Ostrava – Olomouc 0:4 (kon.) | Jihlava – Brno 2:2 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
0:4 (0:2)
SK Sigma Olomouc
Neděle 30.07.2017, 10:30 • Sportovní areál, Vřesina • Juniorská liga – Morava • 1. kolo
     
    81
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tohle už je pro domácí debakl! PATRIK VOLESKÝ se vyhnul ofsajdovému postavení a po přihrávce od svého spoluhráče postupoval z boku na bránu Baníku. Následně vyslal tvrdou křižnou ránu, která zapadla přesně na zadní tyč ostravské brány.
     
    58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nyní už je prostupnost ostravské obrany potrestána! MADRELIUS ANTONIO URQUIOLA ROMERO navedl míč ze středu hřiště do pravé strany pokutového území, přesprintoval svého strážce a následně prostřelil Martin Šustra v braně Baníku..
     
    43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sigma krátce před poločasem udeřila podruhé a vede již o dva góly! Hosté měli k dispozici přímý volný kop z pětadvaceti metrů, k jehož exekuci se postavil ŠTEFAN DANIS. Olomoucký fotbalista nádhernou střelou na bližší tyč překonává Šustra, který plachtil vzduchem marně.
     
    17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sigma z první větší šance dokázala vstřelit vedoucí gól! Romerův nadýchaný centr z pravé strany našel na zadní tyči ROMANA BALU, který křižnou hlavičkou překonal Marina Šustra.

    Radomír Fukala

    Branky: 17. Bala, 43. Danis, 58. Romero, 81. Voleský

    Karty:   64. Mičola (OVA) – 56. Antl (OLO), 90. Nízký (OLO)


    FC Baník Ostrava: Šustr – Helešic (79. Holec), Novák, Mičola (67. Mooc), Bolf (C), Hejl (59. Russmann), Mládek, O. Šašinka, Dendis, Celba, Kubík
    Náhradníci: Matějka – Holec, Russmann, Mooc

    SK Sigma Olomouc: Gröger – Juráš, Štěrba, Nízký, Romero (88. Vybíral), Antl (81. Sláma), Voleský, Danis (60. Zifčák), Kiška, Krayzel, Bala (C)
    Náhradníci: Machalický – Sláma, Vybíral, Zifčák

    Rozhodčí: Mikyska – Podaný, Polák

    Diváci: 300
    bahis siteleri