Tom Sestito.
    45:17 Carter ROWNEY - 5:3
     
    46:35
    Hosté se nedokázali dostat do blízkosti domácí branky a u kotouče jsou tak znovu Penguins. Ti už míří s kotoučem na svých holích před branku Devils.
     
    47:29
    Z úhlu střílel Stefan Noesen, ale Murray byl pozorný. Příložníkem prodloužil kotouč na Dumoulina, který už ho posílá na opačnou stranu.
     
    47:39
    Následuje další komerční pauza.
     
    48:03
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Damon Severson – 2 min., hákování).
     
    48:42
    Domácí se drželi dlouho v pásmu hostů, ale ani jedna střela, která mířila na Kinkaida, se neujala. Hosté se následně pak dokázali osvobodit.
     
    50:03
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    50:12
    Conor Sheary z levé strany vystřelil a puk po jeho ráně skončil jen těsně vedle hostující branky. Domácí jsou nyní lepším týmem a snaží se držet od svého soupeře odstup.
     
    51:18
    Na druhé straně se ke střele dostal Kyle Palmiery, ale svá mířidla nezamířil přesně. Jeho střela skončila vysoko nad.
     
    51:55
    Mark Streit se ocitl tváří v tvář Kinkaidovi, ale po jeho střele pouze zaduněly jeho betony. Další šance domácích zůstala nevyužita.
     
    52:55
    Pavel Zacha našel svou přihrávkou Noesena, ale druhý jmenovaný poslal kotouč přímo do lapačky Murrayho. Následně je hra přerušena a bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    53:10
    Následuje komerční pauza.
     
    53:49
    Nick Bonino se dostal v obranném pásmu ke kotouči a poté ho vyhodil do bezpečí šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    54:14
    Domácí začínají více bránit a nyní zastavili další akci hostů. Ti se tak nemohou stále dostat do souvislejšího tlaku, ve kterém by měli šanci na kontaktní branku.
     
    54:20
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    54:30
    Crosby vyslal do samostatného úniku Guentzela, ten se proháčkoval celým kluzištěm až před Kinkaida, jeho střelu ale brankář hostů kryje.
     
    55:30
    Tučňáci jsou znovu u puku a míří s ním daleko od vlastní branky. Stále tak jsou velmi blízko dnešnímu vítězství. Nepředbíhejme ale.
     
    56:08
    Najíždějícího Pavla Zachu do útočného pásma zastavila obrana Penguins a kotouč tak letí znovu na druhý konec kluziště.
     
    56:21
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Nick Bonino – 2 min., hákování).
     
    56:29
    Devils právě vstřelili branku!
    Kontaktní branka je na světě. KYLE PALMIERI v těsné blízkosti prostřelil Murrayho a hosté ještě žijí – 5:4. Domácí lavička si poté vzala challenge, ale video potvrdilo, že se jednalo o regulérní branku. Asistence: Joseph Blandisi.
    56:29 Kyle PALMIERI - 5:4
     
    57:06
    Domácí byli ve velké šanci, ale střela Shearyho skončila jen na pravém betonu hostujícího brankáře. Na druhé straně pak střílel Severson, ale také on nezamířil přesně.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:34
    Kinkaid je na střídačce a hosté hrají s šesti hráči v poli.
     
    59:18
    Hosté mají tlak před domácí brankou a zatím se nemohou domácí vymanit.
     
    59:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Až nyní se to povedlo a přesně od středového kruhu pro vhazování se napřáhl SIDNEY CROSBY, který trefuje přesně opuštěnou hostující klec – 6:4. Je rozhodnuto. Asistence: Conor Sheary.
    59:26 Sidney CROSBY - 6:4
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec vítězí 6:4, i když v závěru třetí třetiny byli pod tlakem. Vše rozhodla střela z poloviny hřiště od kapitána Sidneyho Crosbyho, jenž trefil odkrytou klec.
     
    Utkání sledovalo 18 651 diváků.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Carter Rowney (PIT) 1+1
    2. Sidney Crosby (PIT) 2+1
    3. Kyle Palmieri (NJD) 2+0
     
    Československá stopa v utkání

    Pavel Zacha (NJD) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 14:47
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotní noci a u dalších textových přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (02:59:28)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Kessel (Hörnqvist, Cullen), 14. Guentzel (Dumoulin, Crosby), 20. Crosby (Streit, J. Schultz), 36. Bonino (Rowney, Kühnhackl), 46. Rowney (Kühnhackl, Tom Sestito), 60. Crosby (Sheary) – 6. Palmieri (Hall, J. Moore), 15. Noesen (Zacha, Quenneville), 40. B. Bennett (Henrique, Merrill), 57. Palmieri (Blandisi)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – J. Schultz, Dumoulin, Cole, D. Pouliot, Ruhwedel, Streit – Sheary, Crosby (C), Guentzel – S. Wilson, Bonino (A), Kunitz (A) – Kessel, Cullen, Hörnqvist – Tom Sestito, Rowney, Kühnhackl.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Lovejoy, A. Greene (C), Prout, Merrill, Severson, J. Moore – Palmieri, Zajac (A), Hall – B. Bennett, Henrique (A), Blandisi – Noesen, Zacha, Quenneville – Lappin, Pietila, Wood.

    Rozhodčí: Pochmara, Hebert – Brisebois, Wheler

    Diváci: 18 651
    bahis siteleri