Slovensko – Finsko 0:3 (kon.)
konec
Slovensko
0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
Finsko
sk Středa 19.04.2017, 17:00 • Steel aréna, Košice • Euro Ice Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
    27:03 Olli PALOLA - 0:3
     
    27:03
    Fínsko dalo gól!
    Fínsko dnes našich školí z efektivity, čo sa potvrdilo aj v tejto chvíli. OLLI PALOLA sa dostal k odrazenému puku a hoci vôbec nestál v ideálnej palebnej pozícii, skóroval. Asistencie: Julius Honka, Miro Aaltonen.
     
    14:55
    Fínsko dalo gól!
    A už je to 0:2. Fíni dnes hrajú jednoznačne lepšie, čo sa napokon v tejto chvíli odzrkadlilo aj na skóre. Július Hudáček ťahá zo svojej siete druhý puk, o čo sa postaral ANTTI PIHLSTRÖM. Asistencie: Sakari Manninen, Marko Anttila.
    11:36 Ville LAJUNEN - 0:1
     
    11:36
    Fínsko dalo gól!
    To už ale neplatí. Tlak Suomi bol skutočne zdrvujúci, a tak sa gólu v sieti Hudáčka čudovať nemôžeme. Hosťujúcej reprezentácii sa tak podarilo využiť výhodu presilovej hry, o čo sa postaral dobre mierenou strelou VILLE LAJUNEN. Asistencia: Antti Pihlström.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 12. Lajunen (Pihlström), 15. Pihlström (Manninen, Anttila), 28. Palola (Honka, Aaltonen)


    Slovensko: Hudáček (Rybár) – Čajkovský, Graňák, Gernát, Mikuš, Čerešnák, Švarný, Kozák, Brejčák – Dravecký, Hovorka, L. Hudáček – Kudrna, Cingel, Bakoš – Lušňák, Suja, Hrnka – Vandas, Preisinger, Šedivý
    Finsko: Säteri (Ortio) – Kivistö, Vittasmäki, Virtanen, Järvinen, Lajunen, Ohtamaa, Honka – Palola, Aaltonen, Erkinjuntti – Jormakka, Kemppainen, Junttila – Anttila, Pihlström, Manninen – Ojamäki, Sallinen, Huhtala

    Rozhodčí: Kubuš, Stano – Šefčík, M. Korba
    bahis siteleri