Lotyšsko – Finsko 2:7 (kon.) | Bělorusko – Švédsko 2:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:1 (2:0, 0:0, 3:1)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 16.04.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Baráž o extraligu • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:20
    Po hvizdu sudího si ještě něco hodně důrazně vyříkávali domácí bek Šimon Szathmáry a hostující forvard Michal Chovan, který byl před Svobodou nejvíce aktivní. Dochází zároveň k potyčce obou hráčů, kteří jdou ven vzájemně na dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    55:59
    Další vyloučení, se kterými se nyní roztrhl pytel. Tomáš Jiránek jde ven za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    53:08
    V témže čase dostává Jakub Babka dvě minuty za další zákrok vysokou holí.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    52:15
    Šance pro domácí, kteří si zahrají přesilovou hru. Tomáš Vak v šavlované u mantinelu poblíže své střídačky zahrál proti soupeři vysokou holí a jde ven.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    38:48
    V levém rohu za domácí klecí si Michal Chovan pomohl faulem, když soupeři přizvedl hokejku hákováním. A to před zrakem sudího, který jej hned posílá ven.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    25:31
    Hned poté si hosté zahraní první celou přesilovou hru, když Adam Zeman v rohu za brankou poslal na hrazení Roka Pajiče. Šance pro hosty na kontaktní gól.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    18:47
    Krátce po buly v útočném pásmu přichází vyloučení i na druhé straně. Přesilovka Dukly trvala jen chvíli, neboť Tomáš Čachotský se v rohu za brankou provinil hákováním.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    18:25
    Jihlavští vyváželi puk po levé straně ven z pásma, když si u modré počkal Filip Novák na Aleše Jergla a skolil jej na mantinel. Dostává za to dvě minuty za napadení a domácí hráč odjíždí rovnou do kabin.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. Půža (J. Skořepa), 18. R. Hubáček (Důras), 41. Šidlík (Čachotský, Zeman), 51. Šidlík (J. Skořepa), 54. Zeman (F. Seman) – 52. Vlček (Mucha, Heřman)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Brož) – J. Říha, Dundáček, Szathmáry, Šidlík, Půža, Kajínek, Kaláb, Váňa – Jiránek, J. Skořepa, Jergl – Čachotský (C), F. Seman (A), Zeman – Důras (A), Hubáček, Diviš – Čermák, Jícha, Anděl.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (51. Gába) – F. Novák (C), Fillman, Pýcha, Pavlin, Mucha, Vráblík, Žovinec – Čermák (A), Pajič, Chovan – Heřman, Vlček, Fronk – Dostálek, Vak, Hřebejk (A) – Babka, Škoda, Šulek – J. Bárta.

    Rozhodčí: Čech, Hribik – Barvíř, Blümel

    Diváci: 6500
    bahis siteleri