Mohelnice – Olomouc B 3:4 (kon.) | Třebíč – Vyškov 2:1 (kon.)
konec
FK Mohelnice
3:4 (2:1)
SK Sigma Olomouc B
Středa 07.06.2017, 17:00 • Mohelnice, tráva. • Moravskoslezská fotbalová liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
    61. FIŠARA - 3:4
     
    61
    Mohelnice právě vstřelila branku!
    To, co nedokázali hosté dokonali domácí! Ze standartní situace nacentroval jeden z domácích hráčů do vápna hostů, kde nejvýše vyskočil JAN FIŠARA a pokusem hlavou umístil míč do Skývovy branky!
    58. BALA - 2:4
     
    58
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Olomouc se dostává dokonce do dvoubrankového vedení! Tlak hostů vygradoval až ve výborné uvolnění ROMANA BALY, který následně střelou k pravé tyči Horovy branky překonal zmiňovaného brankáře.
    51. VOLESKÝ - 2:3
     
    51
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Hostující hráči se po velkém tlaku dokonce dostávají do vedení! Další branku vstřelil PATRIK VOLESKÝ, který se dostal k míči po souboji Jana Ambrozka, který jej vybojoval a s následným překonáním Jakuba Hory si autor vyrovnávací branky nedělal velké problémy!
    46. VOLESKÝ - 2:2
     
    46
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Hosté se ihned z počátku druhého dějství dostali do obrovské šance a dokázali vyrovnat stav utkání na 2:2! Michal Surzyn přízemním centrem z pravého křídla našel svého spoluhráče PATRIKA VOLESKÝHO, který poté dokázal překonat domácího ochránce svatyně!
    43. HAPAL - 2:1
     
    43
    Mohelnice právě vstřelila branku!
    Domácí se dokonce dostávají do vedení! David Bača postupoval do vápna hostů, nakonec ale míč ztratil. Následně se ho zmocnil autor první branky LUKÁŠ HAPAL, který zpoza vápna překonal Miroslava Skývu po druhé! Už to vypadalo, že oba týmy čekají na poločasový hvizd, nakonec se ale domácí ujímají vedení 2:1!
    33. HAPAL - 1:1
     
    33
    Mohelnice právě vstřelila branku!
    Domácí hráči nakonec dokázali vyrovnat! Po velkém tlaku se dostal k míči na levém křídle David Bača, který poté posunul míč na LUKÁŠE HAPALA. Ten nekompromisně překonal hostujícího brankáře a vyrovnává stav utkání na 1:1!
    15. ZIFČÁK - 0:1
     
    15
    Olomouc právě vstřelila branku!

    I přes mírný tlak domácího celku se do vedení dostávají hosté z Olomouce! Po pravém křídle se uvolnil jeden z hostujících hráčů, následně přízemní přihrávkou našel spoluhráče PAVLA ZIFČÁKA, který se poté před prázdnou brankou nemýlil!

    Daniel Bertók

    Branky: 33. Hapal, 43. Hapal, 61. Fišara – 15. Zifčák, 46. Voleský, 51. Voleský, 58. Bala

    Karty:   31. Markovič (MOH), 87. Fišara (MOH), 88. Heidenreich (MOH) – 83. Zifčák (OLB)


    FK Mohelnice: Hora – Fiala, Markovič, Heidenreich, Vokoun – Pinkava (K) (75. Knýř), Bzirský, Fišara, Bača, Svoboda (58. Muzikant) – Hapal.
    Náhradníci: Václav, Srdýnko, Muzikant, Olejník, Knýř.

    SK Sigma Olomouc B: Skýva – Surzyn, Kotouč (K), Juráš, Seibert – Ambrozek, Vychodil (81. Schmidt), Bala, Richter (75. Antwi), Zifčák (90. Kiška) – Voleský.
    Náhradníci: Schmidt, Antwi, Kiška, Machalický.

    Rozhodčí: Jahoda Jaroslav – Nováček, Fabeš – Gallo.

    Diváci: 310
    bahis siteleri