Česko – Tornado Moskva 2:5 (kon.)
konec
Česko
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
HK Tornado Moskevská oblast
Středa 16.08.2017, 17:00 • Zimní stadion Příbram • Reprezentace žen
Partner:
     
    45:53
    Tornado Moskva právě vstřelilo branku!
    Chladnokrevné Rusky znovu navyšují vedení. Přihrávku za českou obranu dostala LJUDMILA BĚLJAKOVOVÁ a jakmile dojela před Zechovskou, nekompromisně ji překonala střelou pod břevno – 1:5. Asistence: Jelena Děrgačjovová, Maria Batalovová.
     
    32:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně trestáme faul nedisciplinované ruské chasnice a snižujeme. A to opravdu krásným způsobem! Michaela Pejzlová vyhrála buly na hokejku ADÉLY ŠKRDLOVÉ, která parádně práskla do puku a Alexandrovová se jen ohlédla! Šestnáctiletá obránkyně slaví svůj první gól v áčku a snižuje na 2:4. Asistence: Michaela Pejzlová.
     
    31:30
    Tornado Moskva právě vstřelilo branku!
    Místo toho Tornado zvyšuje svůj náskok už na tříbrankový. Česká pětice byla po návratu z útoku rozhozená a když se pak puk odrazil mezi kruhy ke GALINĚ SKIBOVÉ, Zechovská neměla proti jejímu věšáku sebemenší nárok – 1:4. Asistence: Alena Starovojtovová.
     
    24:35
    Tornado Moskva právě vstřelilo branku!
    Rusky poprvé využívají přesilovku a teď už je bohužel jejich třetí gól na světě. Ljudmila Běljakovová projela naším pásmem až za branku, odkud vyzvala GALINU SKIBOVOU. Ta dostala od české obránkyně prostor na to, aby se do puku opřela a z první ho poslala nad druhé rameno drobnější Zechovské – 1:3. Asistence: Ljudmila Běljakovová.
     
    16:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Včera přišel první český gól až v poslední minutě, teď díkybohu o moc dřív! Tereza Vanišová nabrala rychlost na pravé straně a přenechala puk za sebe ANETĚ LÉDLOVÉ. Ta okamžitě vypálila, a právě to byl recept na úspěch, protože Alexandrovové projel kotouč za betonem do sítě – 1:2! Asistence: Tereza Vanišová.
     
    05:15
    Tornado Moskva právě vstřelilo branku!
    První tři ruské góly v Příbrami dala Anna Šochinová, další tři pak NINA PIROGOVOVÁ. Víc zatím Tornado nepotřebuje. Elitní formace našich rivalek zakombinovala a obránkyně hrající v útoku pak přes českou hráčku střílela přesně za vyrážečku Zechovské – 0:2. Asistence: Jelena Děrgačjovová.
     
    02:59
    Tornado Moskva právě vstřelilo branku!
    Našemu týmu bohužel stejně jako včera utíká začátek a Tornado se brzy dostává do vedení. Česká obránkyně nezachytila NINU PIROGOVOVOU, která si na útočné modré čáře počkala na přesný pas Batalovové. Z pravé strany pak musela střílet a puk přišpendlila opravdu nádherně do bližšího růžku české svatyně – 0:1. Asistence: Maria Batalovová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. Lédlová (Vanišová), 33. Škrdlová (Pejzlová) – 3. Pirogovová (Batalovová), 6. Pirogovová (Děrgačjovová), 25. Skibová (Běljakovová), 32. Skibová (Starovojtovová), 46. Běljakovová (Děrgačjovová, Batalovová)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Běljakovová (TOM)
    0:0   Pejzlová (CZE)
    2. série:
    0:1   Batalovová (TOM)
    0:1   Lásková (CZE)
    3. série:
    0:2   Skibová (TOM)
    1:2   Kaltounková (CZE)
    4. série:
    1:2   Starovojtovová (TOM)
    1:2   Neubauerová (CZE)
    5. série:
    1:3   Šochinová (TOM)
    1:3   Vanišová (CZE)


    Česko: Zechovská (Škodová) – Škrdlová, Zedníková, Pacalová, Kosinová, Cornová, Lásková, Šmajdová, Bartošová – Pejzlová (A), Mrázová, Studentová (C) – Vanišová, Přibylová, Lédlová (A) – Vonková, Neubauerová, Mašková – Kaltounková, Mlýnková, Kaplanová. Trenér: Petr Novák.
    HK Tornado Moskevská oblast: Alexandrovová (Kondakovová) – Seredinová, Gončarenková (A), Zuboková, Batalovová, Štarjovová, Chaustovová – Pirogovová, Děrgačjovová, Šochinová (C) – Skibová (A), Starovojtovová, Běljakovová – Zenčenková, Korotkichová, Novikovová. Trenér: Alexej Čisťakov.

    Rozhodčí: Malá – Košťálová, Šťastná.
    bahis siteleri