Košice – Martin 1:2 (kon.) | Žilina – Zvolen 2:3 (kon.) | Skalica – Detva 1:0 (1:0 po s.n.)
Trenčín – Lipt. Mikuláš 3:4 (po pr.)
konec
HC Košice
1:2 (1:0, 0:2, 0:0) Stav série: 1:1
HK VITAR Martin
sk Neděle 19.03.2017, 18:00 • Steel aréna, Košice • Tipsport Liga (SR) play-off • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa druhé stretnutie štvrťfinálovej série play-off Tipsport ligy medzi HC Košice a MHC Martin, po výsledku 1:2 sa z výhry tešia hostia.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 42:37

    Stav série: 1:1

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám pekný zvyšok víkendu. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:24:46)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:16
    Košická power-play pokračuje.
     
    59:13
    Buly v strednom pásme Habal sa musí vrátiť medzi tri žrde.
     
    59:10
    Habal je na striedačke, power-play domácich!
     
    58:56
    Habal smeruje medzi tri žrde, vhadzuje sa totiž po jeho ľavici. Košice sa budú chcieť čo najrýchlejšie dostať z obrannej tretiny.
     
    58:56
    Oddychový čas domácich.
     
    58:40
    Habal nemá priestor na vykorčuľovanie z bránky, Košičania sú stále v pätici.
     
    58:02
    Prebiehajú posledné dve minúty riadnej hracej doby.
     
    57:27
    Bartánus padol, vylučovať sa ale nebude. Košický kapitán teraz adresoval niekoľko „teplých“ slov hlavnému arbitrovi, ktorý stál pri tej situácii dostatočne blízko.
     
    57:08
    Nepresná rana zadunela na zadnom mantineli, brankár Martina si musel v tejto chvíli poriadne vydýchnuť. Ten puk by totiž pravdepodobne nezachytil.
     
    56:38
    Na ľade sme videli viacero drobných strkaníc, veríme, že sa to zaobíde bez zbytočných trestov a zranení.
     
    56:19
    Mathieu Corbeil prerušuje v tejto chvíli pomerne často hru, čo je pochopiteľné. Martinský gólman sa totiž snaží svojich spoluhráčov výraznejšie upokojiť.
     
    55:52
    Branislav Rapáč puk zaviezol do pásma súpera, tam však nemal s kým kombinovať. Každopádne, Martin nazbieral niekoľko poriadne cenných sekúnd.
     
    55:20
    Oddychový čas hostí. Tí boli unavení, a tak sme svedkami takticky výborného rozhodnutia.
     
    55:20
    Zakázané uvoľnenie hostí, vhadzovať sa bude po pravici Corbeila.
     
    55:03
    Záverečných päť minút riadnej hracej doby. Martin sa bude čoraz častejšie sústrediť na pozorné bránenie a obetavú hru v defenzívnych radoch.
     
    54:06
    V pásme Košíc prišlo ku kontaktu puku s ochrannou sieťou za bránkou Vladislava Habala, vhadzovať sa tak bude po ľavici košického gólmana.
     
    53:36
    Boltun sa tlačil do zakončenia z ľavej strany, jeho pokus letiaci tesne nad ľadom Mathieu Corbeil pravým betónom vyrazil.
     
    53:22
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    53:19
    Martin medzičasom dorovnal aj počet striel na bránku, zatiaľ čo po druhej tretine mali Košice o desať zakončení viac, v tejto chvíli vyslali na bránku už len o dva puky viac.
     
    52:43
    Hra v tejto chvíli plynie pomerne rýchlo, čo vyhovuje neporovnateľne viac martinskému celku. Ten je blízko dôležitého víťazstva v tejto štvrťfinálovej sérii.
     
    51:38
    Zblokovaná rana spred bránkoviska, čoraz častejšie využívajú pri podobných situáciach hostia vlastné telá.
     
    50:48
    Suja sa s pukom obtáčal okolo bránky a následne zakončoval k žrdi, Mathieu Corbeil sa ale prezentoval zázračným zákrokom na ľade a svojich spoluhráčov podržal.
     
    50:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva posledných desať minút. Zatiaľ nasvedčuje všetko tomu, že sa štvrťfinálová séria presunie na Turiec za vyrovnaného stavu.
     
    48:18
    Medzičasom pokračujú hostia s piatimi korčuliarmi. Košičania tak nevyužili ani možnosť tretej presilovej hry, počas ktorej nepredviedli takmer nič.
     
    48:15
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    47:48
    Zakončovať chcel Hričina, ktorý sa obtáčal okolo vlastnej osi, napokon ale do smeru strely vložil jeden z brániacich hostí svoju hokejku a poslal tak hru do stredného pásma.
     
    47:20
    Domáci boli konečne v pásme, avšak len na niekoľko sekúnd. Zakončenie z toho nebolo.
     
    47:02
    Košičanom sa ale v prechode útočnou modrou čiarou nedarí, Martin aj naďalej dobre šetrí sily na absolútny záver stretnutia.
     
    46:27
    Puk je za Habalom, domáci chcú rozohrať.
     
    45:55
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (R. Varga – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    45:55
    Tak ale teraz stáli pri Martine všetci svätí! Jenčík si s pukom vykorčuľoval spoza bránky a dvakrát zakončil. Nebezpečný bol predovšetkým ten druhý pokus, keď puk prekĺzol cez celú šírku bránkoviska a napokon vypadol k mantinelu.
     
    45:40
    Tretiu tretinu možno zatiaľ označiť za najpomalšiu. Hokeju chýba akýsi náboj, ideálne vo forme gólu na jednej či druhej strane. To tempo je totiž v tejto chvíli až príliš nízke.
     
    44:45
    Domáci korčuliari boli vytlačení do stredného pásma, to bolo ale prehustené a Košičania tak smerom dopredu presnejšie nekombinovali.
     
    43:10
    Dobrým švihom sa teraz na pravom krídle prezentoval Rudolf Huna, jeho rana len tesne minula ľavú šibenicu Corbeilovej bránky!
     
    43:05
    Jere Pulli kontroloval prihrávku spoluhráča v hĺbke defenzívy, ostatní korčuliari z jeho formácie medzičasom stihli prestriedať.
     
    42:30
    Peter König miešal puk skúsene za bránkou Corbeila, odkiaľ sa hostia zatiaľ nemajú dôvod ponáhľať. Zdá sa, že Martin sa v tretej tretine bude sústrediť na pozorné bránenie.
     
    41:39
    Boltun si teraz v strednom pásme nespracoval puk. Ak by sa mu to podarilo, mohol by sa dostať do zaujímavého samostatného úniku.
     
    41:06
    Kozák uchmatol puk v obrannej tretine pre svojich spoluhráčov, tí ale jeho úmyslu neporozumeli a prihrávku nechali prepadnúť do stredného pásma.
     
    40:48
    Začala sa posledná časť riadnej hracej doby. Budeme zvedaví na to, či pôjde zároveň aj o záverečnú časť celého zápasu.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Za sebou máme rovných 40 minút hry, čo znamená, že zo samotného zápasu uplynuli už dve tretiny. Do šatní sa pritom pôjde za stavu 1:2.

    Pomer striel po 2. tretine: 30:20

    Tretia tretina sa začne približne o 19:45.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:18
    Blíži sa záverečný hvizd, s najväčšou pravdepodobnosťou sa už pred prestávkou nič podstatné neudeje.
     
    38:18
    Prebiehajú posledné dve minúty druhej tretiny.
     
    37:34
    Martin sa naopak bráni jednoduchým vyhadzovaním puku z pásma a pomerne často strieda. Hostia sú si dôležitosti síl v ďalšom priebehu stretnutia plne vedomí.
     
    36:27
    Domácim sa v kombinácii smerom dopredu absolútne nedarí, Košice by boli v tejto chvíli najradšej, ak by sa pískal koniec druhej tretiny.
     
    35:39
    Šedivý posielal puk na ľavú stranu, prihrávka z tohto priestoru presná nebola. Martin je v tejto chvíli neporovnateľne lepším tímom.
     
    34:55
    Päť minút pred koncom druhej tretiny tak Martin vedie a je v razom inej situácii, ako tomu bolo o takomto čase včera.
     
    33:51
    Martin dal gól!
    Nádherná akcia, po ktorej sa Martin postaral o dokonalý obrat! Hostia si rozhodili obranu súpera, poslali prihrávku na ľavé krídlo a tam sa už dokázal JERE PULLI presadiť. Asistencie: Peter Galamboš, Róbert Varga.
     
    33:33
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Šmach – 2 min., hákovanie).
     
    33:08
    Koyš držal puk za bránkou súpera až príliš dlho, aj to bol jeden z dôvodov, prečo kombináciu napokon pokazil. K puku sa dostanú Košice.
     
    32:38
    Vašíček rozohral vo vlastnom pásme len na čepeľ súpera, následne ale svoju chybu odčinil a martinského hokejistu nenechal zakončiť.
     
    31:46
    Medzičasom pokračujú hostia s piatimi korčuliarmi. Ani táto presilová hra tak presný zásah nepriniesla.
     
    31:19
    Puk letí do stredného pásma.
     
    30:45
    A ani tentokrát im to nevyšlo. Výborná hra v podaní Martina, ktorý teraz aktívne napáda rozohrávku súpera a znemožňuje mu zakončiť.
     
    30:14
    Domácim sa ale v tejto chvíli príliš nedarí, Oceliari strácajú sekundy v hĺbke vlastnej defenzívy.
     
    29:48
    Martin sa rýchlo oslobodil, Košice budú rozohrávať spoza bránky Habala.
     
    29:38
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Dlouhý – 2 min., hákovanie).
     
    28:49
    Prepad v defenzíve domácich vyriešil najlepšie Šmach, ktorý vložil do finálnej prihrávky svoju čepeľ a zabránil tak katastrofe.
     
    28:39
    Deyl posúval puk do stredného pásma, tam ho Varga zachytiť nedokázal Možnosť kombinovať tak dostane Martin.
     
    27:18
    Hostia sa presunuli do pásma súpera s tromi korčuliarmi, čo mohla byť zaujímavá pozícia na streľbu, avšak napokon ich zastavil hvizd postranného arbitra. Ten tam videl ofsajd.
     
    27:06
    Martin smerom dopredu výrazne ožil a svojho súpera napáda s vyšším počtom korčuliarov. Nuž, toto stretnutie môže byť ešte poriadne zaujímavé.
     
    26:26
    Martin dal gól!
    Prečíslenie dvoch proti jednému aj v podaní hostí, s tým rozdielom, že tí ho využívajú. Postaral sa o to PATRIK KOYŠ, ktorý strieľa prvý martinský gól v sérii. Asistencia: Jaroslav Markovič.
     
    26:16
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    26:08
    Pre domácich sa teraz črtalo prečíslenie dvoch proti jednému, v ktorom vzal zodpovednosť na svoje plecia Hričina, ktorý zakončil priamo do pripraveného Corbeila.
     
    25:46
    Domáci korčuliari sa pomerne dlho držali v pásme svojho súpera, tam boli ale výborne vytláčaní mimo streleckých pozícií. Zakončenie sme tak z ich strany nevideli.
     
    24:40
    Dlouhý sa po individuálnej akcii natlačil do zakončenia spred bránkoviska, ktoré zastavil Vladislav Habal. Ten si poradil aj s následnou dorážkou.
     
    23:36
    Ochranná sieť sa zvlnila aj na opačnej strane, stalo sa tak po zblokovanom zakončení Heizera. Buly tak aj v pásme domácich Košíc.
     
    23:19
    Corbeil zasahoval vo výskoku ramenom, puk napokon zrazil na ochrannú sieť. Oba celky budú striedať, nasleduje vhadzovanie pred bránkou celku z Turca.
     
    22:58
    Šmach čakal na puk pri modrej čiare, tam napokon prihrávka nesmerovala. Zápas v tejto chvíli poriadne stratil na svojom tempe.
     
    22:18
    Na opačnej strane klziska sme zahliadli tvrdý osobný súboj Rapáča a Jankoviča, ktorý vyznel lepšie v prospech hráča martinského MHC.
     
    21:34
    Do kombinácie sa v tejto chvíli zapájalo všetkých päť košických korčuliarov, tí si ale nedokázali rozpohybovať defenzívu súpera a k zakončeniu sa nedostali.
     
    20:41
    Domáci korčuliari sa okamžite usadili pred Corbeilom, kde by nepochybne radi zopakovali druhú tretinu zo včera a súperovi sa gólovo vzdialili.
     
    20:18
    Hlavný arbiter sa postaral o tradičné vhadzovanie puku v stredovom kruhu, ktoré nám odštartovalo prostrednú časť riadnej hracej doby. Pred sebou máme ďalších dvadsať minúť hry.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Siréna nám ohlásila koniec úvodnej tretiny, dvadsať minút zo zápasu je už minulosťou. Celky pritom pôjdu do šatní za stavu 1:0.

    Pomer strel po 1. tretine: 17:5

    Druhá tretina sa začne približne o 18:54.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:45
    Záverečných 15 sekúnd prvej tretiny, už sa zrejme nič podstatné neudeje.
     
    18:58
    Zakončenie Vašíčka zrazil na zadný mantinel Markovič. Košičania v závere tretiny tlačia, pochváliť ale musíme aj zlepšenú defenzívnu hru martinského MHC.
     
    18:18
    Hričina zostrelil Milého, košický útočník bude v poriadku. Medzičasom sa nám začali posledné dve minúty prvej tretiny.
     
    17:50
    Matejka zachytil puk na modrej čiare, Martin ho následne poslal na tribúny. Vhadzovať sa bude po ľavici Mathieua Corbeila.
     
    17:08
    Huna sa nepretlačil cez Korostina, ľavý krídelník druhej martinskej formácie teraz pomohol spoluhráčom z defenzívy a dobre na seba naviazal súperovho korčuliara.
     
    16:48
    Galamboš strážil obrannú modrú čiaru Martina, čo sa napokon ukázalo ako správny ťah. Košickí útočníci totiž nemohli kombinovať po celej šírke klziska a to ich výrazne spomalilo.
     
    16:07
    Zakončenie Hričinu z uhla, Dlouhý teraz zle pristúpil k domácemu útočníkovi a zavaril Corbeilovi. Takéto situácie by v defenzíve vznikať nemali.
     
    15:15
    Na opačnej strane sa tvrdou strelou spoza Tabačka prezentoval Jenčík, túto ranu ale Mathieu Corbeil čakal a puk bez problémov podržal vo svojej moci.
     
    14:57
    Chybička v rozohrávke Košíc, domáci teraz môžu byť radi, že sa to všetko udialo v strednom pásme a nie pred Vladislavom Habalom.
     
    14:05
    Galamboš s Kozákom napádali Dudáša, od puku ho ale neodstavili. Každopádne, následné zakončenie domáceho beka z uhla bolo nepresné.
     
    13:27
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    13:08
    Košice si dnešný zápas užívajú, čo dokazuje aj táto útočná akcia. Až trojica domácich si v pásme posúvala puk, aby ho napokon dostal medzi kruhy Boltun. Ten so zakončením mierne zaváhal a nechal Corbeila presunúť sa do dobrej pozície na zákrok.
     
    12:33
    Po dlhšom času prijateľné zakončenie aj na opačnej strane klziska, puk ale Habal včas prikryl na svojej hrudi a súperovi tak znemožnil dorážať.
     
    12:06
    Huna prihrával spoza bránky pred bránkovisko, kam si nakorčuľoval Bicek. Ten vložil do dráhy puku svoju čepeľ, zakončenie ale napokon tesne minulo priestor troch žrdí.
     
    11:35
    Galamboš teraz nepochopiteľne vkorčuľoval do cesty svojho spoluhráča, ktorý tak nemohol pokračovať smerom dopredu. Takto to zrejme proti Košiciam nepôjde.
     
    10:39
    Bartoš si teraz puk dobre pokryl telom a natlačil sa pred Corbeila, ktorý už sedel na ľade, napriek tomu ale dokázal zakončenie domáceho veterána pokryť.
     
    10:18
    Pomerne dlho bol teraz puk zašliapnutý pri mantineli, rozhodcovia sa napokon rozhodli hru prerušiť.
     
    09:48
    Šikovný teč Klímu, ktorý sa dokázal presadiť v súboji s Tabačkom, všetko to ale bolo len pred pripraveným Corbeilom. Medzičasom hrá už Martin s päticou korčuliarov.
     
    09:15
    Jenčík kombinoval s Vargom, finálna prihrávka na Šedivého ale našla len korčule košického obrancu. Martin sa následne dokázal oslobodiť a prestriedať.
     
    08:35
    Puk opustil hraciu plochu, vhadzovať sa bude v pásme súpera. Corbeil sa už presúva k svojej ľavej žrdi, kde bude čakať zakončenie.
     
    08:08
    Bartánusova prihrávka spoza bránky našla Hunu, ktorý zakončoval z prvej. Corbreil mal teraz čo robiť, aby ten puk vytesnil mimo priestor troch žrdí.
     
    07:39
    Vylúčenie v tíme MHC Martin (Dírer – 2 min., hrubosť).
     
    07:39
    Arturs Salija vyviezol puk z obrannej tretiny po pravej strane, jeden z jeho spoluhráčov ale fauloval. Prvú presilovku si tak zahrajú aj Košice.
     
    07:12
    Zakázané uvoľnenie Košíc, vhadzovať sa bude po ľavici Vladislava Habala.
     
    06:47
    Markovič posielal puk na ľavú stranu, jeho spoluhráč ale stratil stabilitu a nedokázal tak vyvinúť dostatočnú rýchlosť na to, aby unikol defenzíve Košíc.
     
    06:18
    Statická hra v pásme súpera cestou k úspechu, zdá sa, nebude. Košice hrajú s piatimi hráčmi, Martin sa počas tejto presilovky nedostal ani k vážnejšiemu zakončeniu.
     
    05:45
    Opäť je celok z Turca pred Habalom, Martin ale absolútne nestrieľa, čo môže jeho korčuliarov ešte poriadne mrzieť.
     
    05:02
    Už to neplatí, domáci sa dvakrát dobre oslobodili.
     
    04:39
    Domáci chceli puk poslať aspoň do stredného pásma, priestor modrej čiary bol ale až príliš prehustený. Martin sa dobre drží v tretine svojho súpera.
     
    04:09
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., hákovanie).
     
    03:55
    Dudášova rana od modrej Corbeilovi vypadla, pri puku bol ale najbližšie Bačík. Ten ho dokáže dostať až do útočnej tretiny svojho celku.
     
    03:05
    Suja si chcel nakorčuľovať medzi kruhy, kam smerovala prihrávka z hokejky Hunu. Puk ale obrana Martina včas zblokovala do bezpečnej zóny.
     
    02:06
    Tak úvodné minúty plynú skutočne pomaly. Máme sedem minút po otváracom vhadzovaní, stále sme sa ale len mierne dostali cez hranicu dvoch odohraných minút.
     
    01:50
    Nepríjemný moment, na ľadovej ploche teraz ostal ležať Patrik Koyš. Nuž, veríme, že bude mladý útočník a najčastejšie bodujúci Martinčan v poriadku.
     
    01:42
    Milý v rýchlostnom súboji za Königom nestíhal, ešte predtým poslali domáci puk cez všetky čiary. Po správnosti sa tak píska zakázané uvoľnenie.
     
    01:15
    Košičania aj naďalej tlačia na obranné rany svojho súpera, tentokrát to však s razanciou mierne prehnali a sami sa vystavili ofsajdovej pozícii.
     
    00:49
    Košice dali gól!
    Útočný uragán Košíc, Martin má nepochybne deja vú. Po ideálnej prihrávke Suju z ľavej strany zakončoval MAREK BARTÁNUS, ktorý si pripisuje štvrtý presný zásah v tejto sérii. Asistencie: Jakub Suja, Rudolf Huna.
     
    00:12
    Úvodné buly druhého štvrťfinálového stretnutia bolo vhodené. Včera patrili prvé minúty zápasu Košiciam, preto budeme zvedaví na to, či to bude platiť aj dnes.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    My sa v tejto chvíli pozeráme na grafickú podobu úvodnej päťky hráčov Košíc, ktorí vykorčuľujú na ľad proti prvej martinskej formácii. Všetko je už pripravené na vhodenie úvodného buly. Dámy a páni, prajeme vám krásny športový zážitok!
     
    Milí hokejoví priatelia, dovoľte mi vás srdečne pozdraviť priamo zo Steel arény. Košický štadión Ladislava Trojáka bude už o niekoľko minút hostiť druhý štvrťfinálový zápas medzi Košicami a Martinom. Hráči oboch celkov už stoja nastúpení na svojich modrých čiarach, my si ešte počkáme na hymnu Slovenskej republiky.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Šmach, Dudáš, Vašíček, Šedivý, Deyl, Jankovič, Matejka – Bartánus, Suja, Huna – Jenčík, T. Varga, Bicek – Milý, Boltun, Hričina – Šoltés, Bartoš, Klíma – Vrábeľ

    MHC Martin: Corbeil (Dzubina) – Kozák, Bačík, Pulli, Tabaček, Brňák, König, Salija, Pacalaj – R. Varga, Galamboš, Korostin – Koyš, Heizer, Markovič – Surovka, Dlouhý, Rapáč – Jurášek, Pokrivčák, Dírer

    Rozhodca: J. Konc, Snášel – Smrek, Stanzel.

     
    Vážení priaznivci slovenského hokeja, vítam vás pri priamom prenose z deuhého štvrťfinálového zápasu série medzi Košicami a Martinom. Po včerajšom zápase sa vedenia v sérii ujali Košice, ktoré porazili súpera pomerom 4:0.

    HC Košice postúpil do vyraďovacej časti súťaže z tretej priečky tabuľky, na ktorej sa umiestnil so ziskom celkovo 107 bodov. Košičania vyhrali v riadnom hracom čase 28-krát, body si pripísali aj po výhre po predĺžení, respektíve samostatných nájazdoch (10 prípadov), pričom majú na svojom konte aj tri jednobodové zápisy. Skóre Košíc činí pomer 186:121.

    MHC Martin má za sebou turbulentnú sezónu plnú viacerých nemalých problémov, a tak je pozoruhodné, že sa celok z Turca dokázal v neľahkej konkurencii presadiť a obsadil napokon šiestu priečku tabuľky. Martin získal celkovo 75 bodov a kto vie, možno by ich bolo ešte o tri viac, zápas so Žilinou bol totiž skontumovaný v martinský neprospech. Každopádne, konečné skóre MHC po základnej časti činil pomer 141:166.
     
    Vítame vás pri online prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 1. Bartánus (Suja, Huna) – 27. Koyš (Markovič), 34. Pulli (Galamboš, R. Varga)


    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Šmach, Dudáš, Vašíček, Šedivý, Deyl, Jankovič, Matejka – Bartánus, Suja, Huna – Jenčík, T. Varga, Bicek – Milý, Boltun, Hričina – Šoltés, Bartoš, Klíma – Vrábeľ
    HK VITAR Martin: Corbeil (Dzubina) – Kozák, Bačík, Pulli, Tabaček, Brňák, König, Salija, Pacalaj – R. Varga, Galamboš, Korostin – Koyš, Heizer, Markovič – Surovka, Dlouhý, Rapáč – Jurášek, Pokrivčák, Dírer

    Rozhodčí: J. Konc, Snášel – Smrek, Stanzel
    Košice 2 4 Martin
    #1 Sobota 18.03.2017 • 18:00
    Košice - Martin 4:0
    #2 Neděle 19.03.2017 • 18:00
    Košice - Martin 1:2
    #3 Středa 22.03.2017 • 18:00
    Martin - Košice 4:1
    #4 Čtvrtek 23.03.2017 • 18:00
    Martin - Košice 3:0
    #5 Sobota 25.03.2017 • 18:00
    Košice - Martin 3:1
    #6 Pondělí 27.03.2017 • 18:00
    Martin - Košice 1:0
    thejrc.org