Rusko – Finsko 4:5 (po pr.) | Česko – Švédsko 4:5 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Česko
4:5 (1:2, 1:0, 2:2 - 0:0)
Švédsko
Sobota 15.04.2017, 18:00 • Hodonín • Turnaj čtyř (U16)
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Švédsko.
    Máme rozhodnuto. O rozhodující nájezd se postaral ALEXANDRER HOLTZ.
     
    64:40
    Nechybělo mnoho a mohlo být rozhodnuto. Vitouch se dravě dostal před Koléna a puk jen o pár centimetrů skončil nad horní tyčí.
     
    63:32
    Pšeničkovu střelu Kolén vyrazil pouze nad sebe a kotouč nebezpečně padal do branky. Hedström byl pozorný a i za cenu odpískané vysoké hole poslal puk do bezpečí.
     
    58:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla parádní akce po které je stav utkání opět vyrovnaný! Všech pět hráčů se teď zapojilo do pěkné kombinace na jejímž konci stál MARCEL BARINKA, který mohl zakončovat téměř do prázdné branky. Asistence: Karel Klikorka, Ondřej Pšenička.
     
    56:24
    V další dobré příležitosti se objevil Gunler. Snažil se, ale tak moc něco vymyslet na Malíka až nakonec nic nevymyslel a puk mu sjel z hokejky.
     
    55:36
    Teď musel být Malík ovšem pozorný! Bjerselius na něj ujížděl sám, ale se šancí nenaložil dobře a trefil Malíka pouze do betonu.
     
    50:48
    Björnfotovo nahození jen těsně proletělo kolem levé tyče domácí branky. Švédové jsou teď mnohem aktivnější.
     
    46:12
    Homola měl na hokejce vyrovnávající branku. Kolén se nestačil přesunout, ale Homola vůbec netrefil puk! Tohle byla obrovská příležitost.
     
    45:46
    Vyloučení v týmu Švédsko (Costmar – 2 min., podražení).
     
    44:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš. Tak by se dal charakterizovat tahle branka. Dobrá spolupráce útočných parťáků skončila až na holi MÅNSE KRÄMERA. Ten si rozpohyboval Malíka a zasunul kotouč mezi jeho betony. Asistence: Alexander Holtz, Oscar Bjerselius.
     
    44:12
    Z bezprostřední blízkosti dorážel Najman. Trefil ovšem pouze hruď Koléna.
     
    42:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po chvíli máme opět vyrovnáno. Pšenička se ukázal jako dobrý nahrávač a přesnou přihrávkou našel mezi kruhy MARCELA BARINKU, který překonal přesnou střelou Koléna. Asistence: Ondřej Pšenička.
     
    41:05
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Vstup do poslední třetiny se Čechům vůbec nevydařil. Björnfot opět předvedl dobou práci na brankovišti. Vyšťoural puk a lehce jej posunul ANTONOVI LARSSONOVI, který překonal ležícího Malíka. Asistence: Tobias Björnfot, Victor Söderström.
     
    40:22
    Tvrdou ránu Holtza Malík vyrazil pouze před sebe kde se o dorážku snažil Björnfot. Ten byl ovšem odstaven obránci od puku.
     
    39:18
    Vyloučení v týmu Česko (Pšenička – 2 min., podražení).
     
    36:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají přesilovou hru a srovnávají stav utkání! Po dobré spolupráci s Barinkou se ke střele dostal Čermák. Jeho střelu Kolén vyrazil, ale puk poskakoval na brankovišti, kde si jej jako první všiml ONDŘEJ PŠENIČKA a srovnal stav utkání. Asistence: Erik Čermák, Marcel Barinka.
     
    34:25
    Vyloučení v týmu Švédsko (Lundqvist – 2 min., podražení).
     
    28:32
    Larsson z rohu kluziště našel před Malíkem Bjerseliuse. Ten kotouč pouze lehce tečoval, ale i tak měl Malík dost práce. Puk ovšem udržel před brankovou čarou.
     
    22:48
    Vitouch bekhendovou přihrávkou našel najíždějícího Langa. Ten měl na hokejce vyrovnávající gól, ale rychlá lapačka Koléna mu ve skórování zabránila.
     
    21:12
    Po chybě české obrany se do šance dostal Costmar. Nabruslil si až před Malíka, ale v dobré příležitosti ovšem selhal a netrefil branku. Tohle byla dobrá možnost pro Švédsko.
     
    17:04
    Pěkná individuální akce Holmströma skončila těsně před Malíkem. K puku se poté dostal Lundqvist a jeho střela jen těsně minula levou tyč české branky.
     
    12:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po veliké šanci před Malíkem se Česko dostalo do protiútoku a snižuje stav utkání! Morong dobrou přihrávkou přes celou šíři kluziště našel ADAMA NAJMANA, který prostřelil Koléna přesnou střelou k tyči. Asistence: Matěj Morong.
     
    12:00
    Po Sundsvikově střele kotouč poskakoval nebezpečně před Malíkem. O dorážky se snažil Persson. Tomu ovšem bylo odpískáno postavení v brankovišti.
     
    09:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové se ujímají vedení 2:0! První střelu Perssona sice ještě česká obrana zblokovala, ale k odraženému puku se dostal ALBIN SUNDSVIK a přesnou střelou do růžku branky prostřelil Malíka. Asistence: William Persson, Victor Söderström.
     
    04:58
    Bjornföt našel před Malíkem osamoceného Gunlera. Ten z bezprostřední blízkosti nedokázal puk propasírovat mezi Malíkovi betony.
     
    01:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A máme tady první branku utkání hned z první střely na branku! Po zmatku před Malíkem se ke střele z mezikruží napřáhl Lyckåsen a trefil tyč. K odraženému puku se dostal MARCUS CARLZON KIVELÄ a překonal Malíka. Asistence: Albert Lyckåsen, Lucas Raymond.

    Adam Krátký

    Branky a nahrávky: 13. Najman (Morong), 37. Pšenička (Čermák, Barinka), 43. Barinka (Pšenička), 59. Barinka (Klikorka, Pšenička) – 2. Carlzon Kivelä (Lyckåsen, Raymond), 10. Sundsvik (Persson, Söderström), 42. Larsson (Björnfot, Söderström), 45. Krämer (Holtz, Bjerselius), rozh. náj. Holtz

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Morong (CZE)
    0:0   Gunler (SWE)
    2. série:
    0:0   Barinka (CZE)
    0:1   Holtz (SWE)
    3. série:
    1:1   Lang (CZE)
    1:1   Costmar (SWE)
    4. série:
    1:2   Holtz (SWE)
    1:2   Lang (CZE)


    Česko: Malík (Škorpík) – Homola, Klikorka, Kubíček, Mlčák (A), Rašín, Suhrada, Klodner, Kučeřík – Pšenička, Barinka (A), Najman, Peterek, Prymula, Morong, Vitouch, Lang, Raška (C), Pištěk, Toman, Čermák.

    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Švédsko: Kolén (Wallstedt) – Lyckåsen, Broberg, Ludqvist, Söderström, Björnfot (A), Hedström, Krämer – Costmar (A), Gunler, Holmström, Karlström, Bjerselius (C), Grönhagen, Persson, Larsoon, Söderlund, Carlzon Kivelä, Raymond, Holtz, Sundsvik.

    Trenér: Hävelid Magnus

    Rozhodčí: Robin Šír – Jakub Frodl, Josef Špůr

    Diváci: 352
    bahis siteleri