Kolín nad Rýnem – W. Brémy 4:3 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
4:3 (3:2)
Werder Brémy
Pátek 05.05.2017, 20:30Německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
    63. Serge GNABRY - 4:3
     
    63
    Werder právě vstřelil branku!
    A opět je sníženo na rozdíl jediné branky! Fin Bartels se uvolnil na hranici pokutového území, poslal prudký centr na zadní tyč a SERGE GNABRY ve skluzu dopravil balón do sítě!
    47. Anthony MODESTE - 4:2
     
    47
    Köln právě vstřelil branku!
    A kanonáda pokračuje! Kolín znovu odskakuje soupeři na rozdíl dvou branek! Leonardo Bittencourt vyhrál hlavičkový souboj v pokutovém území, odražený míč si vzal ANTHONY MODESTE a prudkou střelou na přední tyč přidal svou druhou branku v utkání!
    45. Simon ZOLLER - 3:2
     
    45
    Köln právě vstřelil branku!
    A je to přesně naopak! V samotném závěru prvního poločasu se do vedení znovu dostává domácí Kolín! Bittencourt prodloužil hlavou míč za obranu a SIMON ZOLLER si parádním lobem vychutnal hostujícího brankáře!
    40. Theodor Gebre Selassie - 2:2
     
    40
    Werder právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Bláznivé utkání pokračuje! Brémy ještě před přestávkou mažou náskok svého soupeře. Po autovém vhazování si na centr do šestnáctky naběhl THEODOR GEBRE SELASSIE a prudkou hlavičkou překonal domácího brankáře!
    35. Fin BARTELS - 2:1
     
    35
    Werder právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Brémy se dostávají zpátky do zápasu! Zlatko Junuzović poslal přihrávku za obranu, na kterou si naběhl FIN BARTELS, který obstřelil domácího brankáře a ani Neven Subotić ve skluzu nezabránil míči v cestě do sítě!
    29. Leonardo BITTENCOURT - 2:0
     
    29
    Köln právě vstřelil branku!
    Kolín navyšuje své vedení na 2:0! Nádherná akce! Do pokutového území přilétl povedený centr z pravé strany, na který si naskočil LEONARDO BITTENCOURT a prudkou hlavičkou k tyči nedal gólmanovi šanci!
    14. Anthony MODESTE - 1:0
     
    14
    Köln právě vstřelil branku!
    A tentokrát už se domácí celek dostává do vedení! Kolín zahrával další rohový kop. Centrovaný míč přilétl na malé vápno, kde po několika odrazech dostal před prázdnou branku a ANTHONY MODESTE už míč dopravil do sítě!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 14. Modeste (Bittencourt), 29. Bittencourt (Klünter), 45. Zoller (Bittencourt), 47. Modeste (Bittencourt) – 35. Bartels (Junuzović), 40. Gebre Selassie (Junuzović), 63. Gnabry (Bartels)

    Karty:   61. N. Moisander (BRM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:9.
    1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – Klünter, F. Sørensen, Subotić, Heintz – Jojić (71. Höger), Lehmann (C), Hector – Zoller (83. Rudņevs), Modeste, Bittencourt (74. Rausch).
    Náhradníci: Kessler – Clemens, Höger, Maroh, Osako, Rausch, Rudņevs.

    Werder Brémy: Wiedwald – Veljković (82. C. Pizarro), Sané, N. Moisander – Gebre Selassie, Grillitsch, Delaney (55. Gnabry), Junuzović (C), Bauer (65. Kainz) – Bartels, M. Kruse.
    Náhradníci: Drobný – Bargfrede, M. Eggestein, U. García, Gnabry, Kainz, C. Pizarro.
    bahis siteleri