Česko – Tornado Moskva 2:5 (kon.)
konec
Česko
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
HK Tornado Moskevská oblast
Středa 16.08.2017, 17:00 • Zimní stadion Příbram • Reprezentace žen
Partner:
     
    5. série
    1:3
    Anna Šochinová úplně stejně jako předtím Skibová mířila přesně k první tyčce.
     
    3. série
    1:2
    Kristýna Kaltounková krásně zavěsila pod břevno, první česká radost.
     
    3. série
    0:2
    Galina Skibová z pravé strany nic nevymýšlela a trefila se k bližší tyčce.
     
    2. série
    0:1
    Maria Batalovová zpětným bekhendem nakonec protlačila kotouč za čáru.
     
    59:58
    Nekončíme. Jelena Děrgačjovová (TOM) ještě stihla vražení na hrazení.
     
    59:52
    Simona Studentová (CZE) se provinila rovnou dvojicí faulů, sekáním a podražením.
     
    59:28
    Když jsem viděl, jak se Darja Zuboková (TOM) ohání hokejkou, už jsem dopředu říkal, že ještě jednou půjde. A skutečně jde! Dvě minuty za podražení Venduly Přibylové. Šestý trest.
     
    58:00
    Tak ještě vyloučení, Kristina Korotkichová (TOM) odchází na lavici hanby za sekání.
     
    57:48
    Ránu Katky Mrázové vyrazila Alexandrovová přímo před sebe na hokejku Kristýny Kaltounkové, která ve velké rychlosti bohužel nezasunula do prázdné brány! Možná jí v tom lehce zabránila i ruská hůl.
     
    55:27
    Čestně však musíme přiznat, že ani český tým se dnes nevyvyroval spousty vyloučení, která nemusela být. Kristýna Kaltounková (CZE) pyká za podražení, 4 na 4.
     
    54:16
    Češky jsou kompletní a zároveň musíme pogratulovat Darje Zubokové (TOM) k jubilejnímu pátému faulu v dnešním zápase. Tentokrát si "vyzkoušela" nedovolené bránění před českou střídačkou.
     
    52:01
    A do čtyř jdou pro změnu naše hokejistky. V rohu obranné třetiny srazila soupeřku Natálie Mlýnková (CZE), pyká za napadení.
     
    49:05
    Byla to tuším Tereza Vanišová, koho zastavilo hákování Marie Batalovové (TOM). Česká přesilovka.
     
    48:50
    Pejzlová dala puk ze středu Studentové, ta zleva vracela před branku pro Mrázovou. Poslední jmenovaná v rychlosti nedokázala ztečovat kotouč na místo určení.
     
    46:58
    Kaltounková uháněla k brance Tornada, aby ji mohla najít Mlýnková. Na přihrávku o kousíček nedosáhla.
     
    45:53
    Tornado Moskva právě vstřelilo branku!
    Chladnokrevné Rusky znovu navyšují vedení. Přihrávku za českou obranu dostala LJUDMILA BĚLJAKOVOVÁ a jakmile dojela před Zechovskou, nekompromisně ji překonala střelou pod břevno – 1:5. Asistence: Jelena Děrgačjovová, Maria Batalovová.
     
    45:28
    Pirogovová hledala od hrazení Šochinovou. SItuaci dojížděla Tereza Vanišová, která smolně zkopla puk na českou branku, naštěstí ale Zechovská nedopustila pohromu.
     
    44:38
    Pejzlová krásně nabila zpoza brány Škrdlové, ta se do puku opřela z první, ale Alexandrovová zasáhla pravým betonem!
     
    42:58
    Rusky dohrávají oslabení paradoxně v náporu, Děrgačjovová dostala nabídku od Sosinové. Zechovská se ale přesunula a hlídala si vršek, takže očekávanou střelu mohla vytáhnout lapačkou.
     
    41:18
    Chvíli poté, co oba týmy konečně dostřídaly, podrazila Kristina Korotkichová (TOM) Vendulu Přibylovou a český tým jde na přesilovku.
     
    38:30
    Forčekink české čtveřice se vyplatil, puk dostala mezi kruhy úplně volná Martina Mašková. Velkou možnost jí ale znovu zastavila ruská gólmanka!
     
    38:06
    V rohu ruské třetiny přibrousila Tereza Vanišová (CZE) a výsledkem je menší trest za vražení na hrazení. Jdeme na oslabení.
     
    37:22
    Kateřina Mrázová těžila z práce spoluhráčky a z pravého kruhu pak mířila pod břevno. Alexandrovová udržela ruský náskok o dva góly.
     
    35:57
    Jedna z Rusek dostala rameno přes českou obránkyni a v úniku mohutně zabušila na Zechovskou. Ta ale její bekhendové zakončení zastavila.
     
    34:54
    Autorka dvou branek Galina Skibová (TOM) je vyloučena za hákování, k tomu si vysloužila i osobní desítku za protesty.
     
    32:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně trestáme faul nedisciplinované ruské chasnice a snižujeme. A to opravdu krásným způsobem! Michaela Pejzlová vyhrála buly na hokejku ADÉLY ŠKRDLOVÉ, která parádně práskla do puku a Alexandrovová se jen ohlédla! Šestnáctiletá obránkyně slaví svůj první gól v áčku a snižuje na 2:4. Asistence: Michaela Pejzlová.
     
    32:40
    Zatímco já jsem obědval vepřovou krkovičku, Darja Zuboková (TOM) zřejmě tatarák podle receptu Franze Straky. Zase si vybrala Mlýnkovou, kterou ostře narazila na mantinel, a vrací se na dobře známé místo u trestoměřičů.
     
    31:30
    Tornado Moskva právě vstřelilo branku!
    Místo toho Tornado zvyšuje svůj náskok už na tříbrankový. Česká pětice byla po návratu z útoku rozhozená a když se pak puk odrazil mezi kruhy ke GALINĚ SKIBOVÉ, Zechovská neměla proti jejímu věšáku sebemenší nárok – 1:4. Asistence: Alena Starovojtovová.
     
    31:19
    Vendula Přibylová v přečíslení na ruskou gólmanku nevyzrála.
     
    30:08
    Za záda české obrany pronikala Běljakovová. Obránkyně ji na poslední chvíli dojely, ruská útočnice pak společně s Pacalovou nepříjemně vrazily do Katky Zechovské.
     
    27:09
    Darja Zuboková (TOM) už se nemohla dívat na to, jak ji Tereza Vanišová v ruském pásmu zesměšňuje a šetří čas. Zezadu ji tak vzala hokejkou, jako když dřevorubec kácí statný smrk. Dvě minuty za sekání, 4 na 4.
     
    26:33
    Starovojtovová tečovala nabídku Batalovové, česká gólmanka pohotově zasáhla levým betonem.
     
    26:05
    Další z českých hokejistek odchází na trestnou lavici. Simona Studentová (CZE) je vyloučena za sekání, takže se znovu budeme muset bránit.
     
    24:35
    Tornado Moskva právě vstřelilo branku!
    Rusky poprvé využívají přesilovku a teď už je bohužel jejich třetí gól na světě. Ljudmila Běljakovová projela naším pásmem až za branku, odkud vyzvala GALINU SKIBOVOU. Ta dostala od české obránkyně prostor na to, aby se do puku opřela a z první ho poslala nad druhé rameno drobnější Zechovské – 1:3. Asistence: Ljudmila Běljakovová.
     
    23:48
    Kateřina Mrázová (CZE) je za následný zákrok na první jmenovaný potrestána dvěma minutami – nedovolené bránění.
     
    23:48
    Děrgačjovová dojela vyhození a icing se tedy pískat nemohl, po její zadovce se Šochinová dostala nebezpečně blízko ke třetímu gólu. Naštěstí roztažená Zechovská puk nepustila.
     
    19:09
    Střela Bějlakovové těsně minula český růžek a Šochinová potom dorážela naštěstí jen podél brankové čáry!
     
    18:30
    Ovšem dlouho nebylo a trestový mariáš nám pokračuje. Tady nebylo vůbec o čem. Darja Seredinová (TOM) tentokrát odsedí menší trest pro hráčskou lavici za hru v šesti.
     
    17:33
    Pejzlová dovezla kotouč až před branku k Adéle Škrdlové, ta zblízka ruskou klec míjí!
     
    17:12
    Dvojnásobná výhoda teď končí. Dominika Lásková (CZE) si odsedí menší trest za hákování, ale pořád ještě pokračuje naše přesilovka.
     
    16:54
    Škoda! Lásková posílala před branku puk Vendule Přibylové, té ale ve vyložené šanci přeskočil hokejku! Český tým je kompletní.
     
    16:14
    Češky jdou na přesilovku čtyř proti třem! Darja Seredinová (TOM) je vyloučena za podražení.
     
    16:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Včera přišel první český gól až v poslední minutě, teď díkybohu o moc dřív! Tereza Vanišová nabrala rychlost na pravé straně a přenechala puk za sebe ANETĚ LÉDLOVÉ. Ta okamžitě vypálila, a právě to byl recept na úspěch, protože Alexandrovové projel kotouč za betonem do sítě – 1:2! Asistence: Tereza Vanišová.
     
    15:40
    Zechovská čelila dvěma ruským střelám, ta třetí už přišla současně s odpískáním. Jelena Děrgačjovová (TOM) totiž zahákovala českou hráčku, která chtěla vyhodit kotouč, a odchází na trestnou. 4 na 4.
     
    14:48
    Právě Kristýna Kaltounková (CZE) je vyloučena za hru tělem, takže si náš výběr vyzkouší i první oslabení.
     
    14:09
    Maria Batalovová viděla, že je na to sama, tak zprava vybruslila až do brankoviště a Zechovskou zkusila překonat nízkým zakončením. Naše gólmanka se ještě dívala pod sebe, ale puk měla v moci.
     
    12:37
    České přesilovce schází střelba. Když už to zkusila Studentová, gólmance dobře clonila Martina Zedníková, ovšem ani tak se nenechala překonat.
     
    11:23
    Už nám to začíná a sudí Gabriela Malá musí krotit horké ruské hlavy. Darja Zuboková krosčekovala Natálii Mlýnkovou, tu pak bránila Kristýna Kaltounková, která se porafala s Běljakovovou. Zuboková mezitím statečně odjela na střídačku a předstírala vzduch. Každopádně všechny tři jmenované inkasují menší trest, takže jdeme na další přesilovku.
     
    09:28
    Studentová kolem tyčky nabila Michaele Pejzlové, ani ta nedokázala Alexandrovovou překonat!
     
    08:28
    Kateřina Mrázová střílela z pravé strany a dorážela Simona Studentová, gólem to však nekončí! Další šanci naší kapitánky na poslední chvíli zblokovala ruská obránkyně.
     
    07:54
    Češky mají k dispozici minutu a 16 sekund přesilovky pět na tři! Maria Batalovová (TOM) pyká za hákování.
     
    07:10
    Český tým dostává možnost odpovědět v první přesilovce zápasu. Darja Zuboková (TOM) si odpyká dvě minuty za sekání.
     
    05:15
    Tornado Moskva právě vstřelilo branku!
    První tři ruské góly v Příbrami dala Anna Šochinová, další tři pak NINA PIROGOVOVÁ. Víc zatím Tornado nepotřebuje. Elitní formace našich rivalek zakombinovala a obránkyně hrající v útoku pak přes českou hráčku střílela přesně za vyrážečku Zechovské – 0:2. Asistence: Jelena Děrgačjovová.
     
    05:01
    První ruský útok znovu v akci, váhavou českou obranu chtěl rozebrat jako včera na jeden dotek. Naštěstí Šochinové puk nesedl a Zechovská pohotově zasáhla.
     
    02:59
    Tornado Moskva právě vstřelilo branku!
    Našemu týmu bohužel stejně jako včera utíká začátek a Tornado se brzy dostává do vedení. Česká obránkyně nezachytila NINU PIROGOVOVOU, která si na útočné modré čáře počkala na přesný pas Batalovové. Z pravé strany pak musela střílet a puk přišpendlila opravdu nádherně do bližšího růžku české svatyně – 0:1. Asistence: Maria Batalovová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. Lédlová (Vanišová), 33. Škrdlová (Pejzlová) – 3. Pirogovová (Batalovová), 6. Pirogovová (Děrgačjovová), 25. Skibová (Běljakovová), 32. Skibová (Starovojtovová), 46. Běljakovová (Děrgačjovová, Batalovová)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Běljakovová (TOM)
    0:0   Pejzlová (CZE)
    2. série:
    0:1   Batalovová (TOM)
    0:1   Lásková (CZE)
    3. série:
    0:2   Skibová (TOM)
    1:2   Kaltounková (CZE)
    4. série:
    1:2   Starovojtovová (TOM)
    1:2   Neubauerová (CZE)
    5. série:
    1:3   Šochinová (TOM)
    1:3   Vanišová (CZE)


    Česko: Zechovská (Škodová) – Škrdlová, Zedníková, Pacalová, Kosinová, Cornová, Lásková, Šmajdová, Bartošová – Pejzlová (A), Mrázová, Studentová (C) – Vanišová, Přibylová, Lédlová (A) – Vonková, Neubauerová, Mašková – Kaltounková, Mlýnková, Kaplanová. Trenér: Petr Novák.
    HK Tornado Moskevská oblast: Alexandrovová (Kondakovová) – Seredinová, Gončarenková (A), Zuboková, Batalovová, Štarjovová, Chaustovová – Pirogovová, Děrgačjovová, Šochinová (C) – Skibová (A), Starovojtovová, Běljakovová – Zenčenková, Korotkichová, Novikovová. Trenér: Alexej Čisťakov.

    Rozhodčí: Malá – Košťálová, Šťastná.
    bahis siteleri