Kazachstán – J. Korea 2:5 (kon.) | Polsko – Ukrajina 2:1 (kon.)
konec
Polsko
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Ukrajina
Neděle 23.04.2017, 19:30 • Palace of Sports, Kyjev • Mistrovství světa - I. A Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:34 Damian KAPICA - 2:1
     
    46:34
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Poláci jdou znovu do vedení. DAMIAN KAPICA si sjel do blízkosti ukrajinské branky a svou střelou nad lapačkou Zacharčenka poslal kotouč do pravé části jeho branky – 2:1. Poláci si tak své vedení berou zase zpátky. Asistence: Maciej Kruczek a Krystian Dziubiński.
    38:30 Roman BLAGOJ - 1:1
     
    38:30
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    A také závěr druhé třetiny přinesl branku. Střela z levého kruhu z hole ROMANA BLAGOJE, po které se Malasiński snažil kotouč zkrotit svou rukavicí, jenže naopak puk nasměroval před vlastní branku, kde se touš otřel o polského brankáře, skončila nakonec za jeho zády. Nešťastný moment polského útočníka. Nicméně hra po vyrovnání tak bude mít znovu nový náboj – 1:1. Asistence: Sergej Kuzmik.
    19:55 Tomasz MALASIŃSKI - 1:0
     
    19:55
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Poláci se v samotném závěru první třetiny dostávají do vedení a využívají tak svou první přesilovou hru v utkání. TOMASZ MALASIŃSKI dostal nabito do prostoru mezi kruhy kousek před ukrajinskou brankou a poté pohotovou střelou dokázal prostřelit jinak vynikajícího Zacharčenka – 1:0. Asistence: Grzegorz Pasiut a Patryk Wronka.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 20. Malasiński (Pasiut, Wronka), 47. Kapica (Kruczek, Dziubiński) – 39. Blagoj (Kuzmik)


    Polsko: Odrobny (Radziszewski) – Wajda, Bryk, Ciura, Pociecha, Kruczek, Wanacki, Rompkowski – Wronka, Malasiński, Pasiut (A) – Zapała (A), Łopuski, Kolusz (C) – Chmielewski, Bryniczka, Jeziorski – Urbanowicz, Dziubiński, Kapica.
    Ukrajina: Zacharčenko (Djačenko) – Ignatěnko, Pobědonoscev (C), Katrič, Tolstuško, Alexjuk, Kugut, Varivoda, Isajenko – Nimenko, Blagoj, Kuzmik – Ljalka, Babinec, Bucenko (A) – Kiča, Gniděnko, Petranhovskij – Gavrik, Černišenko (A).

    Rozhodčí: Harnebring, Pešina – Castelli, Chaput

    Diváci: 5 291
    bahis siteleri