Montreal – Tampa 2:4 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 3:1 (kon.) | Philadelphia – Columbus 4:2 (kon.)
Boston – Washington 1:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
Washington Capitals
Sobota 08.04.2017, 21:30 • TD Garden, Boston (kapacita 17565 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    V úplném závěru utkání se ještě vyrovnají síly na ledě, hrát se bude ve čtyřech na obou stranách. Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici Tom Wilson.
     
    56:54
    Velká komplikace pro Boston v závěru třetí třetiny! David Krejčí je vyloučen za faul vysokou holí, navíc jde o dvojnásobný trest, jelikož v Beaglově obličeji se objevilo krvavé zranění.
     
    32:54
    Boston si zahraje další přesilovou hru. Za hákování míří na trestnou lavici Jevgenij Kuzněcov.
     
    30:02
    Colin Miller trefil ve středním pásmu zezadu Toma Wilsona, což se nelíbilo Jayi Beaglovi a vydal se svého spoluhráče mlít. Po hromadné šarvátce u mantinelu rozhodčí vylučují Toma Wilsona za sekání, Jaye Beagla za vražení na hrazení a Davida Backese za hrubost. Boston si tak zahraje první přesilovou hru v dnešním zápase.
     
    27:00
    Washington si zahraje další přesilovou hru. Za hákování je vyloučen Drew Stafford.
     
    15:10
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase, zahraje si ji Washington. Za krosček míří na trestnou lavici domácí útočník Matt Beleskey.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 36. C. Miller (Stafford) – 5. Ma. Johansson (Williams), 37. Shattenkirk (Bäckström, Ovečkin), 40. Williams (Kuzněcov, Schmidt)


    Boston Bruins: Chudobin (41. T. Rask) – Chára (C), Carlo, Liles, McQuaid, K. Miller, C. Miller – Vatrano, Bergeron (A), Backes – Stafford, Krejčí (A), Pastrňák – Schaller, Spooner, Beleskey – D. Moore, Riley Nash, Forsbacka-Karlsson.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Alzner, Schmidt, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Shattenkirk – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Ma. Johansson, Kuzněcov, Williams – Carey, Eller, Burakovsky – Winnik, Beagle, T. Wilson.

    Rozhodčí: J. Hebert, Skilliter – Daisy, Murphy

    Diváci: 17565 (vyprodáno)
    bahis siteleri