Dortmund – Hamburg 3:0 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Frankfurt 1:0 (kon.) | W. Brémy – Schalke 3:0 (kon.)
Hoffenheim – Bayern 1:0 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
1:0 (1:0)
Bayern Mnichov
Úterý 04.04.2017, 20:00 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Baumann v závěru sebral gól Robertu Lewandowskimu!
     
    90+3
    Arjen Robben na levé straně rozehrál standardní situaci a po rozehrání na krátko přilétl na vzdálenější pravou tyč nádherný centr, který ve výskoku Mats Hummels sklepl pro Roberta Lewandowskiho! Polský útočník si zpracoval míč a uprostřed šestnáctky pálil z otočky přízemní střelou ke vzdálenější levé tyči, Oliver Baumann ale dokázal míč konečky prstů vytáhnout na rohový kop, který nic nepřinesl! Úžasný zákrok.
    90+1. Mats Hummels a jeho střela po netradičním přiťuknutí.
     
    90+1
    Mats Hummels si na pravé straně šestnáctky netypicky hlavou přiťukl míč a po jeho odrazu od země napřáhl k prudké střele, kterou Oliver Baumann skvělým zákrokem vyrazil!
     
    90
    Kevin Vogt odvedl na levé straně šestnáctky skvělou práci, když centr Bayernu z pravého křídla odvrátil hlavou na rohový kop. Arjen Robben poslal před bránu nebezpečný centr, který se točil směrem do brány a na vzdálenější levé tyči našel Artura Vidala, ten ovšem míč ve velké šanci promáchl!
     
    87
    Mats Hummels skončil v šestnáctce na kolenou poté, co pohotově pálil z otočky směrem na bránu, míč ale trefil hruď probíhajícího Arjena Robbena a odrazil se do zámezí.
     
    75
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Sebastian Rudy, přichází Marco Terrazzino.
     
    75
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází David Alaba, přichází Juan Bernat.
     
    74
    Robert Lewandowski si narazil míč s Arjenem Robbenem a levé straně šestnáctky napřáhl k pohotové střele, která těsně nad zemí mířila k přední levé tyči, jenže Oliver Baumann předvedl další úžasný zákrok a míč vyrazil na rohový kop! Arjen Robben poté uprostřed šestnáctky našel krásným centrem Roberta Lewandowskiho, který ve výskoku hlavičkoval přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, překonaného Olivera Baumanna ale zachránil na brankové čáře jeden z jeho spoluhráčů.
     
    72
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Renato Sanches, přichází Franck Ribéry.
     
    69
    Andrej Kramarić dnes vstřelil svůj jedenáctý ligový gól a zajímavostí je, že hned osm z nich vstřelil po zimní přestávce, kterému očividně pořádně prospěla.
     
    65
    Robert Lewandowski skóroval v Bundeslize každých 103 minut a je v tomto ohledu lepší než Gerd Müller (105).
     
    64
    Kevin Vogt byl na levé straně své vlastní poloviny hřiště nepříjemně dohrán, když mu Robert Lewandowski zezadu přišlápl patu. Polský útočník byl potrestán žlutou kartou.
     
    62
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Kerem Demirbay, přichází Pirmin Schwegler.
     
    62
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Sandro Wagner, přichází Adám Szalai.
    55. Baumann úžasným zákrokem vychytal Lewandowskiho!
     
    55
    Jen, co jsem zmínil, že je Arjen Robben utopený, tak vyplaval na hladinu. Nizozemský záložník si z pravého křídla navedl míč tradičně do středu hřiště a poté krásnou přihrávkou našel na hranici šestnáctky Roberta Lewandowskiho, který si míč zpracoval a poté pálil pravačkou zhruba metr a půl nad zemí k levé tyči, Oliver Baumann ale předvedl úžasný reflexivní zákrok a tygřím skokem míč vytáhl na rohový kop!
    45. Lewandowski po krásném průniku Comana trefil břevno!
     
    45
    Kingsley Coman na levé straně úžasně přesprintoval Niklase Süleho a z ostrého úhlu poslal na přední tyč nebezpečný centr, který se od holeně nabíhajícího Roberta Lewandowskiho odrazil do vzduchu a skončil na břevnu! Oliver Baumann si odražený míč pohlídal a stáhl ho do náruče.
    40. Kerem Demirbay a jeho prudká střela po krásné kombinaci.
     
    40
    Andrej Kramarić vyšperkoval na levé straně hřiště krásnou kombinaci na jeden dotek kolmou přihrávkou na Kerema Demirbaye, který na levé straně šestnáctky napřáhl k prudké střele mířící pod břevno! Sven Ulreich ji ale vytáhl nad!
    21. Andrej KRAMARIĆ - 1:0
     
    21
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    ANDREJ KRAMARIĆ se dostal k odvrácenému míči, který si ve středu hřiště ze vzduchu pěkně zpracoval a krásnou pohotovou střelou levačkou zamířil do levého horní rohu brány! Sven Ulreich si sice na míč sáhl, levou rukou ho ale vytáhnout mimo tři tyče nedokázal – 1:0! Neprůstřelnost Bayernu Mnichov se zastavila na 540 minutách!
     
    16
    Arturo Vidal neváhal a zpoza šestnáctky práskl do míče pravačkou, jeho prudká rána sice mířila přesně k pravé tyči, jenže Oliver Baumann u ní byl včas a míč ztlumil v náručí!
    10. Sven Ulreich se vyložené šanci vychytal Nadiema Amiriho!
     
    10
    Nadiem Amiri si vzápětí zaběhl za obranu na nádhernou kolmou přihrávku a řítil se sám na brankáře Svena Ulreicha, přízemní střelou z pravé strany šestnáctky ho ale propálit nedokázal!
     
    9
    Steven Zuber mohl na pravé straně hřiště potrestat obrovskou chybu Rafinhy, který naslepo přihrával za sebe do prostoru, kde nebyl nikdo, jeho následná přízemní diagonální střela zpoza šestnáctky ale zamířila vedle vzdálenější levé tyče!
     
    3
    Andrej Kramarić si naběhl do šestnáctky na krásnou kolmou přihrávku a bez přípravy se snažil na její pravé straně z úhlu propálit vybíhajícího brankáře Svena Ulreicha! Do jeho střely se ale fantastickým skluzem položil Rafinha, který míč odvrátil na rohový kop. Následný centr stáhl do náruče brankář Bayernu Mnichov a nebezpečí bylo definitivně zažehnáno.

    Tomáš Reiner

    Branky: 21. Kramarić

    Karty:   64. Lewandowski (BAY)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 5:8. Rohy: 7:9. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 17:11.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Süle, Vogt, Hübner – Toljan, Demirbay (62. Schwegler), Rudy (C) (75. Terrazzino), Zuber – Kramarić, Amiri – Wagner (62. Szalai).
    Náhradníci: Stolz – Bičakčić, Polanski, Schwegler, Uth, Terrazzino, Szalai.

    Bayern Mnichov: Ulreich – Rafinha, Javi Martínez, Hummels, Alaba (75. Bernat) – Alonso, Sanches (72. Ribéry) – Robben (C), Arturo Vidal, Coman – Lewandowski.
    Náhradníci: Starke – Lahm, Bernat, Götze, J. Boateng, Ribéry, Kimmich.

    Rozhodčí: Sascha Stegemann

    Diváci: 30150
    bahis siteleri