Mohelnice – Olomouc B 3:4 (kon.) | Třebíč – Vyškov 2:1 (kon.)
konec
FK Mohelnice
3:4 (2:1)
SK Sigma Olomouc B
Středa 07.06.2017, 17:00 • Mohelnice, tráva. • Moravskoslezská fotbalová liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi pro dnešní den z Městského stadionu v Mohelnici loučím, díky za pozornost a přeji příjemný zbytek středečního odpoledne. Někdy příště, například u Moravskoslezské ligy, na počtenou. (18:56:00)
     
    A máme tu konec utkání a zároveň konec sezóny pro mužstva FK Mohelnice a SK Sigmy Olomouc B! V závěrečném utkání dokázali 3 body vybojovat hosté z Olomouce, kterým stačila dobrá fáze na počátku druhého dějství, kde se třemi brankami dostali do vedení.

    V 16 minutě dostal hosty do vedení Pavel Zifčák, v 33. minutě ale dokázal vyrovnat Lukáš Hapal, který pak své dílo prvního poločasu dokonal ve 43. minutě, kdy dostal domácí celek do vedení.

    Na počátku druhého poločasu byli rozhodně aktivnější hráči z Olomouce, kteří si v krátkém úseku vypracovali velkou dávku vyložených šancí a hned 3 z nich dokázali využít! Ve 46. minutě se prosadil Patrik Voleský, tentýž hráč dostal svůj celek do vedení již v 51. minutě. O sedm minut později se hosté dostali dokonce do dvoubrankového vedení a to díky brance Romana Baly. Odpověď domácích ale přišla po chvíli. v 61. minutě snížil stav utkání na 3:4 Jan Fišara. Na tyto branky žádný z hráčů na hřišti navázat nedokázal, domácí tým z Mohelnice tak z dnešního utkání nevytěžil ani bod.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B: ze hřiště odchází Zifčák, přichází Kiška.
     
    90
    Martin Bzirský se snažil z přímého kopu o přímé ohrožení Skývovy branky, jeho střela ale mířila mimo tří tyčí.
     
    89
    Domácí se vší silou snaží dostat do vápna hostů, pomoct jim k tomu může standartní situace po faulu na Martina Vokouna. Následovat bude přímý kop z nějakých 25 metrů od branky Olomouce.
     
    88
    Z dalším centrem ze standartní situace si domácí obrana nedělala velké starosti, následně míč poslal do bezpečí, konkrétně na polovinu hřiště, kde rozjíždí další kombinaci.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Heidenreich (FK Mohelnice).
     
    87
    Emmanuel Antwi se pokusil o přímé ohrožení branky ze standartní situace, jeho střela ale skončila pouze na zdi, kterou si skvěle postavil Jakub Hora.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Fišara (FK Mohelnice).
     
    86
    Obrana hostujícího celku se uzavřela na svoji polovinu, kde brání svůj hubený náskok jedné branky.
     
    85
    Hostující hráč se dopustil útočného faulu na Heidenreicha, u míče tak pokračují hráči Mohelnice, kteří by potřeboval vstřelit vyrovnávací branku.
     
    84
    Do první větší šance se dostal střídající hráč Emmanuel Antwi, který si nejdříve svými rychlými nohami udělal prostor a nakonec dokázal i vystřelit. Jeho pokus ale postrádal vše potřebné ke vstřelení branky.
     
    84
    U rohového praporku na polovině hostů byl faulován Jan Kotouč, hráči Olomouce tak mohou pokračovat v držení míče.
     
    83
    Jan Ambrozek se pokusil o průnik domácí obranou, úspěšně prošel tři hráče Mohelnice, poté byl ale dle sudího Jahody čistě obrán o míč.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Zifčák (SK Sigma Olomouc B).
     
    82
    Na hranici vápna domácího celku byl nedovoleně bráněn jeden z domácích hráčů, ti se tak mohou pokusit o další ohrožení Skývovy branky.
     
    81
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B: ze hřiště odchází Vychodil, přichází Schmidt.
     
    81
    Do vynikající šance se dostal domácí Martin Bzirský, který dostal přihrávku ve vápně hostů, poté se pokusil o průnik mezi dvěma obránci. Následná střela ale byla z velké blízkosti a hostující brankář si připisuje další skvělý zákrok!
     
    80
    S následným centrem si ale hostující obrana bez větších potíží poradila, načež se i pokusila dostat se do rychlého brejku, který byl zhacen jejich nepřesností.
     
    79
    Po pohledné kombinaci hostů na polovině soupeře ale přišla ztráta míče, načež byl faulován Jakub Heidenreich a domácí tak budou mít možnost na ohrožení branky Olomouce.
     
    78
    Jan Ambrozek se dostal ke střele zpoza vápna, jeho pokus skončil asi 2 metry nad brankou Jakuba Hory!
     
    77
    David Bača se provinil nedovoleným zákrokem na polovině hřiště, který nebyl sudímu Jahodovi opomenut.
     
    76
    David Bača se dostal do průniku středem hřiště, když už se schylovalo k pokusu o ohrožení Skývovy branky, domácí hráč zaváhal a ztratil míč!
     
    75
    Střídání v týmu FK Mohelnice: ze hřiště odchází Pinkava, přichází Knýř.
     
    74
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B: ze hřiště odchází Richter, přichází Antwi.
     
    73
    Jakub Heidenreich se nádherně uvolnil ve středu poloviny hostů, nakonec ale nad jeho síly byl obránce Jan Ambrozek.
     
    72
    Hra se poněkud uklidnila a velké tempo z počátku druhého dějství bylo opomenuto. Míč budou následně vhazovat hosté do hry ze zámezí.
     
    70
    Míč se aktuálně pohybuje na polovině domácího celku, kde se snaží o kombinaci hosté. Ti se ale následně proviňují dalším útočným faulem a míč získávají hráči Mohelnice.
     
    69
    Lukáš Hapal se nádherně uvolnil na levém křídle, následně byl nedovoleně bráněn, čehož si sudí Jahoda všiml. Domácí tak budou mít dobrou příležitost na ohrožení Skývovy branky!
     
    68
    Domácím k zisku míče pomohl faul jednoho z hráčů Olomouce, načež se hráči v bílém nastěhovali na polovinu soupeře, kde se budou snažit o vyrovnání.
     
    67
    Následně se svoji nepřesností domácí připravili o míč a odkopem od branky tak bude pokračovat Miroslav Skýva.
     
    66
    Domácí se snažili o rychlý brejk, Lukáš Hapal ale neměl komu odcentrovat a míč tak končí pouze v zámezí.
     
    65
    Centrovaný míč od rohového praporku vyboxoval Jakub Hora mimo jeho území, načež se o střelu z první pokusil Lukáš Vychodil. Jeho pokus ale byl tečovaný a skončil v zámezí.
     
    64
    Míče se ale následně zmocňují hosté poté, co byl na polovině hřiště nedovoleně bráněn Jan Ambrozek. Olomoučtí budou pokračovat rohovým kopem z levé strany.
     
    63
    Hra se aktuálně úplně otočila, aktivnější jsou domácí hráči, které rozhodně snížení na jednobrankové manko nakoplo. Nyní se usadili na polovině soupeře.
     
    62
    Martin Bzirský se dostal k nadějnému pokusu na ohrožení branky Olomouckého béčka, jeho střela jen o pár centimetrů minula Skývovu branku!
    61. FIŠARA - 3:4
     
    61
    Mohelnice právě vstřelila branku!
    To, co nedokázali hosté dokonali domácí! Ze standartní situace nacentroval jeden z domácích hráčů do vápna hostů, kde nejvýše vyskočil JAN FIŠARA a pokusem hlavou umístil míč do Skývovy branky!
     
    60
    Z nadějné standartní situace se hosté po páté prosadit nedokázali! Jan Ambrozek se pokoušel o centrovaný míč do vápna domácích, ten ale skončil až u pozorného brankáře Jakuba Hory.
     
    59
    Střídání v týmu FK Mohelnice: ze hřiště odchází Svoboda, přichází Muzikant.
    58. BALA - 2:4
     
    58
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Olomouc se dostává dokonce do dvoubrankového vedení! Tlak hostů vygradoval až ve výborné uvolnění ROMANA BALY, který následně střelou k pravé tyči Horovy branky překonal zmiňovaného brankáře.
     
    57
    V pokutovém území se na zemi ocitl Patrik Voleský, sudí Jahoda ale jeho následnou žádost o pokutový kop nevyslyšel a ukazuje „hrajte dál“!
     
    56
    Nejprve sudí jahoda neodpískal zřejmě nedovolený zákrok na domácího hráče, poté si ale všiml faulu na polovině hřiště, kterým se provinil kapitán domácího celku Pinkava.
     
    55
    O průnik po levém křídle se pokusil autor dvou branek Lukáš Hapal, míč ale nedostihl, načež pokračuje Miroslav skýva odkopem od své branky.
     
    54
    Centr od pravého rohového praporku se hostům nepovedl, pokračuje Jakub Hora odkopem od své svatyně.
     
    53
    Hosté jsou v držení míče na polovině soupeře, který se o hodně méně snaží napadat, než tomu bylo v prvním dějství.
    51. VOLESKÝ - 2:3
     
    51
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Hostující hráči se po velkém tlaku dokonce dostávají do vedení! Další branku vstřelil PATRIK VOLESKÝ, který se dostal k míči po souboji Jana Ambrozka, který jej vybojoval a s následným překonáním Jakuba Hory si autor vyrovnávací branky nedělal velké problémy!
     
    50
    Z počátku druhého dějství je jasně aktivnějším celkem hostující tým, který rozhodně vyrovnávací branka nakopla.
     
    49
    Pavel Zifčák se výborně uvolnil při průniku domácí obranou, akce hostů ale nakonec byla zastavena arbitrem Jahodou.
     
    48
    Nejvíce práce má zatím domácí brankář, který opět musel zasahovat po střele Jana Ambrozka. Jakub Hora si ale dokázal s jeho pokusem poradit.
     
    47
    Dnešní utkání Moravskoslezské fotbalové ligy sleduje 310 diváků!
    46. VOLESKÝ - 2:2
     
    46
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Hosté se ihned z počátku druhého dějství dostali do obrovské šance a dokázali vyrovnat stav utkání na 2:2! Michal Surzyn přízemním centrem z pravého křídla našel svého spoluhráče PATRIKA VOLESKÝHO, který poté dokázal překonat domácího ochránce svatyně!
     
    46
    Rozehrávky se pochopitelně ujmuli domácí hráči, kteří ale následně ztrácí míč a do útoku se tak hrnou hosté.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Hráči obou mužstev jsou již nastoupeni na trávníku, druhé dějství zanedlouho začne.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:05.
     
    Domácí se celkem překvapivě, i když zaslouženě, postarali o obrat v utkání. Hosté byli z počátku utkání aktivnější, což vygradovalo rychlou brankou. Již v 15. minutě se prosadil Pavel Zifčák, který tak dostal hostující tým do vedení. Poté se ale domácí probrali a začali aktivně napadat rozehrávku hostů. Ve 33. minutě se po rychlé hře domácích prosadil Lukáš Hapal, který pak své dílo prvního dějství dokonal ve 43. minutě, kdy svůj tým dostal do vedení!

    Do kabin tak jdou rozhodně s úsměvem na tváři domácí hráči, kteří si i za podpory publika přinesou do druhé půle jednobrankový náskok!
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Míč je nyní na polovině domácího celku, je ale pod kontrolou právě hráčů v bílém, kteří zřejmě půjdou do kabin s jednobrankovým náskokem.
    43. HAPAL - 2:1
     
    43
    Mohelnice právě vstřelila branku!
    Domácí se dokonce dostávají do vedení! David Bača postupoval do vápna hostů, nakonec ale míč ztratil. Následně se ho zmocnil autor první branky LUKÁŠ HAPAL, který zpoza vápna překonal Miroslava Skývu po druhé! Už to vypadalo, že oba týmy čekají na poločasový hvizd, nakonec se ale domácí ujímají vedení 2:1!
     
    42
    Po krásném centru do vápna domácích se mohl dostat do šance Patrik Voleský, v souboji jeden na jednoho ale nedokázal míč získat a ohrozit branku Hory.
     
    41
    Pavel Zifčák se po průniku na levém křídle pokusil o přihrávku na hranici vápna Mohelnice, ta ale nenašla žádného z jeho spoluhráčů.
     
    40
    Domácí se snažili o kombinaci ve křídelním prostoru, ta byla sice pohledná, bohužel ale bez výsledku. Míč skončil v zámezí.
     
    39
    Následně se do pokusu o centrovaný míč za obranu domácích pokusili hráči Olomouce, u míče byl ale první Jakub Hora, který jej bez větších potíží uklidil v náruči.
     
    38
    Martin Vokoun se snažil dostihnout míč na pravém křídle, bohužel marně a pokračovat tak mohou hosté odkopem od branky.
     
    37
    Na polovině hřiště byl faulován Martin Bzirský, domácí tak budou mít další možnost na ohrožení Skývovy branky!
     
    36
    David Bača se pohledným průnikem středem hřiště dostal do prostoru, následný centr na levé křídlo ale obránce hostů zlikvidoval.
     
    35
    Hosté se pohlednou kombinací nakonec ke střele nedostali, Michal Surzyn ale odcentrovat nedokázal a míč skončil v zámezí.
     
    34
    Ihned poté se snažili o rychlý průnik po levém křídle hosté, pozorná obrana Mohelnice ale dokázala jejich nátlak ustát.
    33. HAPAL - 1:1
     
    33
    Mohelnice právě vstřelila branku!
    Domácí hráči nakonec dokázali vyrovnat! Po velkém tlaku se dostal k míči na levém křídle David Bača, který poté posunul míč na LUKÁŠE HAPALA. Ten nekompromisně překonal hostujícího brankáře a vyrovnává stav utkání na 1:1!
     
    32
    Nyní sledujeme řadu tvrdých zákroků od obou týmů, nejvíce práce má tak sudí Jahoda.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Markovič (FK Mohelnice).
     
    31
    Po nádherném uvolnění Jana Ambrozka na polovině hřiště, byl donucen Filip Markovič zasáhnout nedovoleně, čehož si sudí všiml.
     
    30
    Sudí Jahoda citlivě ponechal hostům výhodu, načež se ke střele ve vápně soupeře dostal Patrik Voleský, jeho pokus jen o pár centimetrů minul Horovu svatyni!
     
    30
    David Bača se výborně uvolnil na středu hřiště, načež jej zastavil až Jan Ambrozek. Počínal si ale nedovoleně a sudí to nepřehlédl.
     
    29
    Domácí hráči se aktuálně prezentují velmi aktivním a rychlým fotbalem, který jim pochopitelně přináší i nějaké šance o průnik do vápna hostů.
     
    28
    Domácí fanoušci se zlobí, pomezní zvedá praporek a značí další ofsajdové postavení.
     
    27
    Autor první branky se snažil o průnik po levém křídle, domácí obránce se ale zachoval nejlépe jak mohl a míč odvrátil na rohový kop.
     
    26
    Další tutovku domácím zhatil Jaroslav Jahoda, který pozorně odpískal ofsajdové postavení jednoho z hráčů Mohelnice.
     
    25
    Do obrovské šance se dostali domácí! Po krásném centru do vápna Olomouce se k míči dostal Jan Fišara, který ale svůj pokus poslal jen do horní tyče Skývovy branky!
     
    25
    Po tvrdém souboji zůstal ležet na trávníku David Bača, následně sudí Jahoda píská faul.
     
    24
    Nadýchaný centr lapil do rukavic Miroslav Skýva, který byl následně faulován. U míče tak pokračují hráči v oranžových dresech.
     
    23
    Lukáš Hapal se dostal k míči na polovině hřiště, následně byl tvrdě faulován hostujícím hráčem. Domácí tak budou mít zajímavou příležitost na ohrožení hostující branky.
     
    22
    Domácí hráči se nastěhovali na polovinu hostů, kde se pochopitelně snaží dostat míč do vápna Olomouce. To se jim ale nedaří a míč získávají hosté pod svoji kontrolu.
     
    21
    Kapitán domácího mužstva byl nedovoleně bráněn na polovině hřiště, míč ale rychle domácí ztrácí a brejk hostů zastavuje až faulem Vlastimil Fiala.
     
    20
    Sudí Jahoda citlivě ponechal výhodu hostujícímu celku, načež se k centru dostal z pravé strany Filip Richter. Poté musel šanci Olomouce hasit na poslední chvíli Martin Vokoun.
     
    19
    Filip Markovič si dokázal na své polovině udělat místo tělem, načež zhatil nějaké aktivní napadání hostujícího celku.
     
    18
    Ke střele zpoza vápna Mohelnice se dostal Lukáš Vychodil, jeho pokus ale postrádal razanci a brankář Jakub Hora s ním neměl sebemenší potíže.
     
    17
    Po faulu Jana Fišary budou pokračovat hosté, kteří tak mohou v poklidu kombinovat na polovině hřiště.
     
    16
    Jsou to domácí, kteří se musí snažit o vstřelení vyrovnávací branky. Jejich aktivní napadání jim ale hatí rozvážná rozehrávka hostů.
    15. ZIFČÁK - 0:1
     
    15
    Olomouc právě vstřelila branku!

    I přes mírný tlak domácího celku se do vedení dostávají hosté z Olomouce! Po pravém křídle se uvolnil jeden z hostujících hráčů, následně přízemní přihrávkou našel spoluhráče PAVLA ZIFČÁKA, který se poté před prázdnou brankou nemýlil!
     
    14
    Přetažený centr nikoho z domácích hráčů nenašel, po hlavičce hostů ale míč končí v zámezí a hráči Mohelnice budou zahrávat další rohový kop.
     
    14
    Domácí budou pokračovat od rohového praporku, kde standartní situaci rozehraje Martin Bzirský.
     
    13
    Hosté se rozvážnou kombinací na své polovině hřiště do šance nedostali, naopak umožnili svoji nepřesností útok soupeři.
     
    12
    Následný pokus o průnik po levém křídle se domácím nezdařil, míč tak končí u brankáře Skývy, který pokračuje odkopem od své svatyně.
     
    12
    Nedovoleného zákroku na polovině hřiště se dopustil hráč hostujícího celku, domácí tak mohou kombinovat na polovině soupeře.
     
    11
    Roman Bala se po centru od rohového praporku dostal k zakončení, to ale bylo z otočky a bránící hráči míč dokázali odvrátit.
     
    10
    Jan Ambrozek se snažil o přízemní centr do pokutového území domácích, obrana Mohelnice se ale zaskočit nenechala a míč odvrací do zámezí.
     
    10
    Olomoučtí se dokázali ubránit, míč odkopli mimo své pokutové území a mohou rozjet další brejkovou situaci.
     
    9
    Martin Bzirský se snažil uvolnit na levém křídle, jeho snahu ale zhatil včasným zákrokem jeden z hostujících obránců, míč končí na rohu.
     
    8
    S následným centrem od rohového praporku si domácí obrana poradila, nyní se po nepřesném přenesení hry hostů dostávají k míči.
     
    7
    Tím se dostali do obrovské šance, Roman Bala ale s ohrožením branky Jakuba Hory váhal a míč nakonec končí jen na rohu.
     
    7
    Nepřesností ve křídelním prostoru se domácí připravili o míč, pokračovat tak mohou hosté rychlým brejkem.
     
    6
    Do nadějné šance se ale dostali i domácí, kteří svoji aktivní hrou dostali míč na kopačky, následně se dral do šance Lukáš Hapal, míč ale nezastihl.
     
    5
    Domácí se zatáhli na svoji polovinu hřiště, kde vyčkávají na možnost dalšího napadání rozehrávky hostů.
     
    5
    Po rychlém a nadějném brejku se dostali do šance hosté, k míči se ale ve vápně dostal dříve hráč Mohelnice, který jej uklidil do bezpečí.
     
    4
    Míč doputoval až k brankáři hostů Miroslavu Skývovi, který míč dokázal podržet a hosté se tak mohou hrnout do protiútoku.
     
    3
    Domácí se opět dostali k míči poté, co aktivně napadali rozehrávku soupeře. Následně kombinují na své polovině hřiště.
     
    2
    Sledujeme řadu osobních soubojů ve středu hřiště, načež se míče zmocňují domácí hráči, kteří rozehrávají ze své poloviny.
     
    1
    Domácí se aktivním napadáním snaží získat míč, k čemuž jim napomohl útočný faul jednoho z hostujících hráčů.
     
    1
    Úvodního výkopu se ujmuli hostující hráči z Olomouce, kteří tak mohou rozjet první ze svých kombinací.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Domácí tým nastupuje v bílých dresech, hosté v oranžové kombinaci. Nad městským stadionem v Mohelnici se počasí jednoznačně zlepšilo, doufejme tedy, že uvidíme kvalitní utkání Moravskoslezské fotbalové ligy. Příjemnou podívanou.
     
    Na trávník již vstupují hráči obou týmů, které vede v čele hlavní sudí Jaroslav Jahoda, který také zanedlouho zahájí úvodním hvizdem tohle utkání.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mohelnice: Hora – Fiala, Markovič, Heidenreich, Vokoun – Pinkava (K), Bzirský, Fišara, Bača, Svoboda – Hapal.
    Náhradníci: Václav, Srdýnko, Muzikant, Olejník, Knýř.

    SK Sigma Olomouc B: Skýva – Surzyn, Kotouč (K), Juráš, Seibert – Ambrozek, Vychodil, Bala, Richter, Zifčák – Voleský.
    Náhradníci: Schmidt, Antwi, Kiška, Machalický.

    Rozhodčí: Jahoda Jaroslav – Nováček, Fabeš – Gallo..
     
    Nyní vás již vítám ze stadionu v Mohelnici, hráči se rozcvičují na lehce podmáčeném trávníku. Za nějakých 30 minut odpíská sudí Jahoda začátek utkání.
     
    Vzájemné zápasy

    Tyto dva celky se spolu utkali pouze jednou a to v podzimní části letošní sezóny. Na hřišti Olomouce, po brankách Jemelky a Hladíka, brali 3 body za výhru 2:0 domácí!
     
    SK Sigma Olomouc B

    A tým Olomouce se letos probojoval zpět mezi elitní celky Českého fotbalu, „Béčko“ se tak mohlo dostat do druhé nejvyšší fotbalové ligy u nás! Touto možností ale pohrdlo, i když se může zdát, že jen těsně, jelikož mají jisté 2. místo v MSFL, na dominantní Uničov ale ztrácejí již nedostižných 11 bodů!

    Forma Olomouckého béčka je vynikající, pouze ale na svém stadionu. Tam totiž v letošní sezóně neprohráli, pouze jednou remizovali a dokonce inkasovali pouhé 3 branky! Zisk 43 bodů z jejich dosavadních 52 napovídá, že venkovní forma je hlavní příčinou ztráty na první příčku. Na cizích hřištích získali pouhých 9 bodů a také proto jsou v dnešním utkání, v nedaleké Mohelnici, mírným outsiderem.

    Získá tým, vedený koučem Augustinem Chromým teprve třetí venkovní výhru v letošní sezóně? To se dozvíme v následujících devadesáti minutách!
     
    FK Mohelnice

    Mohelnice letos nepředvádí nějak extra dobré výkony, naopak jim patří až 11. pozice se 36 bodovým ziskem. Jako malý útěch mohou brát udržení se v MSFL, jelikož na sestupové místa mají již čtyřbodový náskok. Ten jim ale vystřelil až v posledním utkání, v 74. minutě na hřišti Hulína, dvaadvacetiletý záložník Martin Bzirsky.

    Forma mužstva z Mohelnice ale není nijak hrozivá, dokonce z posledních tří domácích utkání dokázali vytěžit tak potřebných 7 bodů! Naposled si doma poradili s Otrokovicemi.

    Dokáže trenér Jaroslav Rolinek na dnešní utkání sestavit tým, který dokáže porazit i celek z horní části tabulky a rozloučí se tak s letošním ročníkem MSFL, navíc před svými diváky čestně?
     
    Krásné středeční odpoledne přeji všem fotbalovým fanouškům. V rámci posledního kola Moravskoslezské fotbalové ligy se utkají týmy FK Mohelnice a SK Sigma Olomouc B.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Daniel Bertók

    Branky: 33. Hapal, 43. Hapal, 61. Fišara – 15. Zifčák, 46. Voleský, 51. Voleský, 58. Bala

    Karty:   31. Markovič (MOH), 87. Fišara (MOH), 88. Heidenreich (MOH) – 83. Zifčák (OLB)


    FK Mohelnice: Hora – Fiala, Markovič, Heidenreich, Vokoun – Pinkava (K) (75. Knýř), Bzirský, Fišara, Bača, Svoboda (58. Muzikant) – Hapal.
    Náhradníci: Václav, Srdýnko, Muzikant, Olejník, Knýř.

    SK Sigma Olomouc B: Skýva – Surzyn, Kotouč (K), Juráš, Seibert – Ambrozek, Vychodil (81. Schmidt), Bala, Richter (75. Antwi), Zifčák (90. Kiška) – Voleský.
    Náhradníci: Schmidt, Antwi, Kiška, Machalický.

    Rozhodčí: Jahoda Jaroslav – Nováček, Fabeš – Gallo.

    Diváci: 310
    bahis siteleri