Philadelphia – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Columbus 2:1 (po pr.) | Montreal – Florida 6:2 (kon.)
Tampa – Detroit 5:3 (kon.) | Boston – Dallas 2:0 (kon.) | Nashville – Toronto 1:3 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 4:3 (po pr.) | Minnesota – Ottawa 5:1 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
6:2 (3:0, 0:1, 3:1)
Florida Panthers
Pátek 31.03.2017, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:45
    Michael Matheson napřáhl ke krásné střele, která od modré čáry mířila pod horní tyč, Corey Price ji ale maskou fantasticky vyrazil a připsal si další parádní zákrok! Blíží se konec zápasu.
    56:49 Phillip DANAULT - 6:2
     
    56:49
    Montreal právě vstřelil branku!
    Alexandr Radulov krásně objel bránu poté, co na pravém křídle nabral velkou rychlost, a z levého rohu útočného pásma poslal před bránu krásnou zpětnou přihrávku, po které PHILLIP DANAULT z mezikruží bez přípravy po zakleknutí zamířil do odkryté části brány Panthers, kteří jsou na kolenou! Asistence: Alexandr Radulov.
     
    55:31
    Mark Pysyk se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve velké šanci a mířil přesně do pravého horní rohu brány, Corey Price ale předvedl úžasný zákrok, když lapačkou puk vytáhl mimo! Velká šance!
     
    55:18
    Jason Demers na pravém křídle v prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou napřáhl k táhlé střele zápěstím, po které předvedl Corey Price parádní rozštěp a pravým betonem puk vyrazil mimo tři tyče. Na první pohled snadný zákrok, jenže nebyl. Canadiens vedou stále 5:2.
    52:55 Brendan GALLAGHER - 5:2
     
    52:55
    Montreal právě vstřelil branku!
    Brandon Davidson po zpětné přihrávce Tomáše Plekance z levého křídla napřáhl od modré čáry k táhlé střele zápěstím, která po ledě zamířila vedle levého betonu Reta Berry ke vzdálenější pravé tyči poté, co ji před bránou skvěle tečoval holí přiloženou k ledu BRENDAN GALLAGHER! Montreal potřetí v zápase vede o tři branky. Asistence: Brandon Davidson a Tomáš Plekanec.
     
    52:12
    Shea Weber na pravém křídle od modré čáry nahodil puk nad ledem na přední tyč a Steve Ott se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže Reta Berru nepřekonal! Brankář Panthers předvedl úžasný reflex a puk ukryl zřejmě ve své lapačce! Montreal málem vstřelil pátý gól.
    48:45 Michael MATHESON - 4:2
     
    48:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Vincent Trocheck předvedl v pravém rohu skvělý forčeking a po nahození Marka Pysyka krásnou zpětnou přihrávkou zpoza brány našel obránce MICHAELA MATHESONA, který z vnitřního oblouku levého kruhu pro vhazování zamířil nad lapačkou Coreyho Price ke vzdálenější pravé tyči! Asistence: Vincent Trocheck a Mark Pysyk.
    43:52 Max PACIORETTY - 4:1
     
    43:52
    Montreal právě vstřelil branku!
    Alexandr Radulov na levém křídle neuspěchal zakončení a přečíslení dva na jednoho vyšperkoval zpětnou přihrávkou přes šířku pásma na MAXE PACIORETTYHO, který z pravého kruhu pro vhazování bez přípravy střelou zápěstím zamířil nad levým betonem přesouvajícího se Reta Berry k přední pravé tyči! Montreal vede 4:1 a mílovými kroky se přiblížil k účasti v playoff! Asistence: Alexandr Radulov.
     
    40:52
    Denis Malgin vypálil z levého kruhu pro vhazování a Corey Price poté jeho střelu pouze vyrazil, čehož mohl využít Jaromír Jágr, na levém křídle ale z ostrého úhlu pálil pouze za bránu! Poté přišla střela z pravého kruhu pro vhazování, kterou Corey Price bez problému ukryl v lapačce. Panthers málem znovu snížili.
     
    39:51
    Alexandr Radulov se v blízkosti pravé tyče ocitl ve velké šanci, jenže bekhendem zamířil vedle vzdálenější levé tyče a místo puku poslal do brány Reta Berru! Faul se poté nepískal.
     
    38:22
    Tomáš Plekanec se ocitl po krásné zpětné přihrávce mezi kruhy pro vhazování ve slibné šanci, jenže Reto Berra dokázal jeho táhlou střelu zápěstím mířící z mezikruží k levé tyči fantasticky pravým betonem vyrazit! Canadiens se poté vraceli do pásma, jejich útok ale zastavilo postavení mimo hru. Velká šance.
     
    32:36
    Jaromír Jágr krásně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování na vzdálenější pravou tyč, Corey Price ale jeho pokus vyrazil levým betonem mimo bránu a připsal si skvělý zákrok!
     
    31:15
    Steve Ott zamířil do kabin poté, co dostal dvě minuty za hrubost plus osobní trest za nesportovní chování. Trest za něj na trestné lavici odsedí Alexandr Radulov. Florida má k dispozici další přesilovou hru.
     
    31:15
    Shawn Thornton se na levé straně obranného pásma pustil do Alexeje Jemelina, který ho u hrazení levým loktem udeřil nepříjemně do oblasti hlavy loktem levé ruky! Alexej Jemelin dostal dvě minuty za faul loktem, zatímco Shawn Thornton za hrubost.
    30:41 Reilly SMITH - 3:1
     
    30:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Jussi Jokinen na levé straně zavezl puk do útočného pásma a krásnou diagonální přihrávkou od hrazení našel v pravém kruhu pro vhazování REILLYHO SMITHA, který parádní střelou zápěstím propálil Coreyho Price mezi betony! Stav: 3:1. Asistence: Jussi Jokinen.
     
    29:43
    Canadiens se řítili do samostatného úniku, jenže ho proměnit nedokázali, když se jeden z jejich hráčů ocitl příliš blízko Reto Berrovi, který jejich pokus vyrazil hrudí do hry. Mezitím se vrátil na led vyloučený Shea Weber a domácí hrají v plném počtu. Velice důležité okamžiky zápasu.
     
    27:56
    Keith Yandle krásně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila přesně do pravého horního rohu brány, Corey Price ji ale lapačkou fantasticky vyrazil! Krásný zákrok!
     
    27:43
    Shea Weber se v pravém kruhu pro vhazování nedostal do zakončení a poté u hrazení v útočném pásmu zbytečně fauloval. Florida si zahraje přesilovou hru 5 na 3! Dvě minuty sekání pro Shea Webera.
     
    27:04
    Jonathan Marchessault a Max Pacioretty se do sebe pustili po přerušení hry v levém rohu útočného pásma Montrealu a oba dva usedli na trestnou lavici. Domácí útočník dostal dvě plus dvě minuty za hrubost a držení, zatímco Marchessault za stejné provinění pouze dvě minuty. Florida si zahraje první přesilovou hru.
     
    26:57
    Phillip Danault nebezpečně pálil po ledě z levého kruhu pro vhazování na vzdálenější pravou tyč, Reto Berra ale puk skvěle vyrazil levým betonem a poté byla posunuta brána! Hra přerušena.
     
    24:03
    Derek MacKenzie se po špatném zpracování Andreje Markova na útočné modré čáře řítil do samostatného úniku, který zakončoval střelou zápěstím. Jeho pokus sice mířil po ledě přesně k levé tyči, Corey Price ale puk vykopl pravým betonem mimo a připsal si v oslabení skvělý zákrok! Florida nevyužila obrovskou možnost.
     
    23:39
    Brendan Gallagher si v pravém rohu útočného pásma skvěle pokryl puk a u hrazení byl faulován a Mark Pysyk dostal dvě minuty za podražení. První přesilová hra dnešního zápasu pro Montreal Canadiens.
    13:19 Paul BYRON - 3:0
     
    13:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nathan Beaulieu nabral skvělou rychlost na levém křídle a z ostrého úhlu krásnou zpětnou diagonální přihrávkou našel mezi kruhy pro vhazování najíždějícího PAULA BYRONA, který bez přípravy puk usměrnil mezi betony Reta Berry a vstřelil svůj druhý gól v dnešním utkání! Asistence: Nathan Beaulieu a Brendan Gallagher.
    10:04 Tomáš PLEKANEC - 2:0
     
    10:04
    Montreal právě vstřelil branku!
    Brendan Gallagher si na pravém křídle najel na přihrávku Alexeje Jemelina a z ostrého úhlu poslal před bránu zpětnou přihrávku, na kterou si najel TOMÁŠ PLEKANEC a z blízkosti nad pravým betonem přesouvajícího se Reta Berry zamířil k levé tyči. Canadiens vedou 2:0! Asistence: Brendan Gallagher a Alexej Jemelin.
     
    09:06
    Andreas Martinsen na pravém křídle předvedl nádherný oblouk, během kterého se zbavil jednoho z hráčů Panthers, a před bránu posílal z ostrého úhlu nebezpečný bekhendový pas, do kterého skvěle vložil hůl Dwight King a z blízkosti po ledě orazítkoval levou tyč brány!
    07:24 Paul BYRON - 1:0
     
    07:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nathan Beaulieu na levém křídle od mantinelu našel krásnou táhlou diagonální přihrávkou v blízkosti pravé tyče osamoceného PAULA BYRONA, který krásnou střelou zápěstím z pravého kruhu pro vhazování nad levým betonem Reta Berry zamířil k přední tyči! Montreal vede v Bell Centre nad Floridou 1:0! Asistence: Brendan Gallagher a Nathan Beaulieu.
     
    06:24
    Alex Petrovic napřáhl z vrcholu pravého kruhu pro vhazování k táhlé střele zápěstím, která nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Corey Price ji ale pravým betonem vyrazil! Krásný zákrok.
    02:30 Artturi Lehtonen ani nadvakrát nepřekonal Reta Berru.
     
    02:30
    Andrew Shaw vypálil po ledě z pravého kruhu pro vhazování a po zákroku Reta Berry pravým betonem se snažil v blízkosti pravé tyče zasunout puk do brány Artturi Lehkonen, ani nadvakrát ale neuspěl, protože brankář Panthers vleže levý beton přitiskl k ledu!
     
    01:47
    Jaromír Jágr krásně vypálil přes jednoho z protihráčů v pravém kruhu pro vhazování a jeho střela mířila přesně do vzdálenějšího horní rohu brány, Corey Price ale vyrážečkou puk vyrazil a připsal si první ostrý zákrok v dnešním duelu!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Byron (Gallagher, Beaulieu), 11. Plekanec (Gallagher, Jemelin), 14. Byron (Beaulieu, Gallagher), 44. Pacioretty (Radulov), 53. Gallagher (Davidson, Plekanec), 57. Danault (Radulov) – 31. R. Smith (J. Jokinen), 49. Matheson (Trocheck, Pysyk)


    Montreal Canadiens: Price (Lindgren) – Markov, S. Weber (A), Davidson, Petry, Beaulieu, Jemelin – Pacioretty (C), Danault, Radulov – Byron, Plekanec, Gallagher (A) – Galchenyuk, A. Shaw, Lehkonen – King, Ott, Martinsen.
    Florida Panthers: Berra (Wilcox) – Yandle, Demers, Matheson, Petrovic, Pysyk, Kindl – Huberdeau (A), Malgin, Jágr – J. Jokinen (A), Trocheck, R. Smith – Vanek, Bjugstad, Marchessault – S. Thornton, MacKenzie (C), Sceviour.

    Rozhodčí: Brad Watson, Frederick L'Ecuyer. Čároví: Kiel Murchison, Matt MacPherson

    Diváci: 21288
    bahis siteleri