Sparta – HC Plzeň 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 25.03.2017, 17:40Mistrovství ČR - mladší dorost
Partner:
     
    59:52
    Tak ještě poslední vyloučení zápasu. Erik Meluzín (KOM) inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    52:51
    Tak teď byli ale rozhodčí pro změnu na Kometu opravdu hodně přísní! Jan Sedláček (KOM) je za své přistrčení vyloučen za krosček a Vítkovice mají dvojnásobnou přesilovku.
     
    50:07
    Ovšem přesilovka je pro tuto chvíli minulostí, jdeme hrát čtyři na čtyři. Osmák Ondřej Cubo (VIT) je vyloučen za jasné podražení.
     
    48:29
    Jan Mlčák (KOM) je za svůj faul potrestán na pět minut a do konce utkání. Vítkovice před sebou mají v téhle fázi zápasu luxusní výhodu!
     
    46:18
    Už jsme tu dlouho neměli vyloučení. Teď si dvě minuty posedí pro změnu Oskar Hubáček (KOM), verdikt zní vražení na hrazení. Hokejisté se s tím moc nemazlí.
     
    43:27
    Ale Kometa donutila Vítkovice aspoň k dalšímu faulu. Tomáš Vjačka (VIT) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    37:56
    Adam Beránek (VIT) poslal na mantinel Dominika Furcha a už sedí na trestné lavici za podražení. A k tomu i na vražení na hrazení!
     
    34:00
    Znovu Jakub Lewandowski! V oslabení ujel do úniku, soupeř ho fauloval a vítkovický útočník pojede trestné střílení!
     
    32:54
    S menšími tresty se nám ve druhé třetiny roztrhl pytel, teď čelí přesile pro změnu Vítkovice. Jan Vojtovič (VIT) si odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    31:29
    Zřejmě mimo hru přišel další faul Komety, kterou čeká 55 sekund dvojnásobného oslabení! Radek Kučeřík (KOM) je vyloučen za napadení.
     
    30:24
    Tomáš Sedláček (KOM) si při průniku Lewandowského nešikovně přehazoval hokejku, kterou svého protivníka podťal. Dvě minuty za podražení, Ridera má další možnost na vyrovnání.
     
    26:44
    Lewandowski a Kučeřík jsou shodně vyloučeni na dvě minuty za hrubost, nicméně pokračuje klasická přesilovka hokejistů z východu Moravy.
     
    26:02
    Úplně zbytečně se Erik Meluzín (KOM) ohnal po protihráči a odpyká si dvě minuty za podražení.
     
    22:30
    A pozor, Kometa jde hrát čtyři na tři a pak bude mít ještě výhodnější přesilovku! Adam Beránek (VIT) je vyloučen za krosček.
     
    22:09
    Přesilovka Vítkovic je minulostí. Jakub Kylnár (VIT) usedá podruhé v zápase na trestnou lavici, tentokrát za napadení.
     
    21:21
    Vítkovice založily útočnou kombinaci, když jeden z jejich hráčů skončil na ledě. Mohlo za to sekání Dominicka Vašíčka (KOM). Ridera jde na svou druhou přesilovku.
     
    18:40
    Přichází vyloučení na obou stranách. Jan Mlčák (KOM) pyká za držení, Jan Vojtovič (VIT) zase za sekání. Pokračuje klasická přesilovka Ridery.
     
    17:32
    Tahle minuta už byla ze strany Ridery lepší a vysloužila si i první početní výhodu. Tomáš Sedláček (KOM) je vyloučen za hákování.
     
    12:53
    Přichází druhá početní výhoda pro Brno. Jiří Tvrdý (VIT) si odpočine na dvě minuty za hákování.
     
    09:20
    A nápor Komety může vyvrcholit v přesilové hře. Jakub Kylnár (VIT) je vyloučen za podražení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 23. Mlčák (Studený, Meluzín) – 33. Lewandowski (Kylnár), 50. Lewandowski (Vojtovič), 57. Kylnár (Lewandowski, Smička)


    HC Kometa Brno: Kašpar (Vystavěl) – Holemý, T. Sedláček, Kučeřík, Mlčák, Furch, J. Sedláček, Studený – Žák, Popelka, Konečný, Hubáček, Meluzín, Jelička, Malý, Kavický, Rašovský, Vašíček (C), Bartes, Brabenec. Trenér: Marek Moskal.
    HC Vítkovice Ridera: Malík (Dolíška) – Cubo, Smolka, Zapletal, Raška, Plánka, Smička – Vojtovič, Tvrdý, Kylnár (C), Lewandowski, Zajíc, Plánka, Pastor, Ivan, Vjačka, Beránek. Trenér: Roman Ryšánek.

    Rozhodčí: Cabák, Velčovský – Ovsík, Marek.
    bahis siteleri