Zlín – Karviná 4:4 (kon.) | Ostrava – Jihlava 3:3 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:2 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
2:2 (1:2)
FK Třinec
Pondělí 28.08.2017, 13:00 • Andrův stadion - hřiště č. 2, Olomouc • Juniorská liga – Morava • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je tu vyrovnání! Po parádním pasu Buchvaldka do mezery mezi stopery se dostal do úniku ZDENĚK LINHART, který udržel pod tlakem míč na kopačce a střelou mezi nohama Adamušky doplnil ke své akci punc útočné parádičky. Zápas tak de facto začíná do začátku.
     
    39
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme tu obrat! Přímý kop nejdříve započal typickým signálem o zmatení obránců v podání Cieslara, jenomže střelcem nakonec byl PETR HOŠEK, jenž parádní pumelicí do pravé šibenice nedal moc šancí Spurnému, který se jen bezmocně po střele natáhl.
     
    25
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Po několika odražených míčích se dostal k balónu Cieslar, který poslal přesný pas a JOSEFA CELBU. Třinecký fotbalista se neunáhlil a po druhém dotyku natáhl přesně pravé tyči. Spurný se natahoval bezmocně.
     
    11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo překvapivé! Po nenápadném centru do vápna, který nastal po menším olomouckém tlaku, se dostal k hlavičce DAVID NÍZKÝ. Jeho pokus už nedovolil Adamuškovi zakročit, Linhart pak ještě pro jistotu míč dorazil, ovšem už za brankovou čárou.

    Johan Čáp

    Branky: 11. Nízký, 50. Linhart – 25. Celba, 39. Hošek

    Karty:   19. Samiec (TRI), 81. Celba (TRI)


    SK Sigma Olomouc: Spurný – Obročník, Polom, Nízký, Antl, Buchvaldek, Linhart (76. Chytil), Romero, Kiška (73. Voleský), Krayzel, Bala (C) (46. Juráš)
    Náhradníci: Gröger – Juráš, Chytil, Voleský

    FK Třinec: Adamuška – Chloň, Lanc, Markiefka, Velner (C), Lasota (73. Nieslanik), Cieslar, Celba, Samiec, Hošek (87. Kvapil), Janošík
    Náhradníci: Kubik – Potůček, Konečný, Nieslanik, Kvapil, Ceniga

    Rozhodčí: Julínek – Nádvorník, Hájek

    Diváci: 100
    bahis siteleri