Bermudy – Hongkong 0:3 (kon.) | Arménie – Libanon 5:2 (kon.) | Řecko – Finsko 4:0 (kon.)
Francie – Kajmanské ostrovy 5:3 (kon.) | Haiti – Velká Británie 4:1 (kon.) | Česko – Portugalsko 1:0 (kon.)
USA – Itálie 7:4 (kon.)
konec
Řecko
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
Finsko
Pondělí 05.06.2017, 13:30 • Tipsport arena • Mistrovství světa mužů • Skupina A1
Předzápasové kurzy
    24:44 KARVOUNIARIS - 4:0
     
    24:44
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Kuriózní momentka se nyní udála v řeckém brankovišti. První střela z pravého kruhu úspěšná nebyla, gólman zasáhl, jenže míček se dostal k Alvovi, přihrál na PETERA KARVOUNIARISE. Ten z pravého kruhu trefil poloprázdnou bránu, Kuusamo se snažil vrátit na své místo, ale zakopl o ležícího spoluhráče v brankovišti. Asistence: Steve Alvo.
    12:34 J. BARBAS - 3:0
     
    12:34
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Pár sekund před koncem finského trestu se Řekové prosazují. Třetím úspěšným střelcem dnešního zápasu je JOSHUA BARBAS, který posílá svůj tým do vedení již 3:0. Asistence: Spiro Goulakos.
    07:07 KARVOUNIARIS - 2:0
     
    07:07
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Řecká aktivita nezná mezí ani ve vlastním oslabení. Kličkovanou mezi finskými bránícími hráči předvedl v pásmu seveřanů PETER KARVOUNIARIS, který z předbrankového prostoru zvýšil na 2:0 pro svůj tým. Asistence: Nicholaos Tzaferis.
    05:44 VAGENAS - 1:0
     
    05:44
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Řekové jsou úspěšní ve využití přesilové hry. Od Adamoua obdržel nahrávku CHRIS VAGENAS, který od modré čáry napřáhl a dělovkou propálil Kuusama. Asistence: John Adamou, Kevin Kuzmarski.

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 6. Vagenas (Adamou, Kuzmarski), 8. Karvouniaris (Tzaferis), 13. J. Barbas (Goulakos), 25. Karvouniaris (Alvo)


    Řecko: Bitsakis (Vrettis) – Adamou, J. Barbas, Goulakos, Hinios, Pinios, Rompotinos, Tzaferis – Alvo, Argiris, E. Arkalis, P. Arkalis, M. Barbas, R. Barbas, Giannoumis, Kakivelos, Karvouniaris, Klitrinos, Kuzmarski, Pitsikoulis, Romano, Vagenas
    Finsko: Kuusamo (Kuru) – Ahola, Kuha, Nieminen, Uusimäki, Väänänen, J. Viitanen, L. Viitanen – Eskola, Juvani, Kangas, Kariniemi, Leppäniemi, Pelto-Arvo, A. Pietsalo, S. Pietsalo, Pohjola, Pukema, Siikavirta, Sirkkala

    Rozhodčí: Hollett, Černý
    bahis siteleri