Sparta – HC Plzeň 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 25.03.2017, 17:40Mistrovství ČR - mladší dorost
Partner:
     
    56:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle už Ridera asi nepustí! Velmi odvážný krok brněnské střídačky, která odvolala gólmana už čtyři minuty před koncem, je potrestán pojistkou kapitána. JAKUB KYLNÁR raději ještě přejel červenou čáru a pak zacílil prázdnou klec – 1:3! Asistence: Jakub Lewandowski, Petr Smička.
     
    49:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Mlčákův faul je zcela po zásluze potrestán, a kdo jiný se o to mohl potrestat! JAKUB LEWANDOWSKI ve druhé třetině vymetl růžek nad vyrážečkou Kašpara, tentokrát namířil svou ostrou švihovku z mezikruží nad jeho lapačku a pak už mohl jen zvednout ruce nad hlavu – 1:2! Asistence: Jan Vojtovič.
     
    32:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vyrovnání přišlo už v klasické přesilovce, ale to Vítkovicím vůbec nevadí! JAKUB LEWANDOWSKI se blýskl parádní individuální akcí, když prokličkoval středem hřiště a pak si kotouč našteloval na milimetrově přesnou střelu. Ta zapadla Kašparovi do růžku nad rameno a je to 1:1! Asistence: Jakub Kylnár.
     
    22:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zavolejte stráže, zbláznilo se páže! FORTUNA arénou duní poprvé v zápase gólová muzika, Kometa otevírá skóre v přesilovce čtyři na tři! JAN MLČÁK si vyměnil kotouč se spoluhráčem a pak ze střední vzdálenosti krásně vymetl bližší růžek nad Malíkovým ramenem – 1:0! Asistence: Adam Studený, Erik Meluzín.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 23. Mlčák (Studený, Meluzín) – 33. Lewandowski (Kylnár), 50. Lewandowski (Vojtovič), 57. Kylnár (Lewandowski, Smička)


    HC Kometa Brno: Kašpar (Vystavěl) – Holemý, T. Sedláček, Kučeřík, Mlčák, Furch, J. Sedláček, Studený – Žák, Popelka, Konečný, Hubáček, Meluzín, Jelička, Malý, Kavický, Rašovský, Vašíček (C), Bartes, Brabenec. Trenér: Marek Moskal.
    HC Vítkovice Ridera: Malík (Dolíška) – Cubo, Smolka, Zapletal, Raška, Plánka, Smička – Vojtovič, Tvrdý, Kylnár (C), Lewandowski, Zajíc, Plánka, Pastor, Ivan, Vjačka, Beránek. Trenér: Roman Ryšánek.

    Rozhodčí: Cabák, Velčovský – Ovsík, Marek.
    bahis siteleri