Rusko – Nový Zéland 2:0 (kon.)
konec
Rusko
2:0 (1:0)
Nový Zéland
Sobota 17.06.2017, 17:00 • Krestovskij, Petrohrad • Konfederační pohár • Skupina A
Předzápasové kurzy
    90+3. Závěrečná šance Bucharova.
     
    90+3
    Po zmíněném rohu propadl míč k nohám Alexandra Bucharova, který z bezprostřední blízkosti nepřekonal Marinovice. Gólman Nového Zélandu dnes svůj tým zachránil od debaklu!
     
    90
    Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Fjodor Smolov, přichází Alexej Mirančuk.
     
    89
    Ruský protiútok táhl po pravé straně Fjodor Smolov. Nakonec vzal na sebe i zakončení, ale z rohu šestnáctky neprostřelil Marinovice.
     
    83
    Střídání v týmu Nový Zéland: ze hřiště odchází Kip Colvey, přichází Monty Patterson.
     
    78
    A po rohu byli hosté opravdu blízko! Michael McGlinchey nasadil míč na hlavu Tommyho Smithe, který už Akinfejeva překonal, ale za svého gólmana zaskočil na brankové čáře Jurij Žirkov!
    77. Povedený volej Ryana Thomase vyrazil Igor Akinfejev.
     
    77
    Mohlo být sníženo! Z ničeho nic přišel krásný volej Ryana Thomase, který směřoval k levé tyči z pohledu ruských hráčů. Igor Akinfejev tam byl ale včas a vyrazil míč na roh!
     
    77
    Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Alexandr Jerochin, přichází Dmitrij Tarasov.
     
    71
    Střídání v týmu Nový Zéland: ze hřiště odchází Marco Rojas, přichází Shane Smeltz.
    69. Fjodor SMOLOV - 2:0
     
    69
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se prosazují podruhé a zdá se, že míří za povinnými třemi body! Celou akci rozjel u zakončil FJODOR SMOLOV. Útočník Krasnodaru zatáhl míč dopředu a poté hru roztáhl do pravého křídla na Alexandra Samedova. Ten poslal před bránu přízemní centr, který ještě tečoval bránící Boxall a na zadní tyči balón doklepl do prázdné brány právě Smolov. Této ruské akci spokojeně zatleskal i ruský prezident Vladimir Putin.
     
    64
    Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Dmitrij Poloz, přichází Alexandr Bucharov.
     
    62
    Alexandr Samedov zahrával přímý kop z nějakých 23 metrů. Jeho střela prolétla jen těsně nad břevnem!
     
    61
    Střídání v týmu Nový Zéland: ze hřiště odchází Kosta Barbarouses, přichází Bill Tuiloma.
     
    53
    A byla z toho šance! Křížnou střelu Dmitrije Poloze z levé strany šestnáctky vyrazil Marinovic a dobíhajícímu Smolovovi zabránil v dorážce do odkryté brány obránce Ryan Thomas.
    48. Stefan Marinovic zachránil Nový Zéland od druhého gólu.
     
    48
    Skvělý Stefan Marinovic! Novozélandský gólman dokázal vyrazit umístěnou hlavičku Dmitrije Poloze a následně se stačil postavit i proti dorážce Alexandra Jerochina, kterou vytěsnil na roh! Opravdu důležité zákroky.
     
    39
    Blízko druhému gólu v hostující síti byl Fjodor Smolov. Ten vystřelil z levé strany pokutového území přes obránce a vzdálenější tyč minul tak o 20 centimetrů!
    31. Denis GLUŠAKOV - 1:0
     
    31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A máme tu první gól Konfederačního poháru 2017! Dmitrij Poloz sklepl z prvního doteku míč na DENISE GLUŠAKOVA, který obstřelil vybíhajícího Marinovice. Míči se ještě snažil zabránit v cestě do sítě obránce, který ho už ale nedokázal vychýlit mimo tyče. Favorit zápasu tedy vede!
     
    30
    Fjodor Smolov utíkal sám na brankáře Marinovice a svůj únik zakončil gólem! Ten ale nemůže platit, jelikož pomezní rozhodčí signalizoval ofsajd útočníka Krasnodaru.
     
    26
    Z velké dálky to zkusil Georgij Džikija. Jeho rána ještě před Marinovicem nepříjemně poskočila a hostující gólman byl rád, že balón vyrazil na roh.
    14. Po zákroku brankáře Marinovice na Poloze se penalta nepískala.
     
    14
    Dmitrij Poloz se ocitl sám před Marinovicem. Ten ale rychle vyběhl a ve skluzu poslal ruského útočníka k zemi. Tady se dalo uvažovat klidně i o penaltě!
     
    12
    Teď ale Nový Zéland zahrozil! Dlouhý nákop sklepl Chris Wood k Tommymu Smithovi, který se před bránou dostal k zakončení, ale v dobré pozici nenasměroval balón mezi tyče.
     
    9
    Nový Zéland je pod velkým tlakem! Dmitrij Poloz si v šestnáctce zpracoval centrovaný míč a obstřeloval brankáře Marinovice. Za toho ale před brankovou čarou zaskočil Tommy Smith, který ve skluzu balón odehrál pryč.
    7. Po hlavičce Džikiji měli hosté velké štěstí.
     
    7
    Rusové byli blízko! Po rohu se dostal k hlavičce Georgij Džikija. Míč narazil do tyče, odkud se odrazil tak, že putoval zhruba po úrovni brankové čáry, než ho odkopl do bezpečí Michael McGlinchey. O gól se rozhodně nejednalo, což potvrdila i technologie, která brankovou čáru hlídá.
     
    3
    Rusové poprvé zahrozili. Střela Alexandra Golovina mířila přímo do míst, kde stál Stefan Marinovic. Novozélandský gólman měl ale nečekané problémy a byl rád, že balón vyboxoval na roh.

    Martin Augustin

    Branky: 31. Glušakov, 69. Smolov


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:6. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 13:11.
    Rusko: Akinfejev (C) – Samedov, Kudrjašov, Vasin, Džikija, Žirkov – Jerochin (77. Tarasov), Glušakov, Golovin – Smolov (90. Alexej Mirančuk), Poloz (64. Bucharov).
    Náhradníci: V. Gabulov, Guilherme – Kambolov, Kutěpov, Smolnikov, Šiškin, Gazinskij, D. Kombarov, Alexej Mirančuk, Tarasov, Bucharov, Kanunnikov.

    Nový Zéland: Marinovic – Colvey (83. Patterson), Smith, Durante, Boxall, Wynne – Barbarouses (61. Tuiloma), McGlinchey, Thomas – Rojas (71. Smeltz), Wood (C).
    Náhradníci: Moss, Williams – Brotherton, Doyle, Ingham, Roux, Tuiloma, Tzimopoulos, Lewis, Patterson, Rufer, Smeltz.

    Rozhodčí: W. Roldán – A. Guzman, C. De La Cruz (COL)
    bahis siteleri