Mechelen – St.Gilloise 1:0 (kon.) | Lierse – Sint-Truiden 1:3 (kon.) | Waasland-Beveren – Standard 1:3 (kon.)
konec
Waasland-Beveren
1:3 (1:2)
Standard Lutych
Úterý 16.05.2017, 20:30 • Freethiel-Stadion, Beveren • Belgická liga • O Evropskou ligu
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:21:58)
     
    Je dobojováno! Standard Lutych zvládl souboj na půdě Waaslandu a zvítězil 1:3! Hosté se ujali vedení ve 33. minutě, kdy se ve skluzu trefil Emond! O dvě minuty později bylo v Lutychu ještě veseleji, jelikož se prosadil Mmaee! Waasland ale nesložil zbraně a už o tři minuty později snížil hlavou Gano! Po přestávce vlétl na hřiště aktivnější Lutych a Edmilson zvýšil na 1:3! Od té doby kraloval na hřišti domácí celek, ale Waasland zahodil vyložené šance. Hosty podržel zejména vynikající brankář Bodart.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Laifis se ještě protáhl kolem postranní čáry, ale poté zašlápl míč u rohového praporku a nasbíral cenné vteřinky. Standard navíc bude vhazovat.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Žlutou kartu dostává Cerigioni (KV Red Star Waasland-Beveren).
     
    89
    Gano tentokrát naháněl balón u rohového praporku. Podle asistenta rozhodčího už míč celým objemem opustil hřiště a Standard bude vhazovat.
     
    88
    A další zakončení Waaslandu. Zinho Gano napřáhl z dvaceti metrů a jeho prudká střela nártem nadělala Bodartovi problémy. Kolem hostujícího brankáře ale nebyl nikdo, kdo by mohl dorážet.
     
    87
    Cools se v pokutovém území dostal k odraženému míči a zkusil štěstí střelou z ostrého úhlu! Brankář Bodart jeho pokus vyrazil konečky prstů!
     
    85
    Bodart si bez větších problémů došel pro míč na hranici pokutového území a nasbíral další cenné vteřinky pro hosty. Standard navíc kombinuje s míčem na polovině Waaslandu.
     
    84
    Lutych zahrával rohový kop. Prudký centr se snesl na značku pokutového kopu, ale Laifis se přes dobře postaveného Camacha k hlavičce nedostal.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Camacho (KV Red Star Waasland-Beveren).
     
    82
    Waaslandu se v posledních minutách vůbec nedaří. Gano číhal na přihrávku na pravou stranu, nicméně nezvládl zpracování a míč mu utekl do autu.
     
    81
    Laifis zahrával zajímavý přímý kop. Jeho centr se stáčel přímo do branky, ale gólman Goblet vyrazil mezi hlavičkáře a vyboxoval balón do bezpečí.
     
    80
    Domácí ale musejí dávat pozor na zadní vrátka. Střídající Laifis se hnal do pokutového území, avšak jeho prudká rána netrefila zařízení.
     
    79
    Střídání v týmu KV Red Star Waasland-Beveren: ze hřiště odchází Boljević, přichází Myny.
     
    78
    Boljevićův centr z levé strany Goreux pouze kontroloval a míč prolétl do zámezí. Hostující brankář bude rozehrávat.
     
    77
    Střídající Laifis se z levé strany natlačil do pokutového území a po souboji s Camachem se poroučel k zemi. Hlavní rozhodčí měl celou akci před sebou a penaltu neodpískal.
     
    75
    Hosté nyní zvýšili aktivitu při napadání domácí rozehrávky na polovině hřiště a zahnali stopery Waaslandu až na hranici pokutového území.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 38. Gano – 33. Emond, 35. Mmaee, 52. Edmilson

    Karty:   83. Camacho (WAS), 90. Cerigioni (WAS) – 67. Deom (STA)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 2:3.
    Waasland-Beveren: Goblet – Jans, Camacho, Moren, Nys – Cools, Dhondt (46. Cerigioni), Seck – Marquet (60. Langil), Gano, Boljević (79. Myny)
    Náhradníci: Langil, Cerigioni, Ampomah, Caufriez, Borry, van Remoortere, Janssens

    Standard Lutych: Bodart – Goreux, Scholz, Kosanović, Andrade – Lučkević (65. Marin), Luyindama, Deom, Edmilson (65. Laifis) – Mmaee, Emond
    Náhradníci: Gillet, N´Dongala, Bolingi, Marin, Legear, Laifis, Cissé

    Rozhodčí: van Driesche – Monteny, Gilon
    bahis siteleri