Švédsko – Bělorusko 4:0 (kon.) | Andorra – Faerské ostrovy 0:0 (kon.) | Švýcarsko – Lotyšsko 1:0 (kon.)
Kypr – Estonsko 0:0 (kon.) | Bosna – Gibraltar 5:0 (kon.) | Bulharsko – Nizozemsko 2:0 (kon.)
Lucembursko – Francie 1:3 (kon.) | Portugalsko – Maďarsko 3:0 (kon.) | Belgie – Řecko 1:1 (kon.)
konec
Bosna a Hercegovina
5:0 (2:0)
Gibraltar
Sobota 25.03.2017, 18:00 • Stadion Bilino polje, Zenica (BIH) • Kvalifikace MS (Evropa)
Předzápasové kurzy
    90+4. Ermin BIČAKČIĆ - 5:0
     
    90+4
    Bosna právě vstřelila branku!
    Vedad Ibišević se dostal na pravé straně šestnáctky ke zpětnému centru, který hosté nedokázali odvrátit, a ERMIN BIČAKČIĆ zamířil přízemní střelou přesně ke vzdálenější levé tyči!
     
    87
    Střídání v týmu Gibraltar: ze hřiště odchází Kyle Casciaro, přichází John-Paul Duarte.
     
    86
    Střídající Anthony Bardon na opačné straně hřiště napřáhl zpoza šestnáctky ke krásné táhlé přízemní střele pravačkou, která mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, domácí brankář Asmir Begović ji ale fantastickým zákrokem vyrazil!
     
    81
    Edin Višća po další krásné narážečce Bosny napřáhl v levém rohu šestnáctky blíže ke středovému kruhu k pohotové střele pravačkou, která zamířila přibližně o metr nad břevno!
     
    77
    Armin Hodžić napřáhl zpoza šestnáctky na levé straně ke krásné táhlé střele, která letěla těsně nad zemí a zamířila vedle přední levé tyče gibraltarské brány! Pěkný střelecký pokus.
     
    75
    Střídání v týmu Bosna a Hercegovina: ze hřiště odchází Avdija Vršajević, přichází Riad Bajić.
     
    75
    Střídání v týmu Gibraltar: ze hřiště odchází Robert Guilling, přichází Anthony Bardon.
     
    73
    Gojko Cimirot si v blízkosti šestnáctky krásně narazil míč vestoje s jedním ze spoluhráčů a po jeho srovnání na pravačku napřáhl ke střele, která mířila k pravé tyči, jenže neměla velkou razanci a Deren Ibrahim ji ukryl v klidu v náručí.
     
    63
    Mario Vrančić napřáhl zpoza šestnáctky pravačkou ke krásné pohotové střele, která měla gólové parametry, nakonec se ale stočila vedle předního horního rohu brány!
     
    56
    Střídání v týmu Bosna a Hercegovina: ze hřiště odchází Miralem Pjanić, přichází Mario Vrančić.
    56. Edin VIŠĆA - 4:0
     
    56
    Bosna právě vstřelila branku!
    Avdija Vršajević na pravé straně šestnáctky dokázal doběhnout míč a od brankové čáry ho poslal na značku pokutového kopu, kam si naběhl EDIN VIŠĆA a přízemní střelou pravačkou zamířil k levé tyči! Asistence: Avdija Vršajević.
     
    53
    Střídání v týmu Gibraltar: ze hřiště odchází Kenneth Chipolina, přichází Jason Pusey.
    52. Avdija VRŠAJEVIĆ - 3:0
     
    52
    Bosna právě vstřelila branku!
    Střídající Daniel Pavlović poslal do šestnáctky z levé strany krásný přízemní centr, který hosté nedokázali odvrátit, a na vzdálenější pravé tyči je za to potrestal přesnou střelou k bližší tyči AVDIJA VRŠAJEVIĆ! Asistence: Daniel Pavlović.
     
    50
    V pokutovém území Gibraltaru po centru z rohového kopu vznikly velké zmatky a Miralem Pjanić krásným centrem z levé strany šestnáctky našel na vzdálenější pravé tyči Armina Hodžiće, který minul pravou tyč! Vzápětí přišel lob, který také zamířil mimo, když z levé strany šestnáctky minul vzdálenější pravý horní roh brány.
     
    48
    Miralem Pjanić po odvráceném centru Gojka Cimirota z pravého křídla pohotově vypálil zpoza šestnáctky a jeho halfvolej těsně minul pravý horní roh brány! Málem z toho byl krásný gól.
     
    46
    Střídání v týmu Bosna a Hercegovina: ze hřiště odchází Sead Kolašinac, přichází Daniel Pavlović.
     
    45+1
    Vedad Ibišević mohl po pěkném centru Miralema Pjaniće ze hry zkompletovat hattrick, v závěru prvního poločasu ale mířil vedle pravé tyče!
    43. Vedad IBIŠEVIĆ - 2:0
     
    43
    Bosna právě vstřelila branku!
    Fotbalisté Bosny a Hercegoviny předvedli na levé straně krásnou kombinační akci, v jejímž závěru Edin Višća poslal před bránu z levé strany šestnáctky a ostrého úhlu střílený centr, do kterého vložil hlavu VEDAD IBIŠEVIĆ a z blízkosti poslal míč pod břevno prázdné brány! Útočník Bosny vstřelil svůj druhý gól v zápase a má namířeno k hattricku! Asistence: Edin Višća.
     
    18
    Sead Kolašinac fauloval Leeho Casciara a inkasoval první žlutou kartu, kvůli které přijde o zápas proti Řecku.
     
    16
    Asmir Begović se vydal daleko ze své brány, aby míč odkopl do bezpečí, jenže se mu to na levé straně obranné poloviny svého týmu nepovedlo a Lee Casciaro se mohl pokusit z otočky poslat míč z dálky do prázdné brány, jenže ho minul!
     
    11
    Armin Hodžić na pravé straně šestnáctky napřáhl tentokrát k o poznání nebezpečnější střele a brankář Deren Ibrahim dokázal jeho pokus s mírnými problémy vyrazit před sebe!
    4. Vedad IBIŠEVIĆ - 1:0
     
    4
    Bosna právě vstřelila branku!
    VEDAD IBIŠEVIĆ si na pravé straně šestnáctky parádně zpracoval dlouhý a vysoký kolmý pas od Miralema Pjaniće a poté míč přízemní diagonální střelou poslal ke vzdálenější levé tyči! Bosna a Hercegovina se ujímá brzkého vedení! Parádní začátek. Asistence: Miralem Pjanić.

    Tomáš Reiner

    Branky: 4. Ibišević (Pjanić), 43. Ibišević (Višća), 52. Vršajević (Pavlović), 56. Višća (Vršajević), 90+4. Bičakčić

    Karty:   18. Kolašinac (BSN)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 13:0. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 9:6.
    Bosna a Hercegovina: Begović (C) – Bičakčić, Cocalić, E. Zukanović, Kolašinac (46. Pavlović) – Pjanić (56. M. Vrančić), Cimirot – Vršajević (75. Bajić), Višća – Hodžić, Ibišević.
    Náhradníci: Šehić, Burić – Dumić, Bajić, Miroslav Stevanović, Gojak, T. Šunjić, Pavlović, Kodro, Prcić, M. Vrančić, Krunić.

    Gibraltar: Ibrahim – K. Chipolina (53. Pusey), Payas, R. Chipolina (C), J. Chipolina – Ant. Hernandez, J.-C. Garcia, Guilling (75. Bardon) – K. Casciaro (87. J.-P. Duarte), Walker, L. Casciaro.
    Náhradníci: Robba, Goldwin – Pusey, Yome, Bosio, J.-P. Duarte, Bardon, Coombes, And. Hernandez.

    Rozhodčí: Svein-Erik Edvartsen. Asistenti: Jan Erik Engan, Jon-Michael Knutsen. Čtvrtý rozhodčí: Espen Eskås (všichni NOR)
    bahis siteleri