Vltavín – Dobrovice 2:1 (kon.) | Olympia Radotín – Litoměřicko 5:2 (kon.) | Vyšehrad – Jirny 2:1 (3:0 po pen.)
Králův Dvůr – Benátky n/J 3:0 (kon.) | Benešov – Domažlice 1:0 (kon.)
konec
FK Olympia Radotín
5:2 (3:1)
FK Litoměřicko
Sobota 29.04.2017, 10:15Česká fotbalová liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Střídání v týmu FC Olympia Hradec Králové: ze hřiště odchází Piták, přichází Ličman.
    88. Richard JUKL - 5:2
     
    88
    Olympia právě vstřelila branku!
    Po přihrávce Karla Pitáka oslavuje svůj návrat na trávník RICHARD JUKL svoji letošní jedenáctkou brankou a je tak definitivně rozhodnuto – 5:2!
     
    87
    Střídání v týmu FC Olympia Hradec Králové: ze hřiště odchází Kraják, přichází Bareš.
     
    80
    Střídání v týmu FC Olympia Hradec Králové: ze hřiště odchází Kuťák, přichází Ptáček.
     
    78
    Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Vobejda, přichází Grunert.
     
    76
    Pokračuje se rohovým kopem a čtvrt hodiny před koncem zápasu jde ze své branky zakončovat už i brankář Plechatý!
    72. David KUŤÁK - 4:2
     
    72
    Olympia právě vstřelila branku!
    A máme asi po dramatu! Lukáš Houžvička poslal z levé strany centrovaný balón, který dolétl na malé vápno, odkud ho do protipohybu brankáře usměrnil po zemi DAVID KUŤÁK – 4:2!
     
    71
    Vlastní standardní situace se však domácím mohla šeredně vymstít! Odraženého balonu se totiž chopil Faust a před stál už jenom Houžvička, kterého, kdyby obešel, bude čelit už jen brankáři Hradce. Na to však nedošlo, protože bránící hráč to udělal dobře a nakonec byl sám faulovaný.
     
    70
    Obrovská šance vzápětí na straně Olympie! Ve vápně si na centr vyskočil už tak hodně vysoký Broukal, branku ale o hodně netrefuje!
     
    68
    Hostující Faust dostal na levé křídlo parádní balón, s kterým poté prošel i přes Novotného, který ho však ve vápně dostihl a oba se poté ocitl na trávníku. Tady to penaltou nekončí, útočné snažení, nyní převážně hostů, ale stále pokračuje!
     
    64
    Mohlo to být zpět o dvě branky! Kuťák měl sice těžkou pozici, i tak se ale u pravé tyči nacpal do koncovky, jenomže branku netrefuje!
    61. Dominik VAŠUT - 3:2
     
    61
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Chyba domácích znamená snížení hostů! Postaral se o něho DOMINIK VAŠUT, který neměl příliš těžkou práci. Takže 3:2 a máme zaděláno na drama!
     
    58
    Jukl si obehrál nedaleko vápna Fausta, který ho pak těsně před hranicí pokutového území poslal faulem zezadu na zem a dostává za to žlutou kartu.
     
    55
    Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Valenta, přichází Kalaš.
     
    51
    Nyní už ale ano! Přízemní míč dostal v pokutovém území Piták, jenomže udělal až mnoho kliček, takže nakonec nevystřelil!
     
    48
    Ze hry odstupuje domácí Duben, po zranění se poprvé do zápasu vrací Jukl.
     
    44
    Závěrem poločasu se hosté osmělili k hodně útočné aktivitě a nyní, kdyby nezasáhl hlavou Broukal, bylo by téměř jistě sníženo!
     
    36
    Málo vídaný moment, hostující Kolmistr totiž nyní mimo pokutové území Hradce fauloval vyběhnutého brankáře, který zůstal ležet na zemi. Hráč Litoměřicka za to dostává žlutou kartu a Frydrych bude v pořádku.
     
    31
    Domácí Šťastný byl nyní potrestán žlutým kartónkem na pokyn pomezního rozhodčího. Popravdě nevím, o co se jednalo, zřejmě to bylo za řeči nebo za posunutý balón při rozehrávání standardní situace.
    29. Jiří DUBEN - 3:1
     
    29
    Olympia právě vstřelila branku!
    Rohový kop si opět vzal na starost David Čada, jenž poslal do pokutového území nadýchaný balón, který blíže k zadní tyči trkl do branky málo hlídaný JIŘÍ DUBEN – 3:1!
    20. David BROUKAL - 2:1
     
    20
    Olympia právě vstřelila branku!
    To jsou věci! Netrvalo to totiž snad ani jednu minutu a domácí si své vedení berou zpět! Mírně z pravé strany šestnáctky odcentroval Ondřej Kraják nebo Marcel Šťastný a balón na zadní tyči raději dorážel do sítě DAVID BROUKAL – 2:1!
    19. Lukáš ŠLEHOFER - 1:1
     
    19
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A máme skutečně rychle vyrovnáno! Z pravé strany přišel do pokutového území parádní balon od Jakuba Šimkovského, který ještě lepšími nůžkami střihl LUKÁŠ ŠLEHOFER o tyčku za záda Frydrycha – 1:1!
    16. Michal DEMETER - 1:0
     
    16
    Olympia právě vstřelila branku!
    Vzápětí se však už skóre mění! Předchozí akce totiž ještě pokračovala dalším odraženým balonem před velké vápno, odkud se s ničím nepáral MICHAL DEMETER a povedenou ranou poslal domácí do vedení 1:0!
     
    15
    Další velká šance domácích! Z pravé strany centroval Kraják, který mířil do vápna na Houžvičku, jenž však míč nezasáhl. A tak se do hry zapojil před vápnem Čada, který hlavou nahrál na Pitáka, jehož obrovskou šanci skvělým zákrokem vychytal brankář Pechatý!
     
    14
    Rohový kop Hradeckých rozehrál po zemi Čada na nabíhajícího Pitáka, který však trefil jen ležícího Šťastného, který se po kontaktu s bránících hráčem dožadoval odpískání pokutového kopu. Každopádně tak se neděje a pokračuje se odkopem od branky Litoměřicka.

    Ondřej Novotný

    Branky: 16. Demeter, 20. Broukal, 29. Duben, 72. Kuťák, 88. Jukl – 19. Šlehofer, 61. Vašut

    Karty:   31. Šťastný (OHK) – 36. Kolmistr (LTM), 58. Faust (LTM)


    FK Olympia Radotín: Frydrych – Broukal, Novotný, Duben (48. Jukl), Šťastný, – Demeter, Houžvička, Kraják (87. Bareš), Čada – Kuťák (80. Ptáček), Piták (89. Ličman)
    Náhradníci: Linhart – Bareš, Ptáček, Jukl, Ličman, Kořínek, Kraus.

    FK Litoměřicko: Pechatý – Faust, Hanzlík, Šimkovský, Vašut, Hanuš, Kolmistr, Valenta (55. Kalaš), Vobejda (78. Grunert), Šlehofer, Štancl.
    Náhradníci: Strnad – Kalaš, Grunert, Černý.

    Rozhodčí: Kříž – Janoch, Grimm
    bahis siteleri