AS Řím – Lazio 1:3 (kon.) | Janov – Chievo 1:2 (kon.) | Palermo – Fiorentina 2:0 (kon.)
Crotone – AC Milán 1:1 (kon.) | Cagliari – Pescara 1:0 (kon.) | Empoli – Sassuolo 1:3 (kon.)
Bologna – Udinese 4:0 (kon.) | Inter – Neapol 0:1 (kon.)
konec
Empoli FC
1:3 (1:2)
US Sassuolo Calcio
Neděle 30.04.2017, 15:00 • Stadio Carlo Castellani (Empoli) • Italská Serie A • 34. kolo
Předzápasové kurzy
    57. - 1:3
     
    57
    Sassuolo právě vstřelilo branku!

    Domenico Berardi si připisuje již druhou asistenci v dnešním utkání! Přihrávkou na polovině domácích do středu hřiště poskytl hodně prostoru svému spoluhráči. Ghanský záložník ALFRED DUNCAN si byl příliš velkého prostoru vědom a mohl si tedy rozmyslet a připravit další postup k bráně Empoli. Vyřešil to ale rychle a zároveň nejlépe, střelou k pravé tyči z nějakých 22 metrů, která navíc skočila před Skorupskim a skončila za jeho zády, navyšuje vedení Sassuola už od 2 branky!
    34. - 1:2
     
    34
    Sassuolo právě vstřelilo branku!


    Do přečíslení 2 na 1 se dostali hostující hráči Domenico Berardi a Alessandro Matri. První jmenovaný už ve vápně, nádherně lobem přehodil dobíhajícího obránce domácího mužstva a vystavil tím ALESSANDRA MATRIHO do šance na vstřelení branky. Poslední překážkou byl ale špatně postavený Skorupski, který na jeho tvrdou ránu do pravého dolního rohu brány neměl šanci zareagovat. Hosté se opět dostávají do vedení!
    24. - 1:1
     
    24
    Empoli právě vstřelilo branku z penalty!

    MANUEL PUCCIARELLI nezaváhal a pokutový kop s jistotou proměnil! Tvrdou střelou do levého spodního rohu branky nedal hostujícímu brankáři sebemenší šanci. Je vyrovnáno!
    19. - 0:1
     
    19
    Sassuolo právě vstřelilo branku!


    Po centru z levé strany na zadní tyč domácí branky se dostal nejblíže balónu Matri, ten směřoval svoji hlavičku do pokutového území, kde jej dokázal vyrazit domácí brankář Skorupski. Vyrazil ji ale pouze na rameno nabíhajícího FEDERICA PELUSA a ten svým prvním gólem v letošní sezóně otevírá skóre dnešního zápasu!

    Daniel Bertók

    Branky: 24. Pucciarelli (pen.) – 19. Peluso, 34. Matri (D. Berardi), 57. Duncan (D. Berardi)

    Karty:   65. Dioussé (EMP), 81. Maccarone (EMP) – 8. Duncan (SAS), 52. Letschert (SAS), 81. Sensi (SAS)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:13.
    Empoli FC: Skorupski – Laurini (88. Zambelli), Bellusci, Barba, Pasqual – Krunić, Dioussé, Tello (79. Dimarco) – El Kaddouri – Baba Thiam (63. Maccarone), Pucciarelli (C).
    Náhradníci: Pelagotti, Pugliesi – Costa, Croce, Dimarco, Maccarone, J. Mauri, Veseli, Zajc, Zambelli, Buglio, Jakupovič.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Adjapong, Letschert (75. Cannavaro), Acerbi (C), Peluso – Sensi, Aquilani, Duncan (79. Lirola) – D. Berardi, Matri, Ricci (75. Politano).
    Náhradníci: Costa, Vitali – Antei, Biondini, Cannavaro, Lirola, Iemmello, Magnanelli, Politano, Ragusa.

    Rozhodčí: Doveri – Tonolini, La Rocca
    bahis siteleri