Kladno – Plzeň 3:0 (kon.) | Pardubice – Kert Park Praha 3:2 (kon.)
konec
HBC Pardubice
3:2 (1:1, 1:1, 1:0) Stav série: 1:0
HC Kert Park Praha
Sobota 15.04.2017, 16:00Coalsoft play-off Extraligy • Semifinále
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Dobré sobotní odpoledne, druhá semifinálová série CCM Extraligy bude rozehrána v sobotu odpoledne, a to v Pardubicích. Obhájce titulu hladce proplul prvním kolem přes Kovo a nyní ho čeká další celek z hlavního města. Tedy Kert Park, který by rád loňského mistra překvapil a jistým důkazem je i to, že Pražané vstřelili v základní části extraligy nejvíce branek ze všech!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:35
    Hosté se snaží být od začátku aktivní a zatím se hraje blíže k brance Pardubic.
     
    02:47
    Pardubický brankář byl teď dobrou půl minutu v neustálé permanenci, hodně míčků však šlo také vedle branky, takže to měl o to lehčí.
     
    04:41
    První velká šance utkání! Kubeš nahrál před modrou na rozeběhnutého Česáka, který střílel na zadní tyčku. Mikl vyrazil míček do vzruchu a ten pak skončil těsně za brankou.
     
    05:35
    Domácí se snaží s nadvládou hostů něco udělat a hra se tak odehrává zase spíše na polovině Kert Parku.
     
    06:13
    Pražanům se teď nedařilo dostat z vlastního pásma bez nepřesné přihrávky, proto to také dvakrát skončilo zakázaným uvolněním, z čehož samozřejmě těží především domácí.
     
    07:24
    Na druhé straně po pardubické ztrátě míčku nahrával Martin Kruček na Kováře, který však z dobré pozice před brankou minul klec Autosklářů!
     
    08:42
    První přesilová hra utkání, tu budou hrát domácí, jelikož se proti Bílému provinil Šperl.
     
    09:29
    Pardubice kombinují před brankou Pražanů, jenomže se jim zatím příliš nedaří střelba. Nejnebezpečnější byl Bílý, jehož pokus mezi nohy ale brankář Mikl včas vystihl.
     
    10:18
    Autosklo předvedlo vzápětí hodně dobrou kombinaci s množstvím střelby. Mikl se musel nejvíce snažit při dorážce Krejčího z levé strany, kterou ale se štěstím hostujícím brankář dokázal lapit.
     
    10:42
    Hosté kompletní a nyní se sami mohou vydat do útoku.
     
    12:54
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Obávaná trojice Kert Parku posílá hosty do vedení! Fejfar přihrál ve středu pole na Martina Kručka, který zase našel na druhé straně nabíhajícího TOMÁŠE WRÓBELA, který toto umí – 0:1!
     
    13:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Autoskláři však rychle přispěchali s odpovědí! Po vhazování vystřelil od modré Otto Urbanec a pod brankáře dorážel míček dobře postavený RADEK MAŠÍK – 1:1!
     
    14:09
    Kert Park se snaží ještě v první třetině vzít si vedení nazpět, Stárek však střelu od levého mantinelu dokázal vytěsnit. Zároveň tak pokryl zřejmě prozatímní největší šanci po vyrovnání.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:55
    Začátek druhé třetiny přinesl vyrovnanou hru, do prvního střeleckého pokusu se sice rval Wróbel, ovšem míček na branku nevyslal, protože byl zablokován obranou.
     
    16:38
    Ovšem na druhé straně už to vypadalo o hodně nebezpečněji, jelikož na modré vystřelil zřejmě jeden z dvojice Krejčí – Česák a míček se zastavil až na pravé tyčce!
     
    17:29
    Hostující Dulava dostává dvě minuty za nedovolené bránění a následovat tak bude přesilová hra domácích.
     
    17:49
    Pardubice zatím nebezpečné nejsou, každopádně i tak se drží kolem branky a snaží se vymyslet akci, po které by šly poprvé v utkání do vedení.
     
    18:19
    Počty na hřišti se vyrovnání, dvě minuty totiž dostává také domácí Bílý, kterého rozhodčí vylučuje za sekání.
     
    19:11
    Zatím se hraje vyrovnaná hra, každopádně hosté se už snaží těžit z početní výhody, kterou ještě chvíli budou mít.
     
    20:05
    Obrovská šance hostujícího Fejfara! Ten obral u mantinelu o míček Krejčího, jenomže brankáře zcela mimo své území nedokázal překonat!
     
    22:28
    Ofenzivní hokejbal pokračuje, v permanenci jsou oba brankáři, každopádně více se začíná hrát na polovině hostů, kteří se však v pohodě brání a sami vyráží do rychlých brejků.
     
    24:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jan Bílý na polovině vystihl dobrou přihrávku hostí a Pardubice se tak dostaly doslova do smrtícího protiútoku. Skutečně hodně rychlou souhru zakončoval na pravé straně FILIP FÖRSTL – 2:1!
     
    25:39
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Förstl – 2 min., držení hole).
     
    25:40
    Kert Park právě vstřelil branku!
    MICHAL KOVÁŘ teď dokázal něco, o co se snaží hodně hráčů, málo kdy to ale vychází. Zmiňovaný borec se totiž na vhazování napřímo opřel do vhozeného míčku, který k překvapení všech končí v pardubické síti – 2:2!
     
    27:28
    Po vyrovnání by mohli mít zase nepatrně psychicky navrch hosté, ovšem na hřišti se stále hraje vyrovnaně a vlastně je vidět stejný obraz hry jako ke konci první periody. Oba celky se totiž vehementně snaží, aby si vedení do kabin odnesli oni.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    31:45
    Skoro dvě minuty bez přerušení začala třetí třetina. Nebezpečnější byl prozatím Kert Park a jeho hodně nadějnou příležitost musel schovat do lapačky Stárek.
     
    32:34
    Pardubický Březina se provinil nedovoleným bráněním a bude následovat přesilová hra pro hosty.
     
    33:08
    Pražanům se nejprve nedařilo usadit v útoku, protože Mašík dvakrát vyhodil míček až k jejich brance. Nakonec se však hra přerušila, protože na hřišti zůstal ležet domácí kapitán.
     
    33:08
    Bílý je v pořádku a hra bude za malý moment pokračovat.
     
    33:59
    Nýdl vyslal pořádně prudký projektil od modré čáry, který těsně prosvištěl kolem branky Pardubic. Hosté se snaží v útoku přidat na obrátkách.
     
    35:46
    U obou týmů to v této fázi hry končí v útoku pouze na náznacích, jelikož těsně před zakončením útočící hráči o míček přijdou. Oba brankáři tak zůstávají pouze ve střehu, zasahovat ale nemusí.
     
    37:20
    Fejfar dostal přihrávku, jenomže ji hned vrátil zpět na Marina Kručka, který pálil přímo doprostřed branky. Každopádně dorážet se ještě pokoušel Wróbel, Stárek už ale měl hrací předmět pod kontrolou.
     
    37:30
    Hra se přerušuje a týmy se promění strany, za malý moment se pokračuje!
     
    38:24
    Stárek teď musel zasahovat ve velké příležitosti hostů, do které se dostali po nenápadné střele někdy mezi modrou a červenou čárou, každopádně ani tato situace nekončí brankou!
     
    40:20
    Domácí se dvakrát po sobě dostali dobrého přečíslení, které pokračovalo i pohotovou přihrávku před branku. V obou případech a byl míček zblokovaný a pak skončil daleko mimo hřiště.
     
    41:05
    Březina trochu zbytečně nalétl do hostujícího brankáře. Nicméně nejednalo se o nic velkého, i tak ale může být pardubický hráč rád, že Kert Park nedostane výhodu přesilové hry.
     
    42:18
    Teď to však na hřišti chvíli vypadalo, jako by Pražané stejně měli početní výhodu. Stárek se však dvakrát dokázal úspěšnými zákroky zapojit do hry.
     
    42:48
    Po vhazování před brankou hostí střílel z otočky Mašík, trefuje však jen beton Mikla.
     
    42:59
    Obrovská komplikace pro hosty! Šperl dostává 2+2 za faul na Bílého a Pardubice mají obrovskou šanci rozhodnout!
     
    42:59
    Po oddechovém čase domácích se jde možná na rozhodující minuty utkání!
     
    43:24
    Zatímco se Autosklo zatím formuje v útoku, začíná nepatrně pršet, což by mohlo ještě následné chvíle zkomplikovat obou celkům.
     
    43:43
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A domácí skutečně velkou příležitost na strhnutí vedené na svoji stranu využívají! JAN BÍLÝ dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a poslal míček přímo pod břevno – 3:2!
     
    44:38
    Domácí se ještě snaží přidat další branku a nenechat tak hostům ani kousek naděje, Kert Park ale zřejmě vyrovnat už nestihne!
     
    Konec zápasu. (17:41:30)

    Ondřej Novotný

    Branky a nahrávky: 14. Mašík (Urbanec), 25. Förstl (Bílý, Urbanec), 44. Bílý (Kubeš, Březina) – 13. Wróbel (Kruček, Fejfar), 26. Kovář


    HBC Pardubice:
    HC Kert Park Praha:
    Pardubice 1 3 Kert Park Praha
    #1 Sobota 15.04.2017 • 16:00
    Pardubice - Kert Park Praha 3:2
    #2 Neděle 16.04.2017 • 11:00
    Pardubice - Kert Park Praha 2:4
    #3 Sobota 22.04.2017 • 16:00
    Kert Park Praha - Pardubice 2:1
    #4 Neděle 23.04.2017 • 14:00
    Kert Park Praha - Pardubice 7:2
    bahis siteleri