Gruzie – Irsko 1:1 (kon.) | Srbsko – Moldavsko 3:0 (kon.) | Albánie – Lichtenštejnsko 2:0 (kon.)
Finsko – Island 1:0 (kon.) | Wales – Rakousko 1:0 (kon.) | Izrael – S. Makedonie 0:1 (kon.)
Španělsko – Itálie 3:0 (kon.) | Ukrajina – Turecko 2:0 (kon.)
konec
Španělsko
3:0 (2:0)
Itálie
Sobota 02.09.2017, 20:45 • Santiago Bernabeu, Madrid • Kvalifikace MS (Evropa) • Skupina G
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky. Kvalifikace na Mistrovství sveta má na programu další zápasy a my budeme sledovat šlágr Španělsko – Itálie, kdy mírným favoritem domácí mužstvo.
     
    Španělsko si zatím v této skupine vede podle předpokladů. Ze šesti zápasů urvalo 16 bodů a při skóre 21:3 je na první pozici. Nejdříve doma porazilo 8:0 Lichtenštejnsko, pak přišla remíza 1:1 v Itálii, výhra 2:0 v Albánii, výhra 4:0 doma nad Makedonií, pak domácí výhra 4:1 nad Izraelem a naposledy výhra 2:1 v Makedonii.
     
    Itálie je na tom stejne, jako domácí celek. Hostující borci mají také 16 bodů a při skóre 18:4 jsou na druhé pozici. Itálie začala výhrou 3:1 v Izraeli, pak doma remizovala 1:1 s dnešním soupeřem, následne výhra 3:2 nad Makedonií, výhra 4:0 nad Lichtenštejnskem, pak domácí výhra 2:0 nad Albánií a naposledy domácí výhra 5:0 nad Lichtenštejnskem.
     
    Poslední vzájemné zápasy

    Itálie – Španělsko 1:1
    Itálie – Španělsko 2:0
    Itálie – Španělsko 1:1
    Španělsko – Itálie 1:0
    Madridský svatostánek už se těší na velkolepý souboj!

     
    Úvodní sestavy:

    Španělsko: de Gea – Carvajal, Ramos (C), Piqué, Alba – Busquets, Koke – Silva, Iniesta, Asensio – Isco.
    Náhradníci: Arrizabalaga, Reina – Nacho Fernández, Monreal, Azpilicueta, Th. Alcântara, Saúl Ñíguez, Deulofeu, Morata, Pedro, David Villa, Aspas.

    Itálie: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Darmian – Candreva, De Rossi, Verratti, Spinazzola – Belotti, L. Insigne, Immobile.
    Náhradníci: G. Donnarumma, Perin – Conti, D'Ambrosio, Astori, Rugani, Pellegrini, Éder, Parolo, Bernardeschi, El Shaarawy, Gabbiadini.

    Rozhodčí: Björn Kuipers – Sander van Roekel, Erwin Zeinstra (všichni NED).
     
    Oba celky jsou již na hrací ploše, velkolepá fotbalová show mezi dvěma giganty za malou chvíli začne.
     
    Na řadu přicházejí hymny obou zemí, nejprve ta italská.
     
    A nyní se dočká také červený roj fanoušků domácího celku, na řadu přichází hymna země z Pyrenejského poloostrova.
     
    Hymny jsou u konce, oba kapitáni si podali ruce a vše je připraveno k začátku. Španělé do utkání vyrukují v červených dresech, hostující Italové se oděli do bílého.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí fotbalisté uvedli míč do hry, a oficiálně tak zahájili celý duel! Úvod utkání tráví v pohodlné kombinaci na obranné polovině.
     
    1
    Ramos se poprvé odhodlal k dlouhému křižnému nákopu, který měl na útočné polovině, respektive pravém křídle najít rozběhnutého Carvajala, ovšem pas domácího kapitána byl hodně dlouhý a nepřesný.
     
    2
    To Marco Asensio si vedl podstatně lépe, když se vydal za dlouhým míčem po levé lajně. Hostující obránce Barzagli jej však skvěle stíhal, tělem si jej odstavil a nakonec křídelníka madridského Realu donutil k faulu.
     
    3
    Španělé v úvodních minutách vůbec nepouštějí svého soupeře k míči, Italové však odpovídají rychlým a zatím účinným napadáním.
     
    4
    Sergio Busquets si udělal prostor ve středu hřiště, s míčem se rychle otočil, načež do něj hodně ostře zajel Verratti, který hned ve čtvrté minutě dostává žlutou kartu.
     
    5
    Z následného přímého kopu domácí družina nic nevytěžila, na pravé straně se Silva k centru nedostal, a tak opačným směrem vůbec poprvé v duelu vyrážejí tak hostující fotbalisté.
     
    6
    Candreva dobře roztáhl svým pohybem hru do křídla, z pravé strany poté chtěl narýsovat rychlou kolmici směrem na Andrea Belottiho, ale ten se při svém náběhu na chvíli zastavil a míč skončil v autu.
     
    7
    De Gea rychle rozehrál a jeho spoluhráči už jsou opět usazeni na polovině hřiště s míčem na svých kopačkách, ovšem zatím marně hledajíc cestu přes urputnou obranu soupeře.
     
    7
    Jakmile se však šance naskytla, tak ji okamžitě využili. Iniesta mezi dvěma soupeři prostrčil míč na Kokeho, kterého na hranici vápna povalil k zemi nedovoleně De Rossi a domácí budou zahrávat nesmírně zajímavý přímý kop.
     
    8
    K míči se postavil Asensio s Ramosem, přičemž ke střele se odhodla druhý jmenovaný. Kapitán domácích svou tvrdou ranou překonal zeď, ale míč poslal několik čísel nad břevno.
     
    9
    Italové okamžitě vyrazili dopředu a své rychlé nohy rozkmital na levé straně Insigne, toho však včas pro domácí zakřižoval Gerard Piqué a nepustil tak ofenzivního záložníka Neapole do výhodnější pozice.
     
    10
    Hostující hráči ale na sklonku desáté minuty pokračovali v kombinaci, k centru se nakonec dostal na pravém křídle po pasu od De Rossiho Candreva, jeho prudký centr ale našel jen hlavu Ramose, který po svém zvyku opravil míč nekompromisně do bezpečí.
     
    11
    Na druhé straně si ve velmi podobné akci řekl o přihrávku pohybem vpřed Carvajal, Iniesta mu také pas nezištně adresoval, avšak obránce domácích si míč příliš předkopl.
     
    12
    Bonucci nyní musel zatáhnout za záchrannou brzdu, když na zem stáhl na hranici vápna unikajícího Marca Asensia, a je tak druhým karetním hříšníkem Itálie v krátkém sledu. Opět je zde zajímavý přím kop pro domácí.
     
    13
    K míči se staví trio Silva, Iniesta a Isco.
     
    14
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou zaslouženě do vedení! Rozehrávky nebezpečného přímého kopu z hranice vápna se nakonec chopil ISCO, který míč precizně zatočil přes zeď přesně k levé tyči a Gigi Buffon se po jeho takřka dokonalé ráně natahoval marně – 1:0!
    14. ISCO - 1:0
     
    15
    A domácí fotbalisté pokračují ve svém aktivním pojetí hry, Carvajal se však na pravé straně k centru nedostal, a tak bude muset vzít zavděk jen autové vhazování.
     
    16
    Naopak nyní jsou to Italové, kdo kombinoval velmi aktivně na polovině celku z Pyrenejského poloostrova. Míč se přes Insigneho dostal doprava ke Candrevovi, ale jeho prudký centr křížem žádného adresáta v modrém dresu nenašel.
     
    17
    Jenže domácí se z brejku neprosadili, po nepřesné přihrávce přišel o míč Sergio Busquets a Verratti byl při snaze rychle otočit hru opačným směrem faulován.
     
    18
    Italové velmi rychle rozehráli, Darmian si přeběhl na pravou stranu a z jedničky centroval na zadní tyč. Míč měl najít Immobileho, ale útočník římského AS na něj těsně nedosáhl.
     
    19
    Španělští fotbalisté nyní po delší době uklidňují hru a kombinují pohodlně kolem středového kruhu.
     
    20
    To se však soupeři příliš nezamlouvala, a tak hosté opět vyrukovali s rychlým presinkem, s nímž sice Španěle nedonutili ke ztrátě míče, nicméně domácí se museli po pravém křídle vydat dopředu.
     
    21
    Hra se nakonec dostala doleva, kde byl nejaktivnějším mužem zatím jediný střelec duelu Isco, jenž si hned třikrát narazil se spoluhráči. V konečném součtu mu to ale nebylo nic platné, neboť útočným faulem přerušil celou akci.
     
    22
    Obrovská šance na vyrovnání! Na krásný centr z pravé strany si naskočil Andrea Belotti, jenž se hlavou opřel do prudkého míče, ale David De Gea jeho pokus směřující pod břevno reflexivně vyrazil!
    22. Belottiho hlavička a skvělý zákrok De Gey!
     
    23
    O chvíli později byl na pravé straně faulován zatím aktivně hrající Candreva, Italové vybojovali zajímavou standardní situaci.
     
    24
    Na centr si naskakoval Barzagli, ale k ohrožení branky se nedostal přes bránícího Ramose. Míč se poté snažil u rohového praporku vybojovat Immobile, ovšem pomohl si faulem.
     
    25
    Po nedorozumění Verrattiho se spoluhráči v obraně je zde první rohový kop duelu. Rozehrají jej Španělé.
     
    26
    První centr byl odvrácen, nicméně poté na pravé straně našel Carvajal přesně Kokeho. Ten se s ničím nepáral a prudkým pasem našel hlavu Piquého, který hlavičkoval kousek nad.
     
    27
    Marco Verratti si nyní ukousl příliš velké sousto, když neuspěl proti trojici soupeřů. Míč ale poté vybojoval a Immobile zůstal chvíli sám na pravé straně, centr na zadní tyč ale přetáhl.
     
    28
    O podobný kousek, tentokráte z levé strany se pokoušel také Lorenzo Insigne, jenž adresoval míč Bellotimu. Sergio Ramos však předvedl neskutečnou obětavost a akrobaticky nůžkami míč odvrátil.

     
    30
    Chvíli před uplynutím půlhodiny hry fauloval na obranné polovině Belotti, který k zemi na pravé straně povalil Carvajala. Míč si k rozehrávce staví Koke.
     
    31
    Dřív než však celá akce začala, tak také skončila. Koke zkusil rozehrávku nakrátko na Iniestu, nicméně během toho se v jedné z typicky zápasících dvojiček ve vápně provinil faulem Piqué a hra je přerušena.
     
    32
    Italové rychle rozehráli, Verratti se snažil rychlou kolmicí nastartovat za obranu Belottiho, což se mu povedlo, ale útočník turínského FC se během převzetí míč nacházel v ofsajdu.
     
    33
    Domácí jsou nyní znovu po delší době velmi aktivní na polovině soupeře. Po přihrávce Carvajala se snažil Iniesta prostrčit míč Asensiovi, ale ten skákavou přihrávku nezpracoval.
     
    34
    Barzagli vytáhl míč z obranné poloviny až k pravé postranní čáry, jeho centr skončil na hlavě Ramose a ten rychle otáčí hru.
     
    35
    Dokonce tak rychle, že z jeho akce na dvě přihrávky mohl sám na branku uhánět po levé straně zapomenutý Iniesta, naštěstí pro hosty se však záložník Barcelony nacházel v nepatrném ofsajdu.
     
    36
    Italové poté zastavili další akci a poté se aktivní Carvajal provinil faulem. Hosté mohou rozehrávat.
     
    37
    Jenže rozehráli doslova prachbídně a právě Carvajalovi se na pravé straně otevřel prostor, obránce domácích se dokonce dostal ke křižné střele, ale ta byla sražena na rohový kop.
     
    37
    Z něj však fotbalisté v červeném opět nic nevytěžili, soupeř se pohodlně ubránil a míří dopředu.
     
    38
    Ani oni se ale neohřáli v útoku příliš dlouho. Dopředu vyrazila dvojice Asensio – Isco, který se snažili ve dvou vykombinovat celou obranu soupeře, to se jim však nepovedlo.
     
    39
    Candreva nyní fauloval Albu na útočné polovině a obránce Španělů se dlouho nezvedal a signalizoval zranění v obličeji, ale nakonec celou situaci přestál a hra pokračuje.
     
    40
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Domácí vedou již o dvě branky a nutno podotknout, že po velmi pohledné kombinaci. Míč putoval z levé strany od Asensia k Iniestovi, který prudkým pasem našel ISCA. Ten naznačil na hranici vápna střelu pravačkou, míč si rychle přehodil na levačku a křižnou střelou po zemi na vzdálenější tyč zacílil podruhé v zápase přesně – 2:0!
    40. ISCO - 2:0
     
    41
    Italové chtějí ještě do konce poločasu s výsledkem něco udělat, a opět se tak ženou na útočnou polovinu.
     
    42
    Jenže místo šance na ohrožení branky přišel faul Andrea Belottiho, který nebyl dokonce daleko od karetního trestu, ale nakonec z celé situace vyšel jen se slovním napomenutím.
     
    43
    Po další pohledné kombinaci domácích se za kolmicí po levé straně vydal Jordi Alba, jeho prudký centr mohl najít opět Isca, ten na míč nedosáhl.
     
    44
    Na jedné straně se nejprve hosté připravili o další útok sami nepřesnou přihrávku, opačným směrem se poté ve sprintu Asensio, ale do akce jeden na jednoho si netroufl.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:47.
     
    První poločas je za námi a zatím jsou to domácí, kdo je na nejlepší cestě za ziskem tří bodů. Velké díky v tomto případě patří Iscovi, neboť domácí hrotový útočník zaznamenal prozatím obě trefy Španělů! Nejprve se po čtvrthodině hry prosadil přesnou ranou z přímého kopu, pět minut před koncem poločasu pak pálil levačkou po zemi pohotově k tyči. Italové mohli odpovědět Belottim, ale jeho hlavička De Gea skvěle vyrazil.

    Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas. Buďte u něj s námi.
    Španělé mají po prvním poločase důvod k radosti!

     
    Oba celky se vracejí zpět na hrací plochu, druhá půle za malou chvíli začne.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Italští fotbalisté uvedli míč do pohybu, čímž zahájili druhou půli, a nyní kombinují na obranné polovině.
     
    46
    Hned první centr ze středu na pravou stranu Matteo Darmian nestihl na hrací ploše, a tak vhazovat bude domácí celek.
     
    47
    Isco podržel dobře míč na útočné polovině a poté jej rozdal doleva pro Asensia. Jeho centr obrana Itálie odvrátila, ale bude z toho rohový kop pro domácí celek.
     
    48
    Na centr do ohně si naskakoval opět kdo jiný než Sergio Ramos, v těžké pozici ale nedokázal nasměrovat míč hlavou na branku.
     
    49
    A mohlo být sníženo! Rychlý kontr po levé straně táhl Immobile, který přihrávkou do druhé vlny našel Insigneho, ale jeho ránu z první De Gea vyrazil a nakonec celou situaci vyřešil pokrytím míče v rukavicích!
    49. Insigne De Geu nepropálil!
     
    50
    Italové jsou aktivní na míči a jsou momentálně usazeni na polovině svého soupeře, další okénko v obraně však zatím hledají zcela marně.
     
    51
    Náznak šance mohl přinést náběh Cira Immobileho, který dostal nadýchaný pas za stopery, v pádu se pokusil vypálit, ale trefil jen boční síť. Navíc už chvíli předtím byl máván ofsajd.
     
    52
    Španělé nechávají svého soupeře zcela svévolně kombinovat na míči, avšak odpovídají velmi rychlým presinkem a opět italským fotbalistům nedávají žádný prostor k postupu směrem dopředu.
     
    53
    Nakonec se dopředu musel vydat Darmian, kterého podpořil na pravé straně Candreva. Ten dokázal odcentrovat přes Isca, ale našel jen Kokeho, jenž nekompromisně odpravil míč do autu.
     
    54
    Po rohu přišla další zajímavá možnost hostů. Na zadní tyči si na vysoký centr ze všech nejvýš naskočil Andrea Belotti, svá mířidla však nedokázal seřídit podle představ a míč poslal v dobré pozici kousek nad branku.
     
    55
    Zajímavá možnost také na druhé straně. Marco Asensio se z ničeho nic odhodlal k pohotové střele z otočky v uctivé vzdálenosti, prudký skákavý pokus z kopačky záložníka Realu Madrid pořádně vystrašil Gigi Buffona u pravé tyče.
     
    56
    Domácí hrají přesně to, co potřebují. Soupeře nechávají stále po většinu času na míči, ale díky skvělému pohybu především ve středu hřiště hledá Itálie cestu dopředu jen stěží.
     
    57
    Obránce anglického Manchesteru United Darmian se opět pokusil vyrazit dopředu po pravé straně, Candreva jej hledal znovu prudkou kolmicí, ale tentokrát se k ní hostující borec nedostal.
     
    58
    Chvíli nato povalil Jordi Alba k zemi Candrevu, Italové budou zahrávat nadějnou standardní situaci na pravé straně hrací plochy.
     
    59
    Rozehrání se chopil Verratti, který si rychle narazil s Candrevou, ale prakticky nic ze své kombinace nevytěžili a druhý jmenovaný poté u rohového praporku definitivně přišel o míč.
     
    60
    Hodina hracího času je minulostí, domácí stále drží dvougólový náskok a jsou na nejlepší cestě za ziskem nesmírně cenného vítězství.
    Prozatimní hrdina duel Isco byl v posledních 15 zápasech hned u 13 gólů (8+5)!

     
    62
    Po delší době opět pohledná akce domácích, když nejprve David Silva pálil zleva jen do obránce soupeře, aby o několik vteřin později Koke svou dalekonosnou ranou ohrozil fanoušky v horních sektorech madridského stadiónu.
     
    63
    Candreva s Darmianem opět rozjeli svou kombinaci u pravé lajny, druhý jmenovaný se ale ve skluzu provinil faulem a Španělé tak ušetří další cenné vteřinky.
     
    64
    Nyní už to Darmian udělal mnohem lépe, když z pravé strany velmi dobrým centrem hledal spoluhráče na hranici vápna. Immobile míč šikovně pustil mezi nohama Belottimu, ale ten jako by byl tím vším překvapen a balón mu odskočil od nohy.
     
    65
    V protiakci kličkující Isca poslal k zemi lehkým faulem De Rossi, domácí rozehrávají a kombinují na obranné polovině.
     
    66
    Jenže další ztráta dala možnost k útoku soupeři, Antonio Candreva nyní vzal celou akci na sebe, z hodně velké dálky se odhodlal ke střele, a podle toho taky vypadal celkový výsledek – rána mířila vysoko nad.
     
    67
    Isco si nyní na středu útočné poloviny udělal dobrý den z Verrattiho a jeho spoluhráči pokračují v kombinaci.
     
    68
    Nechybělo mnoho a bylo to 3:0! Právě Isco se znovu skvěle uvolnil a parádní průnikovou přihrávkou našel rozběhnutého Carvajala, ten šel z pravé strany sám na branku, ale vybíhajícího Buffona nedokázal přelobovat!
    68. Carvajal z křídla Buffona nepřeloboval...
     
    69
    Piqué pozorně sledoval další prudký centr Italů do vápna a hlavou míč zneutralizoval. Do brejku se chtěl poté vydat Asensio, ale toho v rozletu zastavil ofsajd.
     
    70
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Antonio Candreva, přichází Federico Bernardeschi.
     
    70
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Andrea Belotti, přichází Éder.
     
    71
    Do konce duelu zbývá necelých dvacet minut, Italové poslali do hry dva čerstvé hráče, kteří budou mít za úkol rozhýbat poněkud povadlé ofenzivní šiky.
     
    72
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Andrés Iniesta, přichází Álvaro Morata.
    Ještě jedna momentka z první trefy zápasu! Jordi Alba se radoval již při letu míče...

     
    74
    Právě Morata se mohl chvíli po nástupu na hřiště vydat za obranu do samostatného úniku, Barzagli ale předvedl rychlý sprint a dobrou obrannou práci, díky níž zabránil hrozícímu nebezpečí.
     
    75
    Ciro Immobile se nyní zjevil sám za obranu a nakonec se dočkal po střele z otočky také snižující trefy, nicméně už dávno mu byl pískán ofsajd.
     
    76
    Buffon poté proti brejku soupeře velmi rychle vyběhl z branky a odehrál míč pohotově do autu. Španělé kombinují i nadále.
     
    77
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Do rychlého brejku do rozhozené obrany se vydal Sergio Ramos, jemuž narazil míč doprava ÁLVARO MORATA. Kapitán domácích se poté dostal ke klinicky přesnému centru po zemi na zadní tyč, kde už číhal právě střídající Morata, jenž bez potíží z bezprostřední blízkosti usměrnil balón pod břevno – 3:0!
    77. Álvaro MORATA - 3:0
     
    78
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Marco Asensio, přichází Saúl Ñíguez.
     
    79
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Ciro Immobile, přichází Manolo Gabbiadini.
     
    80
    Přesně deset minut před koncem mají domácí fotbalisté utkání pevně ve své moci, jsou usazeni na balón a při snadné kombinaci šetří další cenné sekundy.
     
    81
    Rohový kop pro domácí reprezentaci po dobré práci Moraty.
     
    82
    Španělé rozehráli nakrátko a nakonec nenápadný centr na zadní tyč našel volného Sergia Ramose, který se pokusil do míče opřít z první, ale branku vysoko přestřelil.
     
    83
    Co však trápí oba trenéry nyní, je zdravotní stav Moraty, respektive Spinazzoly. Oba zmínění hráči se srazili nešťastně ve vápně a zůstávají ležet na trávníku.
     
    84
    Tak zatímco Morata se po krátkém ošetření vrátil zpět na hřiště, Spinazzola je stále pod dohledem lékařů, ovšem i on by se měl do hry vrátit.
     
    85
    Rozběhla se poslední pětiminutovka řádné hrací doby. Španělé se snaží nyní kombinovat také trochu pro fanoušky, to Italové sice rychle presují, nicméně s výsledkem jsou již dle všeho smířeni.
     
    86
    Diváci nyní vstali a mohutně začali aplaudovat. Ptáte se proč, když Španělé jen normálně kombinují? Do hry se totiž chytá David Villa! Nejlepší střelec v historii španělské reprezentace prožije obnovenou premiéru na reprezentační scéně.
     
    87
    Střídající Saúl Ñíguez se provinil hrou rukou, Italové rozehrají na levé straně hrací plochy ještě jeden volný přímý kop.
     
    88
    A nakonec z toho nebyla vůbec špatná šance. Po rozehrávce nakrátko se do dělovky pravačkou opřel Leonardo Spinazzola, který pořádně protáhl De Geu, ale ten míč lapil ve svých rukavicích.
     
    89
    Silva našel dalším parádním centrem na penaltě zcela volného Moratu, ten míč protečoval opět do sítě, ale jeho radost přibrzdil praporek pomezního rozhodčího – ofsajd.
     
    89
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Isco, přichází David Villa.
     
    90
    Álvaro Morata měl nakonec přeci jen ještě jednu šanci, na levé straně ale prováhal vhodnou střeleckou parketu a nakonec pálil, poté co mu míč sjel z kopačky, vedle pravé tyče.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty nad rámec řádné hrací doby, o vítězi je rozhodnuto!
     
    90+2
    Hosté ještě mohli snížit! Útočník anglického Southamptonu Manolo Gabbiadini si zaběhl na kolmici k pravé straně vápna, z těžkého úhlu chtěl nachytat De Geu v nedbalkách, ale domácí brankář udržel čistý štít.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce! Španělé v jednom z největších šlágrů skupinových bojů na domácí půdě zcela přejeli Italy a naprosto zaslouženě mohou s fanoušky, kteří se radují v hojném počtu na všechny strany, oslavit zisk tří bodů.

    Poté, co se v prvním poločase trefil dvakrát Isco mohli Italové ve druhé půli snížit, ale Insigne De Geu nepropálil. To na druhé straně nejprve Buffon vychytal Carvajala, jenže pár minut nato našel Ramos přesným centrem střídajícího Álvara Moratu, který uzavřel výsledek na konečných 3:0!

    Španělé mají nyní po sedmi duelech ve skupině G na svém kontě 19 bodů, tedy o tři více než jejich dnešní soupeř a na první místě celé tabulky jsou blízko k postupu na MS 2018!
    Španělé ještě nikdy neprohráli kvalifikační duel na MS v domácím prostředí! Jejich úchvatná série pokračuje i po dnešní jasné výhře 3:0 nad silnou Itálií!

     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 13:10.
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji pěkný zbytek sobotního večera. U sledování dalších on-line přenosů na počtenou. Loučí se s vámi Daniel Kinc. (22:42:19)

    Daniel Kinc

    Branky: 14. Isco, 40. Isco (Iniesta), 77. Morata (Ramos)

    Karty:   4. Verratti (ITA), 12. Bonucci (ITA)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 13:10.
    Španělsko: de Gea – Carvajal, Ramos (C), Piqué, Alba – Busquets, Koke – Silva, Iniesta (72. Morata), Asensio (78. Saúl Ñíguez) – Isco (89. David Villa).
    Náhradníci: Arrizabalaga, Reina – Nacho Fernández, Monreal, Azpilicueta, Th. Alcântara, Saúl Ñíguez, Deulofeu, Morata, Pedro, David Villa, Aspas.

    Itálie: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Darmian – Candreva (70. Bernardeschi), De Rossi, Verratti, Spinazzola – Belotti (70. Éder), L. Insigne, Immobile (79. Gabbiadini).
    Náhradníci: G. Donnarumma, Perin – Conti, D'Ambrosio, Astori, Rugani, Pellegrini, Éder, Parolo, Bernardeschi, El Shaarawy, Gabbiadini.

    Rozhodčí: Björn Kuipers – Sander van Roekel, Erwin Zeinstra (všichni NED)
    bahis siteleri