Manchester Utd. – Swansea 1:1 (kon.) | Everton – Chelsea 0:3 (kon.) | Middlesbrough – Manchester City 2:2 (kon.)
Tottenham – Arsenal 2:0 (kon.)
konec
Everton FC
0:3 (0:0)
Chelsea FC
Neděle 30.04.2017, 15:05 • Goodison Park, Liverpool • Anglická Premier League • 35. kolo
Předzápasové kurzy
    87. WILLIAN - 0:3
     
    87
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Nádherná akce Chelsea končí třetím gólem v síti Evertonu. Fábregas se dostal do vápna, přihrávkou pod sebe uvolnil WILLIANA, jenž vystřelil do odkryté klece. Ze sektoru fanoušků Chelsea jsou slyšet mistrovské chorály, není na ně ještě brzo?
     
    85
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Eden Hazard, přichází Willian.
     
    82
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Pedro, přichází Cesc Fàbregas.
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází David Luiz, přichází Nathan Aké.
    79. Gary CAHILL - 0:2
     
    79
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Chelsea přidává po volném kopu druhou branku a míří za vítězstvím. Střílený centr Hazarda vyrazil Stekelenburg pouze do nohy GARYHO CAHILLA, od kterého se míč odrazil za brankovou čáru.
     
    78
    Hazard si hodil míč za obranu Evertonu a byl okamžitě faulován Gueyem, který dostává žlutou kartu. Nebezpečný volný kop pro Chelsea.
     
    76
    Hazard si při bránění pomohl faulem a poslal k zemi Barkleyho. Everton bude zahrávat přímý kop z nebezpečné pozice. Fotbalista Chelsea navíc uviděl žlutou kartu.
     
    72
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Dominic Calvert-Lewin, přichází Kevin Mirallas.
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Enner Valencia, přichází Arouna Koné.
    66. PEDRO - 0:1
     
    66
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Obrovská radost hostujích hráčů, kteří se dostávají v Goodison Parku do vedení! PEDRO se ujal před pokutovým vápnem míče a parádní technickou střelou překonal Stekelenburga.
     
    58
    Po rohovém kopu Valencia držením zastavil Mosese a dostává žlutou kartu.
     
    56
    Jagielka zahrál nebezpečnou malou domů a Stekelenburg musel vyběhnout ze své branky a odkopnout míč. Do brankáře poté ostře zajel Diego Costa, který chtěl vybojovat míč, ale trefil pouze brankáře Evertonu. Je z toho žlutá karta pro útočníka Chelsea.
    53. Slibná střela Mosese!
     
    53
    Parádní signál Chelsea po rohovém kopu branku nepřinesl. Matić sklepl ve vápně míč na Mosese, jehož střela z pravé strany skončila těsně vedle vzdálenější tyče. Ještě tam podle všeho byla teč.
     
    40
    Azpilicueta musel zatáhnout na vlastní polovině za ruční brzdu a fauloval Valenciu za žlutou kartu. Everton bude zahrávat přímý kop!
     
    38
    Moses si obhodil míč okolo Calverta-Lewina, jenž musel svého soka stáhnout k zemi. Je z toho žlutá karta a volný kop pro Blues.
     
    35
    Hosté rozehráli celou situaci nakrátko, což se neukázalo jako nejlepší řešení. Everton podnikl rychlý protiútok, který musel nedovoleně zastavit Cahill, jenž zahrál rukou. Obránce Chelsea za to vidí žlutou kartu.
    24. Ve výborné šanci se zjevil Diego Costa!
     
    24
    Londýnský celek byl blízko úvodní brance duelu! Luiz dlouhým nákopem našel Diega Costu, který se prosadil v souboji s Jagielkou a střelou kousek od malého vápna branku přestřelil. Tohle měl španělský útočník zakončit lépe.
    2. Calvert-Lewin trefil tyčku!
     
    2
    Everton mohl jít do vedení! Na levé straně pokutového území se prosadil Calvert-Lewin a přízemní střelu nasměroval do tyče! K dorážce se poté dostal Lukaku, ale jeho pokus byl zablokován Cahillem.

    Jan Šlapáček

    Branky: 66. Pedro (Matić), 79. Cahill, 87. Willian (Fàbregas)

    Karty:   38. Calvert-Lewin (EVE), 58. E. Valencia (EVE), 78. Gueye (EVE) – 35. Cahill (CHE), 40. Azpilicueta (CHE), 56. D. Costa (CHE), 76. E. Hazard (CHE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:3. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:11.
    Everton FC: Stekelenburg – Holgate, Jagielka (C), A. Williams, Baines – Gueye, Davies – E. Valencia (72. Koné), Barkley, Calvert-Lewin (72. Mirallas) – R. Lukaku.
    Náhradníci: Robles – Koné, Mirallas, Barry, Lookman, Pennington, Kenny.

    Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Luiz (82. Aké), Cahill (C) – Moses, Kanté, Matić, Alonso – Pedro (82. Fàbregas), E. Hazard (85. Willian) – D. Costa.
    Náhradníci: Begović – Fàbregas, K. Zouma, Aké, Willian, Batshuayi, Chalobah.

    Rozhodčí: Moss – Smart, Halliday
    bahis siteleri