Finsko – Švýcarsko 5:1 (kon.) | USA – Rusko 5:4 (kon.) | Kanada – Slovensko 4:3 (po pr.)
Švédsko – Česko 3:2 (kon.)
konec
USA
5:4 (0:1, 3:0, 2:3)
Rusko
Sobota 15.04.2017, 15:40 • Zimný štadión, Spišská Nová Ves • Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:09
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, co se ve Spišské Nové Vsi děje! Parádní kombinace Ruska a je to jen o jednu branku. Pavel Koltygin předvedl ukázkovou práci, když zavezl kotouč za bránu, přihrávku schoval za bližší tyč a IVAN ČECHOVIČ dokonal chladnokrevným zakončením jeho akci! Diváci ženou sbornou za vyrovnáním, podaří se menší zázrak? Asistence: Pavel Koltygin, Andrej Svečnikov.
    56:33 Dmitrij SAMORUKOV - 5:3
     
    56:33
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Bleskurychle využitá přesilovka a je to už jen o dvě branky! KIRILL SLEPEC si sjel na střed hřiště s kotoučem, udělal dva rychlé kroky a poslal kotouč bekhendem na bránu. Zde nebyl příliš ve středu Dylan St. Cyr a máme sníženo! Asistence: Mark Rubinčik, Alexej Lipanov.
    49:59 Quinn HUGHES - 5:2
     
    49:59
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Hotovo, vymalováno? Uvidíme, každopádně Američané dělají obrovský krok k zisku tří bodů! Nahození Mishmashe skvěle před Žukovovem tečoval EVAN BARRATT a Američané jsou zpět na koni! Asistence: Grant Mismash, Sean Dhooghe.
    45:19 Dmitrij SAMORUKOV - 4:2
     
    45:19
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce Ruska, diváci jásají, sborná snižuje! Alexej Toropčenkonašel přes celé brankoviště nezištně najetého MICHAILA BICADZEA, který už neměl těžkou práci se zametením kotouč do prázdné brány! Asistence: Dmitrij Samorukov, Semen Pereljajev.
    41:16 Josh NORRIS - 4:1
     
    41:16
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Krásná akce Brady Tkachuka a Spojené státy zasazují Rusku další direkt! Talentovaný mladíček si pohrál s protihráči za bránou, zahlédl najetého JOSHE NORRISE, který trefil z první krásně a Žukov byl bez šance. Asistence: Brady Tkachuk, Sean Dhooghe.
    39:30 Ryan POEHLING - 3:1
     
    39:30
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Ruská sborná je na ručník! RYAN POEHLING si zavezl kotouč do útočného pásma, sám proti dvou protihráčům se rozhodl vypálit. Jeho rána po ledě nebyla ani trochu gólová, Žukov ji ale trestuhodně podcenil, a nakonec došla až do sítě. Asistence: Tommy Miller, Nate Knoepke.
     
    36:28
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    No vida, netrvalo příliš dlouho a další radost Američanů je na světě! Sean Dhooghe našel přes celé pásmo najetého Joela Farabeea, ten viděl před bránou postaveného RYANA POEHLINGA, který jeho pokus tečoval přesně za záda Žukova a USA otáčí vývoj utkání! Asistence: Joel Farabee, Sean Dhooghe.
    33:57 Grant MISMASH - 1:1
     
    33:57
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američanům se podařilo vyrovnat ještě ve druhé třetině a začínáme od nuly! GRANT MISMASH dostal skvělou přihrávku do jízdy, s pukem se dostal až do těsné blízkosti k Žukovovi a zakončil. Jeho rána nebyla moc povedená, až zřejmě zaskočila brankáře a někudy mezi betony se dostala za brankovou čáru! Asistence: Evan Barratt, Michael Pastujov.
    10:59 Pavel KOLTYGIN - 0:1
     
    10:59
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruská sborná se prosazuje v oslabení a tribuny jsou na nohou! Americká obrana se soustředila na hráče s kotoučem, v tom si ale do prostoru skvěle najel PAVEL KOLTYGIN a bekhendovým blafákem i s trochou štěstí propasíroval kotouč za brankovou čáru! Asistence: Mark Rubinčik, Alexej Toropčenko.
    Marken.cz

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 34. Mismash (Barratt, Pastujov), 37. Poehling (Farabee, Dhooghe), 40. Poehling (Miller, Knoepke), 42. Norris (B. Tkachuk, Dhooghe), 50. Barratt (Mismash, Dhooghe) – 11. Koltygin (Rubinčik, Toropčenko), 46. Bicadze (Samorukov, Pereljajev), 57. Slepec (Rubinčik, Lipanov), 58. Čechovič (Koltygin, Svečnikov)


    USA: Scheel (St. Cyr) – Hughes, Kemp (A), Gildon, Knoepke, Miller, Farrance, Inamoto – B. Tkachuk (C), Wahlstrom, Norris (A) – Mismash, Barratt, Pastujov – Dhooghe, Farabee, Poehling – Cockerill, Reedy, Slaggert – Tortora.
    Rusko: Žukov (Ustimenko) – Pereljajev, Samorukov (A), Rubinčik (A), Galeňuk, Baranov, Kalabuškin, Dědov – Čechovič, Lipanov (C), Svečnikov – Bicadze, Toropčenko, Alexejev – Slepec, Maximov, Klisunov – Muranov, Marušev, Šaškov – Koltygin.

    Rozhodčí: Garon (CAN), Heikkinen (FIN) – Harrington (CAN), Vyleta (SVK)
    bahis siteleri