Buffalo – Toronto 5:2 (kon.) | Montreal – Ottawa 3:1 (kon.) | New Jersey – Carolina 1:3 (kon.)
NY Islanders – Boston 1:2 (kon.) | Washington – Arizona 4:1 (kon.) | St. Louis – Calgary 2:3 (po pr.)
Florida – Chicago 7:0 (kon.) | Nashville – San Jose 7:2 (kon.) | Edmonton – Colorado 4:1 (kon.)
Los Angeles – NY Rangers 0:3 (kon.) | Detroit – Minnesota 3:2 (po pr.) | New Jersey – Dallas 1:2 (po pr.)
konec
Los Angeles Kings
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
New York Rangers
Neděle 26.03.2017, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:52 Rick NASH - 0:3
     
    58:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je hotovo, známe vítěze dnešního zápasu. Tři branky už Los Angeles Kings dotáhnout nestihnou. Chvíli to vypadalo, že by se Králové mohli usadit v útočné třetině a kombinovat. Ale pak udělali chybu, na puk se dostal hostující útočník RICK NASH, který poslal kotouč do odkrytého zařízení. Dá se čekat, že ve zbytku základní hrací doby už se nikdo nikam nepožene. Asistence: Mika Zibanejad, Dan Girardi.
    41:50 Ryan MCDONAGH - 0:2
     
    41:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla hodně rychle využitá početní výhoda. Jezdci vyhráli vhazování a hned se radovali. Puk na modrou čáru od spoluhráče po vhazování dostal na hokejku autor druhého hostujícího zásahu RYAN MCDONAGH, jenž prostřelil Jonathana Quicka po ledě. Brankář Los Angeles toho pravděpodobně moc neviděl, protože nestihl reagovat. Teď jsou Králové v hodně složité situaci, protože je čekají ještě další dvě minuty v oslabení. Každopádně krásná přesilovková akce Rangers. Asistence: Mats Zuccarello, Mika Zibanejad.
    33:02 Derek STEPAN - 0:1
     
    33:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hrálo se hodně dlouho bez přerušení a už se snad ani nemohlo stát, abychom tentokrát neviděli na jedné nebo druhé straně vstřelenou branku. Rangers využili zmatků v obranné třetině Los Angeles Kings, obránce hostujícího celku vypálil z dálky. Kotouč se následně odrazil od zadního mantinelu přímo před brankoviště na hokejku DEREKA STEPANA, jenž v pohodě zakončoval do odkryté branky. Jonathan Quick byl zrovna u opačné tyčky, takže neměl skoro žádnou šanci tento pokus zastavit. Takže Jezdci jdou v závěru druhé části do vedení. Asistence: Brendan Smith, Mats Zuccarello.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 34. Stepan (Br. Smith, Zuccarello), 42. McDonagh (Zuccarello, Zibanejad), 59. Rick Nash (Zibanejad, Girardi)


    Los Angeles Kings: Quick (Bishop) – Forbort, Doughty, Muzzin, LaDue, McNabb, Martinez – Lewis, Kopitar, D. Brown – Pearson, J. Carter, Iginla – Clifford, Kempe, Toffoli – Gáborík, Dowd, Andreoff.
    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – M. Staal, McDonagh, Br. Smith, Holden, Skjei, Girardi – Kreider, Stepan, Zuccarello – J. T. Miller, Zibanejad, Rick Nash – Grabner, K. Hayes, Fast – Vesey, Lindberg, Bučněvič.

    Rozhodčí: Walsh, Kowal – Murchison, Alphonso

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri