Philadelphia – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Columbus 2:1 (po pr.) | Montreal – Florida 6:2 (kon.)
Tampa – Detroit 5:3 (kon.) | Boston – Dallas 2:0 (kon.) | Nashville – Toronto 1:3 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 4:3 (po pr.) | Minnesota – Ottawa 5:1 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
6:3 (5:0, 0:1, 1:2)
New York Islanders
Pátek 31.03.2017, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Náskok po skvělé první třetině si Flyers pohlídali.

     
    Hvězdy utkání

    1. Sean Couturier (PHI), 1+2, 2 střely, 18:28
    2. Wayne Simmonds (PHI), 1+2, 4 střely, 18:15
    3. Dale Weise (PHI), 1+1, 3 střely, 11:51

    Česká a Slovenská stopa utkání

    1. Jakub Voráček (PHI) , 0+1, 2 střely, 15:58
    2. Radko Gudas (PHI) , 1+0, 2 střely, 18:08 (04:00:43)
     
    V dnešním zápase vítězí 6:3

    No a ve třetí třetině jsme viděli nejprve branku Jasona Chimery a Andrewa Ladda, kterým se podařilo snížit na rozdíl dvou branek. Ostrované to ještě zkusili s hrou bez brankáře, ale nakonec se Leddymu nepovedla střela a domácí tak zpečetili dnešní utkání, když se do prázdné branky trefil Valtteri Filppula.
     
    Konec zápasu.
    58:19 Valtteri FILPPULA - 6:3
     
    58:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, žádný obrat se pravděpodobně konat nebude. Nick Leddy z pravé strany nastřelil pouze zeď před brankou a sražený kotouč se dostal přesně ke Chrisu VandeVeldemu, který poslal Waynu Simmondsovi. Ten ve středním pásmu nabídl puk na levé křídlo rozjetému VALTTERI FILPPULOVI, jenž z levého kruhu nasměroval kotouč do prázdné branky. Asistence: Wayne Simmonds a Chris VandeVelde.
     
    58:15
    Důležitou buly hosté vyhráli, ale záhy ztrácí kotouč!
     
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:07
    Jaroslav Halák je na střídačce a New York Islanders pošlou na led šestého hráče.
     
    57:59
    Hráči Flayers se snaží blokovat každou střelu, což jim zatím vychází. Hosté se rozhodně nevzdávají a chtějí přidat kontaktní branku.
     
    56:02
    Islanders právě vstřelili branku!
    Brankový rozdíl se stále snižuje a Islanders prohrávají už jen o dvě branky! ANDREW LADD nepotřeboval nic jiného a střelou zápěstím z vrchu pravého kruhu pro vhazování trefil hůl blokujícího hráče, od které se kotouč vymrštil do vzduchu a spadl přesně na záda Steva Masona, od něhož puk zapadl do branky. Asistence: Casey Cizikas a Adam Pelech.
     
    55:29
    Síly postupně docházejí na obou stranách, ale Wayne Simmonds má chuť na další bitku. Rozhodčí stihli zasáhnout v čas a Simmonds s gestem odjíždí na střídačku. Je možné, že v závěru třetiny ještě uvidíme nějakou rvačku.
     
    54:00
    Leddy měl spoustu prostoru i času pro střelu, ale jeho dlouhé vyčkávání vyústilo pouze ke zblokované střele a následném vyslání Girouxe do samostatného úniku po středové ose hřiště! Giroux neměl ale dost sil nabrat rychlost a byl dostižen.
     
    52:34
    Další pokus Nelsona, ale ani tentokrát si jeho střela z mezikruží nenašla cestu do branky domácích. Kotouč je opět sražen díky rychlé reakci obrany Flyers.
     
    51:23
    Rychlý průjezd ve středním pásmu podél pravého hrazení se Clutterbuckovi nepovedl a vzápětí musel rychle spěchat zpět, protože se Flyers díky jeho chybě dostali do přečíslení tři na dva.
     
    50:48
    Vyloučený Bellemare je na ledě a domácí přežili i své druhé oslabení.
     
    50:22
    Nelson neměl komu přihrát a tak udělal dva rychle kroky na osu hřiště a ze středu levého kruhu mířil do pravého růžku, ale trefuje pouze přesně nastavenou lapačku Masona.
     
    49:53
    Flyers vyhazují co nejdále mohou a Islanders musí začít od vlastní branky.
     
    49:18
    Neskutečný Steve Mason! Do levého rohu zavezl kotouč Tavares, přihrál na střed levého kruhu Ho-Sangovi, který bekhendem dal příležitost mezi kruhy zcela volnému Leemu, jenž trefuje pouze fantastického Masona.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 5. Weise (Couturier, B. Schenn), 6. Couturier (Manning, B. Schenn), 9. Gudas (Weise, Couturier), 10. Weal (Filppula, Simmonds), 16. Simmonds (Gostisbehere, Voráček), 59. Filppula (Simmonds, VandeVelde) – 24. Clutterbuck (Gionta, de Haan), 41. Chimera (de Haan), 57. Ladd (Cizikas, Pelech)


    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – MacDonald, Provorov, Gostisbehere, Del Zotto, Gudas, Manning – Voráček, Giroux, Read – Simmonds, Filppula, Weal – B. Schenn, Couturier, Weise – Konecny, Bellemare, VandeVelde.
    New York Islanders: Greiss (9. Halák) – Boychuk, Leddy, Hamonic, de Haan, Pelech, Seidenberg – Jo. Bailey, Tavares, Lee – Ho-Sang, Beauvillier, Quine – Chimera, B. Nelson, Ladd – Clutterbuck, Cizikas, Gionta.
    bahis siteleri