Sparta – Minsk 2:1 (kon.) | Riga – Vítkovice 1:2 (kon.) | K. Vary – HC Slovan 1:4 (kon.)
Třinec – CSKA Moskva 1:7 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:2 (1:2, 0:0, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 06.08.2017, 09:45 • WERK ARENA, Třinec • President Cup • Utkání o bronz
Partner:
     
    57:50
    Rize se povedlo ubránit oslabení a hned vzápětí si Dinamo zahraje početní výhodu. Na trestnou lavici usedá Jakub Gebauer.
     
    55:39
    Dvojnásobná přesilovka tentokráte pro Vítkovice. Na trestnou lavici usedá Felikss Egils Gavars. Minuta a pět vteřin přesilovky 5 na 3.
     
    54:44
    Výhoda Dinama je u konce. David Pastor se vydal do protiakce, v jízdě jej podržel Haralds Rauls Slians. Oba týmy hrají ve čtyřech.
     
    53:31
    Riga má obrovskou šanci na srovnání! Ke Smolkovi si na trestnou lavici přisedá Tomáš Havlík. Dinamo má k dispozici minutu a dvanáct vteřin přesilovky pěti proti třem.
     
    52:43
    Počet hráčů na ledě se srovná, na trestnou lavici usedá René Smolka.
     
    50:53
    Další přesilovka pro Vítkovice, na trestnou lavici usedl Andrejs Bogdanovs.
     
    45:50
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Burkits – 2 min., hákování).
     
    38:17
    Uvidíme další přesilovku. Na trestnou lavici usedá vítkovický René Smolka.
     
    19:28
    V závěrečné minutě úvodní třetiny ještě sudí budou vylučovat na obou stranách. Vítkovický Marek Brada sekl Lazdinše přes lapačku, to se nelíbilo Haraldsovi Raulsovi Sliansovi, který se rozhodlo svého brankáře pomstít. Od rozhodčího inkasoval dvě minuty za hrubost.
     
    11:51
    Sotva se Dinamo ubránilo, zahraje si početní výhodu. Na trestnou lavici putuje René Smolka, který na své modré kolenem sestřelil pronikajícího hráče.
     
    09:28
    Přesilovka Ostravanů bude dvojnásobná! Pro podražení je vyloučen Raimonds Mikus Vitolins.
     
    08:16
    Uvidíme první početní výhodu zápasu. Na trestnou lavici usedá Emils Ginters (RIG), který se provinil nedovoleným bráněním.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 13. Benislavskis (Vitolinš) – 18. Ivan (Smolka), 19. Krejsa (Pastor, Gebauer)


    Dinamo Riga: Lazdinš (Bajaruns-Galejs) – Ivanovs, Krasovskis, Miška, Bogdanov, Ginters, Krustinš, Lankovskis, Orninš, Slisans – Bazilevs, Burkits, Sičevs, Siskovs, Tužilkins, Barens, Benislavskis, Gavars, Leps, Murnieks, Sažko, Vitolinš, Zalans, Grigorjevs
    HC Vítkovice Ridera: Slíž (Dolíška) – Cubo, Bystroň, Plánka, Havlík (C), Kočí, Smolka, Javora, Vřeský, Kocián – Tvrdý, Ivan, Pastor, Kubík, Brada, Krejsa, Moškoř, Krška, Gebauer, Kúty, Holaník, Makovec, Macho, Piskoř, Schauer.
    bahis siteleri