Moldavsko – Gruzie 2:2 (kon.) | Irsko – Rakousko 1:1 (kon.) | Finsko – Ukrajina 1:2 (kon.)
Srbsko – Wales 1:1 (kon.) | S. Makedonie – Španělsko 1:2 (kon.) | Izrael – Albánie 0:3 (kon.)
Itálie – Lichtenštejnsko 5:0 (kon.) | Island – Chorvatsko 1:0 (kon.) | Kosovo – Turecko 1:4 (kon.)
konec
Finsko
1:2 (0:0)
Ukrajina
Neděle 11.06.2017, 18:00 • Tampere Stadium, Tampere • Kvalifikace MS (Evropa)
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:54:22)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:13.
     
    Je dobojováno! Ukrajina nakonec zvládla duel ve Finsku a zvítězila 2:1! V prvním poločase jsme na šanci čekali marně. Po přestávce se však Ukrajinci probudili a v 52. minutě otevřel skóre Jevhen Konopljanka! Finové mohli vyrovnat, ale Pukki přestřelil branku. Přesto se domácí celek dočkal vyrovnání! V 73. minutě se prosadil Joel Pohjanpalo ! O dvě minuty později si Ukrajinci vzali vedení zpět na svou stranu, když se prosadil Arťom Besedin ! Od té doby si už Ukrajina své vedení pohlídala a soupeře k ničemu nepustila.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Pro další vysoký centr před branku Ukrajiny vystartoval z brankové čáry brankář Pjatov, který schoval míč do rukavic. Finové se trápí.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Eero Markkanen sprintoval na pravou stranu za dlouhou přihrávkou středem hřiště. Finský fotbalista míč na hřišti nezastihl a Pjatov bude odkopávat od branky.
     
    89
    Arťom Besedin napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině. Finové se zatím nemohou dostat pryč z vlastní poloviny. Čas se navíc domácímu celku krátí hodně rychle.
     
    88
    Bogdan Butko chtěl podpořit ofenzívu Ukrajiny na pravé straně, avšak jeho přihrávka podél postranní čáry prosvištěla do zámezí.
     
    87
    Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Jevhen Konopljanka, přichází Eduard Sobol.
     
    86
    Jarmolenko si naskočil na vysokou přihrávku na hranici pokutového území, ale hlavou míč prodloužil pouze do autu. Finové mohou opět zaútočit.
     
    85
    Hra je přerušena. Jeden z ukrajinských fotbalistů zůstává ležet na vlastní polovině a drží se za levý kotník. Ukrajina nyní našetří cenné vteřinky.
     
    84
    Střídání v týmu Finsko: ze hřiště odchází Jere Uronen, přichází Eero Markkanen.
     
    83
    Kasper Hämäläinen napřáhl ke střele z úctyhodných třiceti metrů. Finský fotbalista vypálil pravačkou, avšak jeho střela skončila vysoko na tribuně za brankou.
     
    82
    Ruslan Malinovskyj si na polovině Finska krásnou kličkou poslal míč okolo obránce a poté upadl. Rozhodčí se nakonec rozhodl odpískat faul právě ukrajinského fotbalisty.
     
    81
    Konopljanka spěchal vpřed po levé straně a vracející se Thomas Lam jej zastavil jen za cenu žluté karty!
     
    80
    Finové chtěli využít prostor na pravé straně, ale Pohjanpalo neobešel stojícího obránce a míč mu navíc utekl do zámezí. Ukrajina bude vhazovat.
     
    79
    Joel Pohjanpalo si na hranici pokutového území rovněž pomohl faulem a odevzdal míč Ukrajincům. Hosté s rozehrávkou rozhodně nebudou spěchat.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 73. Pohjanpalo – 52. Konopljanka, 75. Besedin (Rakyckyj)

    Karty:   74. Yaghoubi (FIN), 81. Lam (FIN) – 40. Rakyckyj (UKR), 56. Konopljanka (UKR), 59. Kovalenko (UKR)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:13.
    Finsko: Hradecky – Arkivuo, Ojala, N. Moisander (C), Raitala – Lam, Yaghoubi – Lod (68. Jensen), Hämäläinen, Uronen (84. Markkanen) – Pukki (68. Pohjanpalo).
    Náhradníci: Jaakkola, Joronen – Halsti, Markkanen, Pirinen, Saksela, Väisänen, M. Hetemaj, Moren, Pohjanpalo, Riku Riski, Jensen.

    Ukrajina: Pjatov (C) – Butko, Ordec, Rakyckyj, Matvijenko – Malinovskyj, Stěpaněnko – Konopljanka (87. Sobol), Kovalenko (76. Cygankov), Jarmolenko – Selezňov (65. Besedin).
    Náhradníci: M. Ševčenko, Lunin – Malyšjev, Sobol, Cygankov, Besedin, Šachov, Kučer, Morozjuk, Kryvcov, Sydorčuk, Šepeljev.

    Rozhodčí: Yefet – Krasikow, Mozes (všichni Izrael)
    bahis siteleri