Maďarsko – Polsko 1:1 (3:2 po pen.) | Bosna – Česko 0:4 (kon.) | Rumunsko – Francie 1:0 (kon.)
Slovinsko – Rusko 0:1 (kon.)
konec
Slovinsko
0:1 (0:0)
Rusko
Čtvrtek 15.06.2017, 21:15 • Fotbalový stadion Za Lužánkami • ME v malé kopané • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    39
    Rusové mohli rozhodnout! Po slovinské chybě byl sám před Jamakovičem Faustov. Vpravo měl ještě lépe postaveného spoluhráče, ale sobecky střílel sám a neuspěl.
    33.
     
    33
    Po dvou minutách mohlo být vyrovnáno. Šišič z první posunul doleva balon na Klemenčiče, který z bezprostřední blízkosti nechal vyniknout Koršikova. Ten samý hráč o pár vteřin později zahrozil znova, tentokrát minul.
    31. FAUSTOV - 0:1
     
    31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je tu první branka dnešního duelu! Z levé strany posílal balon do ohně Kuksov, kde byl připravený SERGEJ FAUSTOV a z jedničky poslal balon za Prinegu.
     
    30
    Teď jí byl blízko Koršikov, jenž vyslal tvrdou pumelici směrem na Prinegu. Ten už po několikáte v dnešním zápase podržel svůj celek.
    28.
     
    28
    Faustov narýsoval přesný centr z pravé strany na hlavu Medvedeva, který ve stoprocentní šanci minul prázdnou branku.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Omerovič (Slovinsko).
     
    26
    Žlutou kartu dostává Korčagin (Rusko).
     
    11
    Bušuev vypálil na Prinegu, ten vyrazil a založil útok svého celku. Na druhé straně pak jeden ze slovinských útočníků neproměnil v gól jasnou příležitost, když byl sám před Koršikovem.
    8.
     
    8
    Další obrovská příležitost Ruska! Lichobabenko se ocitl na pravé straně sám před Prinegem, který se vytáhl s perfektním zákrokem.
    7.
     
    7
    Koršikov z poloviny hřiště už prostřelil slovinského gólmana, ale na brankové čáře vyrazil jeho střelu spoluhráč Faustov. Rusové se tak sami připravili o vedení v utkání.

    Aleš Skok

    Branky: 31. Faustov

    Karty:   28. Omerovič (SLV) – 26. Korčagin (RUS)


    Slovinsko: Prineg (Fajfar) – Berbič, Sečko – Rober, Jamakovič – Karabegovič, Klemenčič, Kos, Omerovič, Šajnovič, Šilec, Šišič.
    Rusko: Koršikov (Lichonin) – Bušuev, Kuksov, Kulagin, Marišin – Alborov, Botov, Lichobabenko, Merkulov, Vašurin – Faustov, Korčagin, Medvedev.

    Rozhodčí: Salvatore, Pereyra – Dolanski, Kohout
    bahis siteleri