Slovensko – Finsko 0:3 (kon.)
konec
Slovensko
0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
Finsko
sk Středa 19.04.2017, 17:00 • Steel aréna, Košice • Euro Ice Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:30
    Hovorkovi to už ale vyšlo a aj keď z pomerne veľkého uhla, tento útočník dokázal preveriť pozornosť Säteriho. Fínsky gólman lapačkou zrazil späť do hry.
     
    52:19
    Výborná technická hra Bakoša, ktorý si puk prikryl telom a následne aj bekhendom svojej hokejky, následná strela ale minula priestor troch žrdí. Škoda.
     
    40:24
    Libor Hudáček si puk stiahol medzi kruhy a prikrytý z oboch strán šikovne vystrelil, táto rana si ale cestu do siete nenašla.
     
    35:45
    Mikuš získal puk a vytvoril slovenské prečíslenie dvoch proti jednému, jeho finálnu prihrávku ale fínsky hokejista prečítal a obetavo sa hodil do dráhy puku.
     
    34:59
    Ďalšie nebezpečné zakončenie, tentokrát v podaní Pihlströma. Ten chcel pridať svoj druhý gól v zápase, z bezprostrednej blízkosti ale bekhendom nášho gólmana neprekonal.
     
    33:20
    Prečíslenie Fínov dvoch proti jednému, Slováci môžu teraz ďakovať Júliusovi Hudáčkovi a jeho betónu, ktorý ten puk vytesnil mimo priestoru troch žrdí.
     
    32:28
    Mikuš získal puk v strednom pásme, prekorčuľoval s ním do tretiny súpera a vystrelil. Takéto puky ale bude Säteri pokrývať.
    27:03 Olli PALOLA - 0:3
     
    27:03
    Fínsko dalo gól!
    Fínsko dnes našich školí z efektivity, čo sa potvrdilo aj v tejto chvíli. OLLI PALOLA sa dostal k odrazenému puku a hoci vôbec nestál v ideálnej palebnej pozícii, skóroval. Asistencie: Julius Honka, Miro Aaltonen.
     
    26:02
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Vandas – 2 min., držanie).
     
    24:45
    Tak toto Liborovi Hudáčkovi absolútne nevyšlo! Riskantnú prihrávku popred slovenskú bránku zachytil Aaltonen, ktorý ešte puk posúval Erkinjunttimu. Ten sa, našťastie, gólovo neprezentoval.
     
    20:57
    Čajkovský v samostatnom úniku, nestíhal ho ani jeden z fínskych bekov, napriek tomu z toho gól nášho hráča nebol!
     
    14:55
    Fínsko dalo gól!
    A už je to 0:2. Fíni dnes hrajú jednoznačne lepšie, čo sa napokon v tejto chvíli odzrkadlilo aj na skóre. Július Hudáček ťahá zo svojej siete druhý puk, o čo sa postaral ANTTI PIHLSTRÖM. Asistencie: Sakari Manninen, Marko Anttila.
     
    12:36
    Na opačnej strane si puk na forhend zatiahol zrejme Libor Hudáček, ktorý ešte vykúzlil niekoľko oblúkov a následne zakončiť tesne vedľa fínskej bránky.
    11:36 Ville LAJUNEN - 0:1
     
    11:36
    Fínsko dalo gól!
    To už ale neplatí. Tlak Suomi bol skutočne zdrvujúci, a tak sa gólu v sieti Hudáčka čudovať nemôžeme. Hosťujúcej reprezentácii sa tak podarilo využiť výhodu presilovej hry, o čo sa postaral dobre mierenou strelou VILLE LAJUNEN. Asistencia: Antti Pihlström.
     
    11:32
    Obrovský tlak nášho súpera, ktorý si bez väčších problémov puk posúval zo strany na stranu. Toto Fíni jednoducho vedia, našťastie pre nás sa to zaobišlo bez lepšej strely.
     
    10:19
    A máme po presilovke. Slováci sa navyše museli pri hre štyroch proti štyrom brániť, šikovná kombinácia Fínov totiž priniesla prihrávka na modrú čiaru, odkiaľ letel zaujímavý puk, ktorý Július Hudáček pridržal na svojej hrudi.
     
    09:53
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Graňák – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    08:44
    Vylúčenie v tíme Fínsko (Tommi Huhtala – 2 min., hákovanie).
     
    07:03
    Napriek tomu to boli práve naši hokejisti, ktorí sa dostali do prvej gólovej šance zápasu. Slováci sa rútili do prečíslenia dvoch proti jednému, pričom z tejto situácie chcel ťažiť Vandas. Ten zakončoval z bezprostrednej blízkosti bránkoviska, trafil ale Säteriho.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 12. Lajunen (Pihlström), 15. Pihlström (Manninen, Anttila), 28. Palola (Honka, Aaltonen)


    Slovensko: Hudáček (Rybár) – Čajkovský, Graňák, Gernát, Mikuš, Čerešnák, Švarný, Kozák, Brejčák – Dravecký, Hovorka, L. Hudáček – Kudrna, Cingel, Bakoš – Lušňák, Suja, Hrnka – Vandas, Preisinger, Šedivý
    Finsko: Säteri (Ortio) – Kivistö, Vittasmäki, Virtanen, Järvinen, Lajunen, Ohtamaa, Honka – Palola, Aaltonen, Erkinjuntti – Jormakka, Kemppainen, Junttila – Anttila, Pihlström, Manninen – Ojamäki, Sallinen, Huhtala

    Rozhodčí: Kubuš, Stano – Šefčík, M. Korba
    bahis siteleri