Philadelphia – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Columbus 2:1 (po pr.) | Montreal – Florida 6:2 (kon.)
Tampa – Detroit 5:3 (kon.) | Boston – Dallas 2:0 (kon.) | Nashville – Toronto 1:3 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 4:3 (po pr.) | Minnesota – Ottawa 5:1 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
6:2 (3:0, 0:1, 3:1)
Florida Panthers
Pátek 31.03.2017, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:49 Phillip DANAULT - 6:2
     
    56:49
    Montreal právě vstřelil branku!
    Alexandr Radulov krásně objel bránu poté, co na pravém křídle nabral velkou rychlost, a z levého rohu útočného pásma poslal před bránu krásnou zpětnou přihrávku, po které PHILLIP DANAULT z mezikruží bez přípravy po zakleknutí zamířil do odkryté části brány Panthers, kteří jsou na kolenou! Asistence: Alexandr Radulov.
    52:55 Brendan GALLAGHER - 5:2
     
    52:55
    Montreal právě vstřelil branku!
    Brandon Davidson po zpětné přihrávce Tomáše Plekance z levého křídla napřáhl od modré čáry k táhlé střele zápěstím, která po ledě zamířila vedle levého betonu Reta Berry ke vzdálenější pravé tyči poté, co ji před bránou skvěle tečoval holí přiloženou k ledu BRENDAN GALLAGHER! Montreal potřetí v zápase vede o tři branky. Asistence: Brandon Davidson a Tomáš Plekanec.
    48:45 Michael MATHESON - 4:2
     
    48:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Vincent Trocheck předvedl v pravém rohu skvělý forčeking a po nahození Marka Pysyka krásnou zpětnou přihrávkou zpoza brány našel obránce MICHAELA MATHESONA, který z vnitřního oblouku levého kruhu pro vhazování zamířil nad lapačkou Coreyho Price ke vzdálenější pravé tyči! Asistence: Vincent Trocheck a Mark Pysyk.
    43:52 Max PACIORETTY - 4:1
     
    43:52
    Montreal právě vstřelil branku!
    Alexandr Radulov na levém křídle neuspěchal zakončení a přečíslení dva na jednoho vyšperkoval zpětnou přihrávkou přes šířku pásma na MAXE PACIORETTYHO, který z pravého kruhu pro vhazování bez přípravy střelou zápěstím zamířil nad levým betonem přesouvajícího se Reta Berry k přední pravé tyči! Montreal vede 4:1 a mílovými kroky se přiblížil k účasti v playoff! Asistence: Alexandr Radulov.
    30:41 Reilly SMITH - 3:1
     
    30:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Jussi Jokinen na levé straně zavezl puk do útočného pásma a krásnou diagonální přihrávkou od hrazení našel v pravém kruhu pro vhazování REILLYHO SMITHA, který parádní střelou zápěstím propálil Coreyho Price mezi betony! Stav: 3:1. Asistence: Jussi Jokinen.
    13:19 Paul BYRON - 3:0
     
    13:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nathan Beaulieu nabral skvělou rychlost na levém křídle a z ostrého úhlu krásnou zpětnou diagonální přihrávkou našel mezi kruhy pro vhazování najíždějícího PAULA BYRONA, který bez přípravy puk usměrnil mezi betony Reta Berry a vstřelil svůj druhý gól v dnešním utkání! Asistence: Nathan Beaulieu a Brendan Gallagher.
    10:04 Tomáš PLEKANEC - 2:0
     
    10:04
    Montreal právě vstřelil branku!
    Brendan Gallagher si na pravém křídle najel na přihrávku Alexeje Jemelina a z ostrého úhlu poslal před bránu zpětnou přihrávku, na kterou si najel TOMÁŠ PLEKANEC a z blízkosti nad pravým betonem přesouvajícího se Reta Berry zamířil k levé tyči. Canadiens vedou 2:0! Asistence: Brendan Gallagher a Alexej Jemelin.
    07:24 Paul BYRON - 1:0
     
    07:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nathan Beaulieu na levém křídle od mantinelu našel krásnou táhlou diagonální přihrávkou v blízkosti pravé tyče osamoceného PAULA BYRONA, který krásnou střelou zápěstím z pravého kruhu pro vhazování nad levým betonem Reta Berry zamířil k přední tyči! Montreal vede v Bell Centre nad Floridou 1:0! Asistence: Brendan Gallagher a Nathan Beaulieu.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Byron (Gallagher, Beaulieu), 11. Plekanec (Gallagher, Jemelin), 14. Byron (Beaulieu, Gallagher), 44. Pacioretty (Radulov), 53. Gallagher (Davidson, Plekanec), 57. Danault (Radulov) – 31. R. Smith (J. Jokinen), 49. Matheson (Trocheck, Pysyk)


    Montreal Canadiens: Price (Lindgren) – Markov, S. Weber (A), Davidson, Petry, Beaulieu, Jemelin – Pacioretty (C), Danault, Radulov – Byron, Plekanec, Gallagher (A) – Galchenyuk, A. Shaw, Lehkonen – King, Ott, Martinsen.
    Florida Panthers: Berra (Wilcox) – Yandle, Demers, Matheson, Petrovic, Pysyk, Kindl – Huberdeau (A), Malgin, Jágr – J. Jokinen (A), Trocheck, R. Smith – Vanek, Bjugstad, Marchessault – S. Thornton, MacKenzie (C), Sceviour.

    Rozhodčí: Brad Watson, Frederick L'Ecuyer. Čároví: Kiel Murchison, Matt MacPherson

    Diváci: 21288
    bahis siteleri