Olomouc – Zlín 3:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:4 (0:1, 1:3, 2:0)
Berani Zlín
Středa 02.08.2017, 11:40 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    58:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Máme tu zápletku jako hrom! Domácí se totiž dokázali vstřelit kontaktní branku po krásné střel zápěstím v podání VIKTORA VINTERA. Hamrla neměl moc možnosti, jak by mohl na její trajektorii reagovat. Asistence: Andrej Prisažný.
     
    49:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí přece jen ještě dostávají šanci na změnu vývoje tohoto duelu. Po rychlé dorážce ONDŘEJE TICHÉHO, se totiž Olomoučtí dokázali dostat s mankem na pouhé dvě branky. Času už jim ale přece jen moc nezbývá. Asistence: Viktor Pelíšek, Aleš Václavek.
     
    37:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani už jsou v třábrankovém náskoku! ŠIMON FRÖMEL dokázal dojet svou vyraženou střelu, kterou pálil z kruhů a jen jednoduše dorazil poskakující puk za bezmocného Ryšavého, který byl v nezáviděníhodném postavení. Asistence: Adam Čapka.
     
    31:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté jdou už do dvoubrankového náskoku! Po rychlé střele z kruhů, o kterou se postaral ŠIMON FRÖMEL, kapituloval Pražen už potřetí. Berani tak dělají významný krok k úspěchu a dobrému pocitu z utkání. Asistence: Lukáš Chludil.
     
    25:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají znovu do vedení! Po jednoduché akci po mantinelu se ke střele protlačil ŠIMON FRÖMEL, který neměl sebemenší problém s propálením Pražana, navíc v situaci, která byla obzvláště nepřehledná. Asistence: Kráčalík
     
    23:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Po samostatném úniku VIKTORA VINTERA totiž skončil puk za zády bezmocného Synka. Olomoucký mladík si obešel dva protivníky a pak jej jednoduše poslal kotouč pod betonem soupeřova golmana. Asistence: Petr Přecechtěl.
     
    12:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín se přece jen dostává do vedení! TOMÁŠ MARTINEC totiž díky své rychlosti dokázal ujet všem jeho pronásledovatelům a po jednoduchém najetí na osu hřiště nedal šanci ani brankáři Pražanovi. Jednoduchá klička tak posouvá Berani do vedení. Asistence: Tomáš Ševčík.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 24. Vinter (Přecechtěl), 50. Tichý O. (Pelíšek, Václavský), 59. Vinter (Prisažný) – 13. Martinec (Ševčík), 26. Frömel (Kráčalík), 32. Frömel (Chludil), 38. Frömel (Čapka)


    HC Olomouc: Pražan (32. Ryšavý) – Přecechtěl, Gryc, Ludvík, Stratil, Radová, Sedláček, Zatloukal, Vinter, Tichý O., Tichý J., Zembol, Tomajko, Poledna, Přecehetěl, Fasner, Havel, Prisažný, Václavský, Masare, Pelíšek
    Berani Zlín: Synek (32. Hamrla) – Vaščák, Šolc, Čapka, Hoferek, Koníček, Nábělek, Liss, Odstrčilík, Martinec, Ševčík, Frömel, Chludil, Kráčalík, Cunda, Češek, Heralt, Radant

    Rozhodčí: Cik – Novotný, Takáč
    bahis siteleri