Zlín – Karviná 4:4 (kon.) | Ostrava – Jihlava 3:3 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:2 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
2:2 (1:2)
FK Třinec
Pondělí 28.08.2017, 13:00 • Andrův stadion - hřiště č. 2, Olomouc • Juniorská liga – Morava • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Hosté mohutně tlačí! V této chvíli zabránil zřejmě jasné gólovce Celby pozorný Juráš, který na poslední odkopl míč alespoň na roh. Sigma je teď v obraně dost rozhozená.
     
    87
    Na řadu přichází druhé střídání Třineckých, Petra Hoška nahradil Michal Kvapil.
     
    83
    Celba natáhl ke střelbě z voleje za hranicí vápna a hned z toho byla tutovka! Trajektorie střely totiž asi překvapila i brankáře Spurného, který tak jen děkoval, že do rány vstoupilo břevno. Olomouc měla obrovskou dávku štěstí.
     
    81
    Romero se dostal do kleští Josefa Celby (TRI), který za svůj zákrok obdržel žlutou kartu.
     
    76
    Poslední střídání Olomouce obstará dvougólový Zdeněk Linhart, kterého nahradil Mojmír Chytil.
     
    76
    Linhart pálil zpoza vápna k tyčce, ale Adamuška byl znovu na správném místě, když střelu vytáhl prsty mimo branku. Olomouc se dostane k rohovému kopu.
     
    73
    Obě družstva nyní zvolila střídání. Na straně Olomouce jde ze hřiště Jiří Kiška, kterého nahradil Patrik Voleský. Třinec pak poslal do hry Denise Nieslanika místo Jana Lasoty.
     
    69
    Několikrát tečovaná rána Lance po práci Lasoty protáhla Spurného, olomoucký brankář však nakonec konečky prstů míč vytáhl od tyče mimo bránu.
     
    50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je tu vyrovnání! Po parádním pasu Buchvaldka do mezery mezi stopery se dostal do úniku ZDENĚK LINHART, který udržel pod tlakem míč na kopačce a střelou mezi nohama Adamušky doplnil ke své akci punc útočné parádičky. Zápas tak de facto začíná do začátku.
     
    47
    Obročník byl před vápnem zfaulován, čímž vybídl sudího k výhodě. Tu mohl rázem využít Buchvaldek, jenomže se dostal dostal ze střeleckého úhlu. Sigma bude kopat alespoň roh.
     
    46
    Sigma během poločasové přestávky vystřídala, místo Romana Baly šel na hřiště Jakub Juráš.
     
    45
    Rozhodčí nastavuje jednu minutu nad standardní hrací čas!
     
    39
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme tu obrat! Přímý kop nejdříve započal typickým signálem o zmatení obránců v podání Cieslara, jenomže střelcem nakonec byl PETR HOŠEK, jenž parádní pumelicí do pravé šibenice nedal moc šancí Spurnému, který se jen bezmocně po střele natáhl.
     
    25
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Po několika odražených míčích se dostal k balónu Cieslar, který poslal přesný pas a JOSEFA CELBU. Třinecký fotbalista se neunáhlil a po druhém dotyku natáhl přesně pravé tyči. Spurný se natahoval bezmocně.
     
    19
    Martin Samiec (TRI) se v této chvíli neudržel a tvrdě zfauloval Antla. Rozhodčí ho za to odměnil žlutou kartou.
     
    18
    Lasota ukázal parádní rychlostní technické předpoklady, když si prošel do hloubky olomoucké obrany bez sebemenší nejistoty. Chybu svých spoluhráčů ovšem hasil zákrokem na zemi golman Spurný.
     
    11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo překvapivé! Po nenápadném centru do vápna, který nastal po menším olomouckém tlaku, se dostal k hlavičce DAVID NÍZKÝ. Jeho pokus už nedovolil Adamuškovi zakročit, Linhart pak ještě pro jistotu míč dorazil, ovšem už za brankovou čárou.

    Johan Čáp

    Branky: 11. Nízký, 50. Linhart – 25. Celba, 39. Hošek

    Karty:   19. Samiec (TRI), 81. Celba (TRI)


    SK Sigma Olomouc: Spurný – Obročník, Polom, Nízký, Antl, Buchvaldek, Linhart (76. Chytil), Romero, Kiška (73. Voleský), Krayzel, Bala (C) (46. Juráš)
    Náhradníci: Gröger – Juráš, Chytil, Voleský

    FK Třinec: Adamuška – Chloň, Lanc, Markiefka, Velner (C), Lasota (73. Nieslanik), Cieslar, Celba, Samiec, Hošek (87. Kvapil), Janošík
    Náhradníci: Kubik – Potůček, Konečný, Nieslanik, Kvapil, Ceniga

    Rozhodčí: Julínek – Nádvorník, Hájek

    Diváci: 100
    bahis siteleri