Švédsko – Itálie 8:1 (kon.) | Česko – Slovinsko 5:1 (kon.) | Dánsko – Německo 3:2 (po pr.)
Francie – Bělorusko 4:3 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Francie
4:3 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:0)
Bělorusko
Pátek 12.05.2017, 20:15 • AccorHotels Arena, Paříž (kapacita: 13 500 míst) • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:41
    Damien Fleury (FRA) ve skrumáži před brankou fauloval a je vyloučen na dvě minuty za hákování. Bělorusové si před další přesilovkou vybírají oddechový čas.
     
    58:59
    Antonin Manavian (FRA) fauloval Kulakova a je potrestán dvěma minutami za sekání. Bělorusové si ještě na konci třetí části zahrají přesilovku.
     
    43:43
    Andrej Stas (BLR) je vyloučen na čtyři minuty za vysokou hůl v obličeji Hecquefeuilleho. Auvitu na konci dlouhé výhody sestřelil S. Kosticyna tvrdou ranou do kotníku.
     
    40:50
    Francouzi si komplikují situaci. Po střele Lisovce dorážel Kogalev a byl faulován Antoninem Manavianem (FRA). Ten je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    38:56
    Nicolas Besch (FRA) si na modré čáře pomohl nedovoleně. Francouz je potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    34:42
    Pavel Vorobej (BLR) byl atakován u mantinelu a neváhal se podruhé v zápase porvat. Znovu byl úspěšnější, složil Roussela na led a nedal mu nejmenší šanci. Vyloučen je ale jen běloruský bek, a tak si Francie zahraje přesilovku.
     
    23:22
    Valentin Claireaux (FRA) ztratil puk a fauloval pronikajícího Kulakova. Běloruský útočník přesto pokračoval ve výhodě do přečíslení dvou na jednoho a střílel jen těsně vedle! Francouz je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    19:45
    Jevgenij Kovyršin (BLR) fauloval v souboji u mantinelu za brankou a odsedí si dvě minuty za držení protihráče.
     
    13:10
    Bělorusové se potřebují nastartovat. Možná k tomu chtěl přispět svým dílem i Pavel Vorobej (BLR), který u Lalandovy branky složil na led dorážejícího Jordanna Perreta (FRA) a pořádně mu naložil. Oba hráči jsou potrestáni dvěma minutami za hrubost. Po komerční přestávce se bude hrát ve čtyřech.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 13. Treille (T. Da Costa, Raux), 21. Fleury (Roussel, S. Da Costa), 53. Bellemare (S. Da Costa), rozh. náj. S. Da Costa – 27. Pavlovič (Šarangovič, Vorobej), 38. Šarangovič (Linglet), 42. Kulakov (S. Kosticyn, Vorobej)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Antoine Roussel (FRA)
    0:1   Michail Stefanovič (BLR)
    2. série:
    0:1   Damien Fleury (FRA)
    0:1   Andrej Stas (BLR)
    3. série:
    1:1   Stéphane Da Costa (FRA)
    1:1   Alexandr Pavlovič (BLR)
    4. série:
    1:1   Michail Stefanovič (BLR)
    2:1   Stéphane Da Costa (FRA)


    Francie: Huet (Hardy) – Auvitu, Hecquefeuille (A), Manavian, Besch, Janil, Dame-Malka, Raux – S. Da Costa, Roussel, Bellemare (A) – Fleury, Treille, T. Da Costa – Meunier (C), Douay, Perret – Ritz, Lamperier, Rech – Claireaux. Trenér: Dave Henderson.
    Bělorusko: Lalande (M. Karnauchov) – Lisovec, Korobov (A), Šinkevič, Chenkel, Jevenko, Vorobej – S. Kosticyn, Kovyršin, Kogalev – Šarangovič, Linglet, Pavlovič (A) – Kulakov, Děmkov, Stas (C) – Drozd, Karaban, A. Volkov – Stefanovič. Trenér: Dave Lewis.

    Rozhodčí: Eduards Odinš (LAT), Linus Ohlund (SWE) – Joep Leermakers (NED), Libor Suchánek (CZE)

    Diváci: 6 802 (50 % celkové kapacity)
    bahis siteleri