Slovensko – Indie 3:1 (kon.) | Francie – Velká Británie 4:3 (kon.) | Česko – Švýcarsko 6:0 (kon.)
Kajmanské ostrovy – Haiti 5:7 (kon.) | Řecko – Kanada 3:4 (0:1 po s.s.) | Arménie – Hongkong 4:3 (1:0 po s.s.)
konec
Slovensko
3:1 (3:1, 0:0, 0:0)
Indie
Čtvrtek 01.06.2017, 14:00 • Tipsport arena Pardubice • Mistrovství světa mužů • Skupina A1
     
    39:16
    Indové dlouho nestříleli, až když byli Slováci ve čtyřech, málo chybělo ke gólu JC Gillovi. Střelu do prázdné klece zablokoval nataženou holí Martin Kollár!
     
    38:52
    Pozor, Slováci jdou na 16 sekund do tří! Boris Oravec (SVK) je vyloučen za hru vysokou holí.
     
    37:08
    No a Indie ještě může ze zápasu udělat drama. Vynutila si totiž faul Radovana Zelenky (SVK), který pyká za nedovolené bránění.
     
    35:15
    Slováci málem osudově zaváhali při rozehrávce, tři Indové je mohli potrestat, ale míček vypíchl duchapřítomný Petrík.
     
    34:50
    Jagpal Sandhu (IND) následně přitvrdil u zadního mantinelu a indické problémy budou pokračovat. Dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    34:42
    Miroslav Božík z ostrého úhlu přestřelil indickou svatyni!
    34:03
     
    34:03
    Ale Marek Slovák mě chtěl vytrhnout z omylu. Krátkou ofenzivní snahu zakončoval úplně sám, Toor míček jen ztlumil a museli mu pomoci spoluhráči, kteří ucpali brankovou čáru!
     
    30:41
    Kalkatova rána se odrazila od zadního plexiskla před branku a JK Gillovi moc nechybělo, aby ji ze vzduchu dorazil do sítě.
     
    29:46
    Vynikající pohyb Indů vede ke druhé přesilovce! Tomáš Tupý (SVK), jenž má jmenovkyni v brance české ženské reprezentace, je vyloučen za podražení.
    28:08
     
    28:08
    Slováci mohli své trápení ukončit z přečíslení dva na jednoho. Martinusík vybídl Rampáčka křižným pasem, jenže Toor se výborně přesunul a zabránil čtvrtému gólu!
    26:31
     
    26:31
    Indové se dokonce dostali do přečíslení! Svitana si přihrávku srazil na vlastní branku a Petrík musel míček vytáhnout hokejkou, pak ještě dorážel Brar a vznikla z toho dost nebezpečná situace. Slovákům se nelíbilo, jak soupeři dotírali na jejich brankáře.
     
    24:31
    JC Gilla nejdřív faulovala hrací plocha a JC Gill pak v afektu, bez hokejky a vleže fauloval soupeře. Nevím, proč protestoval. Dvě minuty za podražení a 42 sekund hry čtyři na čtyři.
     
    23:23
    Libor Teplický (SVK) odchází za katr se dvěma minutami za podražení. První vyloučení Slováků v dnešním zápase. Co s tím soupeř provede?
     
    21:11
    Sahib Gill (IND) je vyloučen za hru vysokou holí.
     
    20:01
    Sahib Gill si naběhl na dlouhý pas a v situaci dva na jednoho ladně vybídl Amrita Purewala, slovenskému obránci tím nasadil jesle. Purewal ovšem tváří v tvář Petríka neprostřelil!
     
    18:05
    Jeden z Indů neskutečně zaváhal, když mohl vyhodit míček do bezpečí, a Slováci ho o něj obrali. Nicméně v gólové pozici nezakončili.
     
    17:08
    Marcel Mallais (IND) napadal až příliš usilovně a dopustil se při tom podražení. Druhá přesilovka pro naše východní sousedy.
    13:50
     
    13:50
    ...no a vymyslela skvělý útok! JK Gill se na pravé straně zbavil svého strážce jako otravného hmyzu, doběhl až před Petríka, ale ten jeho dlouhý oblouk skvěle vystínoval!
    11:12 MARTINUSÍK - 3:1
     
    11:12
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Neproměněná penalta nemusí Slováky mrzet, svůj tlak o chvíli později proměňují ve třetí branku! Milan Rampáček vyrazil až do rohu a pak zpětným pasem našel JAROSLAVA MARTINUSÍKA, který se do míčku opřel z první a poslal ho přesně ke druhé tyčce – 3:1! Asistence: Milan Rampáček.
    08:57
     
    08:57
    Úžasný Deepe Toor! Už už to vypadalo, že si ho Hrivnák forhendovou kličkou vymíchal a bude střílet do prázdné brány, jenže ve vzduchu se neuvěřitelně zjevil brankářův beton! To by i Dominik Hašek koukal!
     
    08:57
    A pozor! Je tady trestné střílení pro Slováky po faulu Harpa Kalkata na Michala Hrivnáka!
    08:15 SVITANA - 2:1
     
    08:15
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Obhájci titulu teď přesně věděli, co dělají. Rychle jdou zpátky do vedení! Spustili útočnou rotaci, lehce zmatení Indové si nedokázali držet své protihráče a inkasují. PATRIK SVITANA vyběhl od hrazení na levý kruh a velmi pravděpodobně otřel svou střelu ještě o chránič soupeřova obránce – 2:1! Asistence: Matúš Lipták.
     
    05:29
    Slováci se budou moci vrátit do vedení v první přesilovce po sekání Harpa Kalkata (IND).
    05:03 PUREWAL - 1:1
     
    05:03
    Indie právě vstřelila branku!
    Ale po pouhých 22 sekundách přichází nejlepší možná reakce, Indové okamžitě vyrovnávají! Jejich přečíslení sice Slováci doběhli, ale Kalkatova střela se otřela o jednoho z nich a doputovala před odkrytou bránu, kde míček poslal k tyčce AMRIT PUREWAL – 1:1! Asistence: Harp Kalkat.
    04:41 TEPLICKÝ - 1:0
     
    04:41
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A máme tady první gól zápasu i celého mistrovství světa! Zrodil se z celkem nenápadné akce. LIBOR TEPLICKÝ převzal ve středním pásmu dlouhou přihrávku od Liptáka a ač před sebou měl ještě obránce, z levé strany vyslal parádní střelu do vzdálenějšího růžku, po níž se Toor natahoval marně – 1:0! Asistence: Matúš Lipták.
    03:21
     
    03:21
    Elitní slovenský útok zpátky ve hře. Milan Beniač skvěle zabojoval za brankou a hledal parťáka, místo toho si Toor málem srazil míček do branky. Přece jenom to ale zvládl!
     
    Jdeme na to. Dvanácté mistrovství světa v hokejbalu může začít!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Teplický (Lipták), 9. Svitana (Lipták), 12. Martinusík (Rampáček) – 6. Purewal (Kalkat)


    Slovensko: Petrík (Mišovec) – Titka, Káčer, Bujdák, Minárik, Blahut, Zelenka, Dejneka, Tupý – Hrivnák, Kollár, Beniač, Slovák, Martinusík, Rampáček, Škultéty, Maděra, Oravec, Teplický, Svitana, Božík, Piják, Lipták. Trenér: Jozef Ďuris.
    Indie: Toor (Mangat) – Gill, Kahlon, R. Kaila, S. Kaila, Kalkat, Mahil, Sandhu – Bassi, D. Brar, S. Brar, T. Brar, Dhillon, Dosanjh, JC Gill, JK Gill, S. Gill, Chima, Kalkat, Mallais, Purewal, Sidhu. Trenér: Sim Gosal.

    Rozhodčí: Černý, Horský
    bahis siteleri