Opava – Žižkov 2:2 (kon.) | Olomouc – Varnsdorf 3:2 (kon.) | Ústí n. L. – Třinec 1:1 (kon.)
Znojmo – Táborsko 3:0 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
3:2 (2:1)
FK Varnsdorf
Pátek 14.04.2017, 18:00 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    66
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí však nakonec přece jen ukazuje svou sílu! TOMÁŠ CHORÝ se valil spolu s dalšími třemi spoluhráči na branku a zvolil nejjednodušší variantu, když propálil prostor mezi nohami Porcala. Olomouc tak vrací na svou stranu vedení.
     
    48
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Varnsdorf se dostává k vyrovnání!! Po zajímavém nákopu Zierise se k míči dostal nikým nehlídaný FAHRUDIN DURDEVIĆ a jakoby se o olomouckou obranou vůbec nemusel starat, protože domácí stopeři skoro přestali hrát. V obrovském překvapen pak i brankář Buchta sbíral míč ze sítě.
     
    34
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    A je tu velké varování! Varnsdorf se totiž z ničeho dostal k jasné tutovce, která je okamžitě využita. FAHRUDIN DURDEVIĆ si naběhl do středu hřiště, kde využil nepozornosti olomouckých stoperů a jemnou ránu podstřelil padajícího Buchtu. Zápas se dostává okamžitě do jiné roviny!
     
    25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí pokračují ve své dominanci! Po rychlém centru do vápna se dostal k míči TOMÁŠ CHORÝ, jenž se nerozpakoval a prvním dotykem napálil míč přesně do šibenice varnsdorfské branky. Porcal byl bez větší šance na zákrok.
     
    4
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sigma se po větším tlaku opravdu dostává do vedení! Po rohu, o jehož provedení se postaral znovu Falta, se dostal k letícímu míči nejvýše vyskočivší JAN ŠTĚRBA, který se trefil přímo k tyči. Hosté jsou viditelně a celkem i pochopitelně jako opaření.

    Johan Čáp

    Branky: 4. Štěrba, 25. Chorý, 66. Chorý – 34. Durdević, 48. Durdević

    Karty:   23. Lischka (VDF), 50. Zieris (VDF), 60. Končal (VDF)


    SK Sigma Olomouc: M. Buchta – Štěrba, Škerle (C) (74. Jemelka), Radaković, Vepřek – Zahradníček, Houska, Plšek, Falta – Petr (65. Manzia) – Chorý (90+1. Yunis).
    Náhradníci: Reichl – Jemelka, Habusta, Buchvaldek, Yunis, Manzia, Antl.

    FK Varnsdorf: Porcal – Zieris (C), Zbrožek (76. Fotr), Neuberg, Lischka – Novotný, Bláha, Daníček, Končal (64. Rudnytskyy) – Durdević, Dordič (69. Knejzlík).
    Náhradníci: Vaňák – Kozma, Fotr, Bílek, Knejzlík, Richter, Rudnytskyy.

    Rozhodčí: Černý – Arnošt, Urban

    Diváci: 2423
    bahis siteleri