Bělorusko – Lotyšsko 2:0 (kon.) | Finsko – Česko 6:5 (po pr.) | Kanada – Švédsko 3:7 (kon.)
Rusko – Slovensko 3:2 (po pr.) | USA – Švýcarsko 4:2 (kon.)
konec
Kanada
3:7 (0:1, 2:3, 1:3)
Švédsko
Čtvrtek 20.04.2017, 15:38 • Zimný štadión, Spišská Nová Ves • Mistrovství světa do 18 let • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:53 Isac LUNDESTRÖM - 3:7
     
    57:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Kanada odvolala brankáře, což se jí ve finále nevyplatilo. Protože ISAC LUNDESTRÖM ukradl puk ve vlastním pásmu a poslal do od vlastní modré čáry přes celé kluziště do odkryté brány. Snadná práce pro švédského forvarda. Bez asistence.
    54:07 Maxime COMTOIS - 3:6
     
    54:07
    Kanada právě vstřelila branku!
    Rozhodčí byl u švédské branky velice blízko na to, aby rozhodl, že puk opravdu skončil za brankovou čárou. Kanaďané se natlačili před brankoviště Ahmana a MAXIME COMTOIS dotlačil touš za brankovou čáru. Ještě bylo použité video, to ale jen potvrdilo kanadský gól. Bez asistence.
    48:30 Erik BRÄNNSTRÖM - 2:6
     
    48:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané si už zápas v podstatě užívají. On ani gólman Scott opravdu nechytí nic navíc. Tenhle pokus obránce ERIKA BRÄNNSTRÖMA, který skončil u jeho tyčky, se Určitě dal chytat. I když mu STŘELA mířilA nepříjemně pod vyrážečku. Asistence: Lucas Elvenes.
    44:20 Jacob OLOFSSON - 2:5
     
    44:20
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    JACOB OLOFSSON to udělal hodně pěkně. Na modré čáře se elegantně zbavil svého strážce a zamířil ze střední vzdálenosti přesně tam, kam potřeboval. Tohle je asi definitivní pojistka za švédským postupem. Bez asistence.
    39:38 Rickard HUGG - 2:4
     
    39:38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hned první početní výhodu seveřané využili ve svůj čtvrtý gól. Timothy Liljegren vypálil z levé strany, Scott dokázal vyrazit touš pouze před sebe, a tak kapitán RICKARD HUGG dokázal hravě dorážet za brankovou čáru. Asistence: Timothy Liljegren, Erik Brännström.
    34:38 MacKenzie ENTWISTLE - 2:3
     
    34:38
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tuhle branku potřebovali Kanaďané jako sůl. Josh Brook přihrál doleva na najíždějícího si MACKENZIEHO ENTWISTLA, jenž se snažil především přesně zamířit, a udělal dobře. Přes švédského obránce zakončil za záda Ahmana, který asi neměl úplně nejlepší výhled. Asistence: Josh Brook.
    33:33 Jacob OLOFSSON - 1:3
     
    33:33
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tohle je určitě překvapivý průběžný výsledek. Tre Kronor navyšují své vedení už na dvě branky. Isac Lundeström založil po levé straně dobrý útok, přihrál do středu na JACOBA OLOFSSONA, jenž sice napoprvé neuspěl, z dorážky už ovšem ano. Asistence: Isac Lundeström.
    30:36 Oskar BÄCK - 1:2
     
    30:36
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tuhle akci Švédové vymazlili parádně. Rickard Hugg z pravé strany přihrál před úplně prázdnou bránu OSKAROVI BÄCKOVI, který měl už snadnou pozici přesně zacílit. Asistence: Rickard Hugg, Fabian Zetterlund.
    21:58 Matthew STROME - 1:1
     
    21:58
    Kanada právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic Kanada srovnala stav. Kyle Olson sice bekhendem neuspěl, pak se ale dostal k dorážce, jenže puk poslal mimo. Touš se nicméně odrazil od zadního mantinelu na hůl MATTHEWA STROMEHO, jenž z nulového úhlu našel skulinku ve výstroji Ahmana, který se už nestačil včas přemístit. Bez asistence.
    19:57 Fabian ZETTERLUND - 0:1
     
    19:57
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jen tři vteřiny před koncem první třetiny se seveřané ujali vedení. Kanadu stála individuální chyba hodně, neboť tu dokázal potrestat přesně umístěnou střelou FABIAN ZETTERLUND. Josh Brook si tohle za rámeček určitě nedá, ve vlastním pásmu mu totiž nepochopitelně ujel puk z hokejky, čehož jeho soupeř náležitě využil. Bez asistence.
    Marken.cz

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 22. M. Strome, 35. Entwistle (Brook), 55. Comtois – 20. Zetterlund, 31. Bäck (Hugg, Zetterlund), 34. Olofsson (Lundeström), 40. Hugg (Liljegren, Brännström), 45. Olofsson, 49. Brännström (Elvenes), 58. Lundeström


    Kanada: Scott (McGrath) – Brook, Smith, Mitchell, McIsaac, Chainey, Woo, Noël – Mattheos, Comtois, Glass – Anderson-Dolan, Olson, M. Strome – Ratcliffe, Studnicka, Entwistle – Schnarr, Thomas, Dellandrea – Hawel.
    Švédsko: Ahman (Eriksson Ek) – Westerlund, Själin, Brännström, Walfridsson, Liljegren, Ginning, Boqvist – Bäck, Hugg, Zetterlund – Bemström, Lundeström, Olofsson – Elvenes, Peterson, Sylvegard – Gustafsson, Johansson, Miketinac – Fjellström.

    Rozhodčí: DiPietro (SUI), Thomson (USA) – Hagerström (SWE), Vyleta (SVK)

    Diváci: 2259
    bahis siteleri