Boston – Ottawa 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 1:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Washington – Calgary 4:2 (kon.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Tampa – Arizona 3:5 (kon.)
Florida – Carolina 3:4 (kon.) | Winnipeg – Philadelphia 3:2 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:2 (kon.)
Chicago – Vancouver 4:5 (po pr.) | Colorado – St. Louis 2:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
San Jose Sharks
Středa 22.03.2017, 01:30 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:00 Patrick MARLEAU - 3:2
     
    39:00
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Devan Dubnyk se vydal za bránu, aby rozehrál, jenže se mu puk zamotal pod nohy, čehož využil PATRICK MARLEAU, který ho vyšťoural a v blízkosti levé tyče zasunul do prázdné brány! Sharks rychle snížili a vrátili se zpět do zápasu!
    38:45 Charlie COYLE - 3:1
     
    38:45
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zach Parise si v pravém rohu útočného pásma krásně odstavil rukou jednoho z hráčů San Jose a poté nabil na střelu zpětnou přihrávkou CHARLIEMU COYLEOVI, který dlouho neotálel a bez přípravy na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k táhlé střele zápěstím, která nad levým betonem Martina Jonese zaplul k přední pravé tyči! Wild během 15 sekund vstřelili dva góly a výrazně se přiblížili výhře. Neskutečný závěr prostřední části. Asistence: Zach Parise.
    38:30 Martin HANZAL - 2:1
     
    38:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Eric Staal vypálil na levém křídle z ostrého úhlu a Martin Jones nedokázal puk v blízkosti své pravé tyče zastavit, čehož využil MARTIN HANZAL a bleskově vrátil svému týmu zpět ztracené vedení poté, co puk z nulového úhlu o záda Martina Jonese poslal do brány! Sharks se radovali z vyrovnávací branky pouhých 33 sekund. Asistence: Nino Niederreiter a Jason Pominville.
    37:57 David SCHLEMKO - 1:1
     
    37:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Dylan DeMelo na levém křídle z ostrého úhlu poslal puk zpět na modrou čáru, odkud DAVID SCHLEMKO nahodil puk na vzdálenější pravou tyč, kde se od nohy Marca Scandelly odrazil mezi betony Devana Dubnyka. Je vyrovnáno na 1:1! Asistence: Joe Pavelski a Dylan DeMelo.
    10:29 Matt DUMBA - 1:0
     
    10:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zach Parise a Eric Staal odvedli u mantinelu na levém křídle fantastickou práci, když neumožnili Sharks vyhodit a první jmenovaný hráč krásnou přihrávkou z levého rohu útočného pásma našel mezi kruhy pro vhazování najíždějícího MATTA DUMBU, který střelou zápěstím z blízkosti zamířil nad vyrážečkou brankáře Martina Jonese do levého horního rohu brány a poslal Minnesotu v přesilové hře do vedení! Obránce Minnesoty vstřelil v letošní sezóně NHL jubilejní 10. gól a je to 1:0! Asistence: Zach Parise a Eric Staal.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Dumba (Parise, E. Staal), 39. Hanzal (Niederreiter, Pominville) (TS), 39. Coyle (Parise) – 38. Schlemko (Pavelski, DeMelo), 39. Marleau


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Olofsson – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Parise (A), E. Staal, Coyle – Niederreiter, Hanzal, Pominville – Stewart, Haula, Schroeder. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, DeMelo, Braun, Dillon, Schlemko – Hertl (A), J. Thornton (C), Pavelski – Marleau (A), Couture, J. Ward – Donskoi, Tierney, Bødker – Sörensen, Haley, Meier. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

    Rozhodčí: Steve Kozari, TJ Luxmore. Čároví: Greg Devorski, Ryan Gibbons

    Diváci: 19104
    bahis siteleri