Novosibirsk – Čerepovec 2:1 (kon.) | Barys – Riga 3:5 (kon.) | Omsk – N.Novgorod 2:1 (po pr.)
Chanty-Mansijsk – Spartak Moskva 2:6 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 4:5 (kon.) | Kazaň – Vladivostok 4:1 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 2:1 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Severstal Čerepovec
Sobota 26.08.2017, 12:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Vladimir PERVUŠIN - 2:1
     
    59:33
    Sibir právě vstřelil branku!
    Po rychlém přechodu přes modrou čáru z levého kruhu vyzval Ivan Vereščagin ke střele VLADIMIRA PERVUŠINA, který neposedný kotouč trefil přesně k levé tyči a rozhodl tak o osudu tohoto utkání! Asistence: Ivan Vereščagin a Alexander Šarov.
    39:22 Alexander ŠAROV - 1:1
     
    39:22
    Sibir právě vstřelil branku!
    Početní výhoda je využita a Sibir vyrovnává gólem do šatny! Ivan Vereščagin na modré přihrál na vrch pravého kruhu na ALEXANDERA ŠAROVA, který střelou zápěstím překonal Hudáčka na pravým betonem ke vzdálenější tyči. Asistence: Ivan Vereščagin.
    20:57 Matěj STRÁNSKÝ - 0:1
     
    20:57
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí ztratili rychlost a náhle inkasují! Do přihrávky Vadima Kudaka zasáhl Zackrisson, čímž zpomalil kotouč, do kterého před brankou plácl MATĚJ STRÁNSKÝ, který trefil přesně mezeru mezi betony. Asistence: Vadim Kudako a Dmitrij Kagarlickij.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 40. Šarov (Vereščagin), 60. Pervušin (Vereščagin, Šarov) – 21. Stránský (Kudako, Kagarlickij)


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Krasikov) – K. Vorobjov, Ignatovič, Vereščagin, Polášek, K. Alexejev, Naumov – Demidov, Enlund, Sannikov – Levickij, Zackrisson, Bergström – Sigarjov, Tkačenko, Pervušin – Šarov, Osnovin, A. Jakovlev – Koňkov.
    Severstal Čerepovec: J. Hudáček (Magarilov) – Jevsejenkov, Stasenko, Masuhr, Kudako, Višněvskij, Kalašnikov, Chabarov – Bumagin, Kagarlickij, P. Černov – Rybin, Stránský, P. Holík – Ugarov, Trubačjov, Vovčenko – Kodola, Kazakovcev, Monachov – Karlin.
    bahis siteleri