Bermudy – Hongkong 0:3 (kon.) | Arménie – Libanon 5:2 (kon.) | Řecko – Finsko 4:0 (kon.)
Francie – Kajmanské ostrovy 5:3 (kon.) | Haiti – Velká Británie 4:1 (kon.) | Česko – Portugalsko 1:0 (kon.)
USA – Itálie 7:4 (kon.)
konec
Arménie
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
Libanon
Pondělí 05.06.2017, 11:00 • Malá hala, Pardubice • Mistrovství světa mužů • Skupina B4
     
    44:31
    Libanon o svou početní výhodu přichází, neboť Alexandre Haddad svého soupeře krosčekoval.
     
    43:38
    V závěru základní hrací doby je ještě Melih Batri vyloučen za krosček a Libanon bude hrát přesilovku. Ještě před tím si ale libanonský kouč vyžádal oddechový čas.
     
    41:23
    Alexandre Haddad nabízel u pravé tyči stojícímu kolegovy míček na lehkou teč do prázdné brány, arménská brankář ale do přihrávky stihl vložit hůl!
     
    39:47
    Vyloučení v týmu Arménie (Sadek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Libanon (Abdulahad – 2 min., hrubost).
     
    38:57
    Vyloučení v týmu Arménie (Nazarjan – 2 min., držení protihráče).
    Vyloučení v týmu Libanon (J. Boulos – 2 min., sekání).
     
    37:56
    Arménie právě vstřelila branku!
    Další míček v libanonské síti, Arménie vede 5:2! Arménští hráči se dostali do luxusního přečíslení dva na nikoho, které využili ukázkově. Jeghja Der Ohanessjan přistrčil míček HOVIGU JERJIANOVI, který neměl větší problémy s překonáním bezmocně se natahujícího Habiba. Asistence: Jeghja Der Ohanessjan.
     
    36:46
    Arménie právě vstřelila branku!
    Arménským hráčům se střely pod víko dnes líbí, další přesně cílená rána do horní části brány totiž znamená vedení 4:2! Aram Tachejian z pravé strany nastřelil zespodu břevno, od kterého se míček odrazil za brankovou čáru. Ještě před tím se ho ale stihl dotknout CHRISTIAN KALACHJAN, kterému je také branka přiznána. Asistence: Aram Tachejian.
     
    30:57
    Arménie právě vstřelila branku!
    Potřetí v utkání tu máme jednobrankové vedení Arménie, která využívá početní výhodu! A nutno říci, že velice povedenou střelou. Na modrou čáru dostal nabito MIKE JERAMJAN, který využil toho, že Habib přes clonící hráče nic neviděl, a nádherně zamířil přesně pod víko. Asistence: Melih Batri.
     
    30:00
    Po zablokované střele se do samostatného úniku řítil Alexandre Haddad, k zakončení se ale už nedostal, protože čas určený prostřední části vypršel!
     
    29:36
    Milad Boutros sekl ve vlastní obranné třetině protihráče a jde si odpykat dvouminutový trest. Početní výhoda pro Arménii.
     
    28:35
    Tým Libanon právě vstřelil branku!
    Stejně jako v předchozí třetině, i nyní Libanon vyrovnává krátce před přestávkovou sirénou! Bassil Boulos vyhrál buly přesně na hůl MARKA-ANTHONYHO HABERA, který svou pozici z mezikruží proměnil přesným zásahem. asistence: Bassil Boulos.
     
    22:53
    Dvě minuty v početní výhodě pro Libanon. Hovig Jerjan přidržel protihráči hůl a jde si svůj trest odpykat na trestnou lavici.
     
    21:20
    Libanonská přesilovka opět dlouho nevydržela. Alexandre Haddad si jde odpykat dvouminutový trest za krosček.
     
    21:07
    Vyloučení v týmu Arménie (M. Vatazarmjan – 2 min., podražení).
     
    20:54
    Oba celky jsou kompletní, nechybělo ale moc k tomu, aby to bylo už 3:1! Hovig Jerjian zkoušel forhendem potáhnout míček až za ležícího brankáře, Habib ale výtečně stihl zasáhnout holí!
     
    20:08
    Arménie právě vstřelila branku!
    Arméni se podruhé v zápase prosazují a opět odskakují do vedení! Na levou stranu libanonské brány dostal nahrávku nikým nehlídaný GARO JERJIAN, který si s míčkem chvilku pohrál a poté ho neomylně zavěsil od horní tyč. Asistence: Melih Batri.
     
    19:19
    Alexandre Haddad zacílil zleva na bližší tyčku a po jeho dobré střele se halou rozlehl zvuk brankové konstrukce!
     
    18:47
    Ale ta neměla dlouhého trvání. Wajih Abboud míří k trestoměřičům za podržení a hrát se bude ve čtyřech.
     
    18:36
    Vysoká hůl Hoviga Jerjiana znamená přesilovku pro Libanon.
     
    17:23
    Ve vlastním oslabení uběhl dopředu Nasser Fadl, jeho pokus na vzdálenější tyč ale našla jistá lapačka Jeana-Francoise Aumaise!
     
    15:40
    Mike Jeramjan velmi tvrdě vystřelil od modré čáry a míček se odrazil od Habibovy masky do brankoviště. Pohotový gólman stihl míček přikrýt.
     
    15:26
    Barakat Mohamad zastavil protihráče příliš tvrdým způsobem a jde si odpykat dvě minuty. Přesilová hra pro Arménii.
     
    13:10
    Tým Libanon právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno, Libanon využil přesilovou hru! Dobrou práci odvedli na brankovišti clonící hráči, kteří umožnili MICHAELU HABIBOVI nepozorovaně vystřelit od modré. Libanonský útočník zacílil na milimetry přesně a krásně vypjal arménskou síťku. Asistence: Alexandre Haddad, Bassil Boulos.
     
    12:18
    Andrew Belcher narazil na mantinel nedovoleně protihráče a Libanon tak má šanci srovnat z přesilovky.
     
    10:40
    Teď měl ale Pierre Habib plné ruce a nohy práce, když po ráně Hoviga Jerjiana musel likvidovat ještě dvě dorážky!
     
    09:25
    uvidíme první přesilovku a zahraje si ji Arménie. Barakat Mohamad odchází pykat za hákování.
     
    04:03
    Arménie právě vstřelila branku!
    Předchozí akce Arménii nevyšla, nyní už ale otevírá skóre zápasu! ALEX MELKONJAN si s míčkem zleva vyběhl až do bezprostřední blízkosti brány a pohotovou ranou dostal míček do sítě. Bez asistence.
     
    02:16
    Nassel Fadl svou švihovku mířil nebezpečně k bližší tyči, Jean-Francois Aumais byl ale připraven v univerzálním rozkleku a míček ho trefil do levého betonu!

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 5. Melkonjan, 21. G. Jerjian (Batri), 31. Jeramjan (Batri), 37. Kalachjan (Techejian), 38. H. Jerjian (Der Ohanessjan) – 14. M. Mabib (Haddad, B. Boulos), 29. M. A. Haber (B. Boulos)


    Arménie: Aumais (Najarjan) – Batri, Galliano, Genc Avedissjan, Gennoe, Sadek, M. Vartazarmjan, R. Vartazarmjan, Jeramjan – Belcher, Boghossjan, Guergis, Charbonneau, G. Jerijan, H. Jerijan, Kabassakaljan, Kalachjan, Melkonjan, Missikjan, Nazarjan, Ohanessjan, Tachejjan, Torikjan.
    Libanon: P. Habib (Malkoun) – Awad, Abboud, J. Boulos, Nehmé, Nasrallah, Feghali, Younes – P. Haber, Sabeh, M. Habib, El-Haddad, Boutros, B. Boulos, Sayed, M. A. Haber, Salhany, Eid, Abdulahad, Mohamad, Fadl, Haddad, Ziadé.

    Rozhodčí: Šimbera, Škrobák
    bahis siteleri