Sparta – Minsk 2:1 (kon.) | Riga – Vítkovice 1:2 (kon.) | K. Vary – HC Slovan 1:4 (kon.)
Třinec – CSKA Moskva 1:7 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:2 (1:2, 0:0, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 06.08.2017, 09:45 • WERK ARENA, Třinec • President Cup • Utkání o bronz
Partner:
     
    18:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nádherná akce Vítkovic znamená obrat ve skóre! Ostravané se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, to vyřešili na jedničku! David Pastor zatáhl kotouč do hloubi útočného pásma, zadovkou jej předal JOSEFU KREJSOVI, který bekhendovou kličkou překonal Lazdinše! Asistence: David Pastor, Jakub Gebauer.
     
    17:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hra nabrala na tempu a začíná lahodit oku diváka! Vítkovičtí srovnávají krok! IVAN IVAN dostal přesný pas za rižskou obranu, přehodil si kotouč do bekhendu a překonal bezmocného Lazdinše! Asistence: René Smolka.
     
    12:53
    Riga právě vstřelila branku!
    Další pokus už ale vítkovický brankář zastavit nedokázal, Riga proměňuje přesilovku a ujímá se vedení! Po Vitolinšově střele se Dinamo udrželo v pásmu, Vitolinš namazal RICARDSOVI BENISLAVSKISOVI, který propálil Slíže! Asistence: Raimonds Mikus Vitolinš.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 13. Benislavskis (Vitolinš) – 18. Ivan (Smolka), 19. Krejsa (Pastor, Gebauer)


    Dinamo Riga: Lazdinš (Bajaruns-Galejs) – Ivanovs, Krasovskis, Miška, Bogdanov, Ginters, Krustinš, Lankovskis, Orninš, Slisans – Bazilevs, Burkits, Sičevs, Siskovs, Tužilkins, Barens, Benislavskis, Gavars, Leps, Murnieks, Sažko, Vitolinš, Zalans, Grigorjevs
    HC Vítkovice Ridera: Slíž (Dolíška) – Cubo, Bystroň, Plánka, Havlík (C), Kočí, Smolka, Javora, Vřeský, Kocián – Tvrdý, Ivan, Pastor, Kubík, Brada, Krejsa, Moškoř, Krška, Gebauer, Kúty, Holaník, Makovec, Macho, Piskoř, Schauer.
    bahis siteleri