Mountfield HK – Sparta 3:2 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Mountfield HK
3:2 (1:2, 1:0, 0:0 - 0:0)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 03.08.2017, 18:00 • Zimní stadion Hradec Králové • Mountfield Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Mountfield HK.
    Rozhodující nájezd proměnil kapitán JAROSLAV BEDNÁŘ!
     
    32:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield po polovině zápasu vyrovnává a vzhledem k aktuálnímu obrazu hry je to vyrovnání plně zasloužené! PETR KOUKAL dostal puk na levou stranu a chvíli si seřizoval mířidla. To se mu vyplatilo, neboť následná střela do vzdálenějšího růžku byla naprosto přesná! První Koukalův gól v hradeckém dresu a je to 2:2. Asistence: Richard Jarůšek.
     
    13:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ojojoj. Tak tohle si Jaroslav Pavelka za rámeček nedá, naštěstí pro něj jde teprve o přípravu. JAN ŠVRČEK už chtěl asi odjet střídat, tak od vzdálenější modré čáry napálil puk na hradeckou branku. Pavelka ho ztlumil, ale nezastavil, a neposedná guma se mu vykutálela z těla za čáru – 1:2! Asistence: Martin Jandus.
     
    08:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ovšem odpověď hostů na sebe nenechala dlouho čekat a za minutu a půl máme vyrovnáno! Hosté ujeli do přečíslení dokonce ve třech a Jiří Černoch tlačil puk před brankoviště. Tam jako první dojížděl VINNY SAPONARI, jenž ho se štěstím poslal pod tělem padajícího Pavelky do odkryté sítě – 1:1! Asistence: Jiří Černoch, Tomáš Jandus.
     
    06:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zápas se od prvních sekund stále rozjížděl a krátce po úvodních šancích přichází první gól! Sparťanská obrana hodně zaváhala a na levém kruhu pustila k puku ANDRISE DŽERINŠE, který krásně zavěsil do vzdálenějšího růžku Honzíkovy svatyně – 1:0! Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Džerinš, 33. Koukal (Jarůšek), rozh. náj. Bednář – 9. Saponari (Černoch, T. Jandus), 14. Švrček (M. Jandus)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Říčka (SPA)
    1:0   Bednář (HKM)
    2. série:
    1:0   Saponari (SPA)
    1:0   Džerinš (HKM)
    3. série:
    1:0   Černoch (SPA)


    Mountfield HK: Pavelka (Frodl) – Pláněk, Graňák, Gregorc, F. Pavlík, Cibulskis, Vydarený, Čáp, Rosandič – Jarůšek, Koukal (A), Červený – Bednář (C), Kukumberg, Cingel – Köhler (A), Džerinš, Šimánek – Vopelka, Zigo, R. Pavlík. Trenér: Václav Sýkora.
    HC Sparta Praha: Honzík (Wolf) – Mikuš, Piskáček (A), Švrček (C), Kalina, Mikliš, Zeleňák, M. Jandus – Říčka, Klimek, Reichenberg – Uher, Smejkal, Kudrna (A) – Černoch, Rousek, Saponari – T. Jandus, Komárek, Dubský. Trenér: Jiří Kalous.

    Rozhodčí: Hribik, Veselý – Barvíř, Blümel.

    Diváci: 3128
    bahis siteleri