Montreal – Tampa 2:4 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 3:1 (kon.) | Philadelphia – Columbus 4:2 (kon.)
Boston – Washington 1:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
Washington Capitals
Sobota 08.04.2017, 21:30 • TD Garden, Boston (kapacita 17565 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:10 Justin WILLIAMS - 1:3
     
    39:10
    Washington právě vstřelil branku!
    Další překrásná akce Washingtonu končí nyní snad už regulérním gólem! Hosté po vhazování naprosto vyšachovali soupeře a po krásné přihrávce od Jevgenije Kuzněcova skóruje do odkryté branky JUSTIN WILLIAMS! Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Nate Schmidt.
    36:09 Kevin SHATTENKIRK - 1:2
     
    36:09
    Washington právě vstřelil branku!
    Jako bych to zakřikl, ještě ve stejném střídání první útok hostů opět posílá Washington do vedení! Nicklas Bäckström dlouho vymýšlel, co udělá s pukem, až nakonec z rohu přihrál zpátky před branku a KEVIN SHATTENKIRK střelou z první v těžké pozici poslal puk za Chudobinova záda! Asistence: Nicklas Bäckström a Alexandr Ovečkin.
    35:13 Colin MILLER - 1:1
     
    35:13
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácím se konečně povedlo vyzrát na obranu Washingtonu! Po chybě hostující obrany se do šance dostal Drew Stafford, který se svým zakončením neuspěl. Z následné dorážky ale skóroval do prázdné branky COLIN MILLER! Asistence: Drew Stafford.
    04:21 Marcus JOHANSSON - 0:1
     
    04:21
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení po krásné akci druhého útoku! MARCUS JOHANSSON si vyměnil kotouč s Justinem Williamsem, nabruslil si před branku a Chudobina překonal krásným blafákem a následnou bekhendovou střelou do odkryté části branky! Asistence: Justin Williams.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 36. C. Miller (Stafford) – 5. Ma. Johansson (Williams), 37. Shattenkirk (Bäckström, Ovečkin), 40. Williams (Kuzněcov, Schmidt)


    Boston Bruins: Chudobin (41. T. Rask) – Chára (C), Carlo, Liles, McQuaid, K. Miller, C. Miller – Vatrano, Bergeron (A), Backes – Stafford, Krejčí (A), Pastrňák – Schaller, Spooner, Beleskey – D. Moore, Riley Nash, Forsbacka-Karlsson.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Alzner, Schmidt, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Shattenkirk – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Ma. Johansson, Kuzněcov, Williams – Carey, Eller, Burakovsky – Winnik, Beagle, T. Wilson.

    Rozhodčí: J. Hebert, Skilliter – Daisy, Murphy

    Diváci: 17565 (vyprodáno)
    bahis siteleri