Kladno – Mountfield HK 7:5 (kon.) | Slavia – Zlín 1:2 (kon.) | K. Vary – Pardubice 3:2 (po pr.)
Chomutov – Jihlava 3:4 (1:2 po s.n.) | Sparta – Olomouc 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 8:2 (kon.)
Liberec – Třinec 1:3 (kon.) | HC Litvínov – Kometa Brno 3:4 (kon.)
po s.n. (1:2)
Piráti Chomutov
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 09.09.2017, 12:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
     
    Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje. Ve druhém kole DHL extraligy juniorů se utkají neúspěšné celky z prvního hracího dne. Chomutov vyzve Jihlavu v SD ARÉNĚ, utkají startuje ve 12:30!
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Chomutovští mladíci vyzvali v prvním kole na domácím ledě brněnskou Kometu, se kterou prohráli v napínavém duelu 4:5. Gólově se za Chomutova prosadili Tom Polák, Martin Tůma, Petr Chlán a Vojtěch Krejčiřík. Piráti se budou v letošním ročníku pokoušet napravit loňský neúspěch, kdy nepostoupili do vyřazovací části.

    1.kolo
    Piráti Chomutov 4:5 HC Kometa Brno

    1. Polák (Kulich), 16. Tůma (Novák D.), 38. Chlán (Kleiner), 45. Krejčiřík (Procházka, Chlán) – 9. Frydrych (Matula), 17. Mlynář (Kowalczyk), 35. Frydrych (Krejčí II), 43. Trnka (Kučera, Gajarský), 53. Süss.
     
    HC DUKLA JIHLAVA

    Dukla se v prvním kole představila na ledě Litvínova, jenž leží jen pár kilometrů od Chomutova, a tak většinou v jeden den celek hraje v jednom městě a druhý den v tom druhém. Jihlavští hokejisté na Zimním stadioně Ivana Hlinky prohráli až v prodloužení.

    1.kolo
    HC Litvínov 3:2p. HC Dukla Jihlava

    30. Jícha (Vopat), 47. Kučera (Havlík), 64. Jícha (Březák) – 40. Strnad (Heinrich), 55. Vála (Čermák).
     
    Vzájemné zápasy v minulé sezóně

    Piráti Chomutov 2:3 HC Dukla Jihlava
    25. Chlán (Polák, Novák), 58. Wágner (Részegh, Palička) – 24. Maštera, 46. Heinrich, 55. Váňa (Heinrich, Hejna).

    HC Dukla Jihlava 5:3 Piráti Chomutov
    6. Huňáček (Pospíchal, Geier), 10. Pospíchal (Mejzlík), 27. Čermák (Heinrich, Váňa), 49. Adam (Pospíchal, Peschout), 60. Heinrich (Mejzlík) – 12. Krejčiřík (Részegh), 31. Wágner (Hajič), 35. Részegh (Krejčiřík, Hajič).
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Běhula (Pavlát) – Kopic, Kleiner, D. Novák, Studený, Procházka, A. Novák, Hajič – Köver, Bajer, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Mařík, Šišolák, Krejčiřík, Šilar, Adámek.

    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Mareš, Rašín, Hrabaň, Krtek, Vála, Havelka – Kadleček, Jindra, Adam, Heinrich, Mejzlík, Hrbatý, Strnad, Waller, Slabý, Peschout, Čermák.

    Rozhodčí: Petružálek – Toman, Goltsch..
     
    Krásný den! Oba celky jsou již na ledové ploše a druhé kolo DHL extraligy juniorů brzy začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Tom Polák vyhrál vhazování pro své spoluhráče. Puku se ovšem ujali hosté a napadají rozehrávku domácího celku.
     
    00:19
    Následně si Richard Běhula připsal první zákrok. Zpoza branky jeden z hostů zakončoval, ale chomutovského brankáře nijak nepřekvapil.
     
    01:08
    Do útočného pásma prostupoval Vojtěch Krejčiřík, jenž se pokoušel obstřelit bránícího hráče. To se mu nepovedlo a kotouč skončil mimo tři tyče.
     
    01:26
    Petr Chlán se následně dostával ke střeleckému pokusu, z mezikruží ale napálil jen výstroj připraveného Davida Šťastného.
     
    02:10
    Po přejetí útočné pásma zakončoval od levého mantinelu chomutovský Daniel Šilar, kterému se ale svižnou střelou povedlo trefit jen beton připraveného brankáře.
     
    03:05
    Do protiútoku mohl postupovat Dominik Adam, jenž si ale kotouč bruslí špatně přikopl a následně jej nestihl dojet.
     
    03:36
    Joshua Waller měl následně na hokejce první šanci Jihlavy, z mezikruží ale chomutovského brankáře nepřekonal. Celkem solidní šance hostujícího celku.
     
    04:10
    Josef Bajer byl nyní velice blízko první branky, Vojtěch Krejčiřík mu předložil přihrávku před branku, zblízka se mu ale nepovedlo překonat dobře připraveného a zasahujícího Šťastného.
     
    04:30
    Jiří Kopic následně nahazoval na branku Jihlavy, tu se mu ale nijak zvláště ohrozit nepovedlo. Pokračovat se bude vhazováním před brankou Dukly.
     
    05:35
    Piráti jsou stále aktivnější a svého soupeře tlačí. Vstřelit branku se jim ovšem doposud stále nepovedlo. Uvidíme, jak tomu bude v následujících momentech.
     
    06:27
    Další velká šance domácích! Martin Hřebíček ujížděl po pravé straně a s pukem se dostal až k brance Šťastného. Toho trefil do helmy, puk následně skončil v rukavici brankáře.
     
    06:58
    Nejdříve zakončoval z pravé strany Šilar a k dorážce se dostával Hřebíček. Branka Šťastného ohrožena nebyla, a to ani po střeleckém pokusu Jakuba Kövera z mezikruží.
     
    07:42
    Petr Chlán se do přihrávce Jířího Kopice dostával ke skvělé střele z mezikruží. Branku se mu ale vstřelit nepovedlo, zamířil totiž těsně vedle.
     
    09:07
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tom Polák – 2 min., hákování).
     
    09:22
    Aleš Heinrich se dostal k první přesilovkové střele, z pravého kruhu mířil na bližší tyč, ale Richarda Běhulu v brance nedokázal překonat.
     
    09:54
    Následně opět Aleš Heinrich v akci. Dával přihrávku skrz brankoviště, kde ale nenašel spoluhráče na pravém kruhu. Následně Piráti vyhodili.
     
    10:40
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Adam Studený – 2 min., vysoká hůl).
     
    10:57
    Matěj Vála měl hokejce první branku, dvakrát z mezikruží zakončoval, ale ani jednou se mu skvěle zasahujícího Richarda Běhulu nepovedlo překonat!
     
    11:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Následně se už MATĚJI VÁLOVI vstřelit branku povedlo! David Čermák u tyčky procpal kotouč do brankoviště, kde jej do sítě prodloužil právě Matěj Vála. Asistence: David Čermák.
    11:15 Matěj VÁLA - 0:1
     
    12:05
    Následně byla k vidění další kombinační hra Dukly v přesilové hře, ani jeden z pokusů ale nebyl zakončen střelou. Pokračovat se bude od branky Šťastného kam Piráti vyhodili.
     
    12:43
    Celku z Vysočiny se následně nepovedlo projít do útočné fáze a byl jim odpískán icing. Pokračovat se tak bude vhazováním před Davidem Šťastným.
     
    13:15
    Domácí v plném počtu.
     
    13:48
    Piráti se následně pokoušeli dostat do útoku. Žabička na Adama Studeného ovšem nebyla přesná, kotouč skončil na zakázaném uvolnění a píská se icing.
     
    14:03
    Jakub Köver se poté pokoušel dostat přes obránce na modré čáře obhozením. Kotouč ale místo o mantinel poslal jen na střídačku Pirátů.
     
    14:36
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Lukáš Jindra – 2 min., napadení).
     
    15:00
    Pirátům se doposud nepovedlo udržet v útočném pásmu. Jihlava dvakrát vyhodila kotouč až k Běhulovi a daří se jí úspěšné bránit.
     
    15:35
    Ondrej Šišolák se následně zjevil v první přesilovkové šanci Chomutova. Z levé strany zakončoval, ale Davida Šťastného nakonec nepřekonal.
     
    16:36
    Hosté v plném počtu.
     
    17:34
    V rychlém protiútoku Dukly se pokoušel gólově prosadit Aleš Heinrich. Střelou přes obránce ovšem Richarda Běhulu nepřekonal.
     
    17:52
    Následně David Čermák zakončoval z mezikruží, ale k asistenci se mu nepovedlo přidat i gólový zásah. Běhulu trefil do těla.
     
    18:10
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Oliver Havelka – 2 min., podražení).
     
    18:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se povedlo domácím využít přesilovou hru a je tak vyrovnáno! Tomáš Hajič nabídl kotouč Danielu Šilarovi, jenž si najel ke kruhu a u vzdálenější tyčky našel naprosto volného JAKUBA KÖVERA. Ten i se štěstím prostřelil brankáře! Asistence: Daniel Šilar a Tomáš Hajič.
    18:48 KÖVER - 1:1
     
    19:21
    Nahození Petra Chlána skončilo v lapačce Davida Šťastného, který puk vyklepal a pokusil se založit útočnou akci svého celku.
     
    19:54
    Velkou šanci na obrat měl obránce Daniel Novák, jež tvrdě střílel od modré čáry. Tvrdým pokusem ale napálil pouze pravou tyčku branky Davida Šťastného.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vojtěch Krejčiřík – 2 min., krosček).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce. Oba celky dokázaly využít přesilové hry a stav před druhou dvacetiminutovkou je 1:1. Skóre po závaru před brankou Richarda Běhuly otevřel Matěj Vála, domácí dokázali vyrovnat až minutu před koncem první části, po krásném pasu Šilara srovnal Jakub Köver.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 13:17.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (A. Novák – 2 min., podražení).
     
    20:30
    Puk se hned po vhazování dostal na hůl Aleše Heinricha, který tvrdě zakončoval. Richard Běhula si ovšem kotouč našel a vyrazil jej do ochranné sítě.
     
    20:48
    Dalším střelcem byl Tomáš Mejzlík, jenž střílel od levého mantinelu. Richard Běhula byl ovšem i nyní připraven a střelecký pokus ukryl ve své lapačce.
     
    21:21
    Další šance Aleše Heinricha, jenž byl v dnes již několikáté šanci. Z mezikruží ovšem ani nyní nepřekonal pozorného Richarda Běhulu.
     
    21:49
    Od modré čáry zakončoval Patrik Rašín, jenž zakončoval od modré čáry. Svým pokusem po ledě ale trefil jen beton připraveného hráče.
     
    22:21
    Domácí v plném počtu.
     
    22:38
    David Šťastný za brankou upadl a ztratil kotouč. Vojtěch Krejčiřík přihrával na modrou čáru, kde zakončoval Jiří Kopic. Bránícího hráče ovšem neprostřelil!
     
    24:05
    Domácí zatlačili hosty a vykoledovali si přesilovou hru. V dobré šanci byl Jakub Köver, brankáře Šťastného zblízka ovšem nepřekonal!
     
    24:19
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (David Čermák – 2 min., hákování).
     
    25:09
    Domácím se zatím vůbec nedaří usadit se v útočné třetině. Jihlava několikrát vyhodila a zatím přežívá své oslabení naprosto bez úhony.
     
    25:43
    První tvrdý pokus vyslal na branku Tomáš Hajič, jenž dělovkou střílel z mezikruží. David Šťastná ovšem kotouč viděl a ukryl jej ve své rukavici.
     
    26:00
    Parádním zákrokem se zaskvěl právě jihlavský brankář, jenž zblízka vytěsnil střelecký pokus Jakuba Kövera. Pokračovat se bude vhazováním po jeho levici.
     
    26:19
    Hosté v plném počtu.
     
    26:32
    Následně se dostával do dobré šance Aleš Heinrich, který se objevil sám před brankou, ale ani nyní nepřekvapil Richarda Běhulu.
     
    27:49
    Nahození ze středního pásma zastavil Richard Běhula, ten následně rozehrával dopředu. Domácí se ženou do rychlého protiútoku.
     
    28:30
    Tomáš Hajič přihrával od levého mantinelu mezi kruhy, kde našel volného Martina Hřebíčka. Jeho teč ovšem skončila jen nad brankou Davida Šťastného.
     
    28:47
    Daniel Šilar dostal kotouč do tandemu a po přejetí modré čáry z první zakončoval. Branku Jihlavy se mu ovšem nepovedlo trefit.
     
    29:49
    Naprosto skvělá akce Jakuba Kövera. Chomutovský útočník projel celé hřiště a obešel minimálně tři protihráče. Zblízka ale jihlavského brankáře nepřekonal!
     
    30:21
    Přihrávka ze středního pásma propadla až na Milana Strnada, jenž zakončoval z levé strany. Jeho zakončení na zadní tyč branku ale nakonec minulo.
     
    31:34
    Z otočky se pokoušel překvapit jihlavského brankáře Jaroslav Kulich. Pokus mířil na hokejku Martina Hřebíčka, jenž se k teči či zpracování nedostal.
     
    32:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Z následného útoku padá branka Jihlavy, která jde opět do vedení! RICHARD PESCHOUT dostal přihrávku od Adama Hrbatého a nadvakrát dopravil kotouč za záda Richarda Běhuly! Asistence: Adam Hrbatý.
    32:14 PESCHOUT - 1:2
     
    32:38
    Piráti se hned pokoušeli zaútočit, ale jejich snaha byla ukončena hvizdem rozhodčí. Po ofsajdu se tak bude pokračovat ve střední třetině.
     
    33:40
    Chomutovští junioři dobře zakombinovali, ke střele se ovšem nedostali. Pásmo tak nahozením na branku dokázal vybojovat obránce Tomáš Hajič.
     
    35:02
    Jaroslav Kulich dostal naprosto skvělou přihrávku před branku a na hokejce měl vyrovnání. David Šťastný ovšem předvedl další skvělý zákrok a nadále drží Jihlavu ve hře o tři body!
     
    36:48
    Domácím se stále daří, ale nedaří se jim. Uvidíme, zda to v následujících momentech zlomí, spíše sledujeme nepřesnou část hry.
     
    37:59
    Do dvoubrankového vedení mohl svůj celek poslat Milan Strnad, z levého kruhu ale technickou střelou tahem Richarda Běhulu nepřekonal.
     
    38:49
    Hosté následně jen nahodili kotouč na branku Běhuly a najetím do brankoviště kontrolovali jeho zákrok. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    39:32
    Tom Polák postupoval po levé straně a pokoušel se překonat Davida Šťastného střelou pod víko. Branku ale nakonec svým pokusem přestřelil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je u konce. Jihlava vstřelila jedinou branku prostřední části a dostala se do vedení. Richard Peschout byl před brankou důsledný a nadvakrát překonal Richarda Běhulu. Povede se domácím vyrovnat anebo Jihlava své vedení udrží?
     
    Třetí třetina začne přibližně v 14:02.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:27
    Matěj Vála se dostával s pukem až do brankoviště, ten mu ovšem nakonec ujal a do zakončení se nedostal. U puku za brankou jsou tak Piráti.
     
    41:16
    Daniel Šilar se na druhé straně dostával ke střeleckému pokusu. Z mezikruží se mu nepovedlo překonat pozorného Šťastného v brance.
     
    41:38
    Jakub Kleiner si najel mezi kruhy a následně po přihrávce zpoza branky střílel do odkryté části branky. Tuto část ale nakonec netrefil!
     
    42:43
    Domácí stále tlačí a pokouší se něco vymyslet, vyrovnávací branka je ovšem v nedohlednu. Jihlava je nebezpečná ve svých protiútocích.
     
    44:15
    Lukáš Jindra se prosmýkl kolem mantinelu a z úhlu střílel na branku. Puk ale nakonec pouze proletěl brankovištěm a skončil za brankou Pirátů.
     
    44:56
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Daniel Šilar – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:07
    Od modré čáry nahazoval Tomáš Mejzlík. Jeho pokus žádný z hráčů netečoval, a tak skončil na betonech připraveného Běhuly.
     
    45:45
    Následně se Jihlavě již nepovedlo kombinovat, a tak jsou hráči v červenožlutém za brankou Davida Šťastného, jenž dnes předvádí skvělý výkon.
     
    46:31
    Richard Peschout dostal nabito na pravou stranu a hned se do puku opřel. Jeho zakončení ovšem přesné nebylo, kotouč skončil pouze vedle branky.
     
    46:50
    Tom Polák měl na hokejce vyrovnání, dostal přihrávku před branku a střílel do levé šibenice. Branku nakonec ovšem těsně minul!
     
    46:56
    Domácí v plném počtu.
     
    47:22
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vojtěch Krejčiřík – 2 min., hrubost).
     
    47:40
    Tomáš Mejzlík to v roli falešného beka zkoušel od modré čáry. Jeho pokus byl ovšem ztečován a skončil v rohu za brankou Richarda Běhuly.
     
    48:40
    Dominik Adam dostával parádní přihrávku mezi kruhy, kde mohl zakončovat. Na poslední chvíli ale strčil hokejku do přihrávky bránící hráč Chomutova.
     
    49:15
    Jaroslav Kulich ujížděl po levé straně a hledal volného najíždějícího spoluhráče na pravé straně. Tomu puk ale nakonec po teči jihlavského obránce nepřihrál.
     
    49:22
    Domácí v plném počtu.
     
    49:38
    Jihlava se následně pokoušela dostat zpátky do útoku, jejich rozehra ale skončila na icingu. Pokračovat se tak bude vhazováním před brankou Šťastného.
     
    50:10
    Nahození Jiřího Kopice se dostalo až k Josefu Bajerovi, jenž byl osamocen před brankářem. Toho ale ani nyní nedokázal střeleckým pokusem překonat!
     
    50:44
    Dukle se následně povedlo vybojovat vhazování v útočném pásmu. Pokračovat se bude poté, co si Richard Běhula opraví nějakou nerovnost ve výstroji.
     
    51:49
    Od modré čáry to zkoušel chomutovský bek Adam Studený. Pokusem po ledě ovšem trefil jen beton připraveného Davida Šťastného.
     
    53:17
    Oba celky se pokoušely něco vymyslet, ale k vidění byly jen samé nepřesnosti. Hra byla nakonec přerušena díky icingu jihlavské Dukly.
     
    53:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Chomutovská obrana naprosto chybovala v rozehře a byla potrestána! TOMÁŠ MEJZLÍK se ujal puku a následně tvrdou ránou prostřelil bezmocného Richarda Běhulu v brance – 1:3! Bez asistence.
    53:36 MEJZLÍK - 1:3
     
    54:05
    Jihlavští následně nic neriskovali a vyhodili kotouč na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude po levici Davida Šťastného, jenž dnes dost možná vychytá svému celku výhru.
     
    54:11
    Hned po vhazování střílel Martin Hřebíček, kterému se ale nepovedlo procpat puk na branku. Od hokejky jihlavského hráče se puk dostal do ochranné sítě.
     
    54:42
    Do zakončení se dostával Daniel Šilar, jenž se mezi kruhy otočil a nebezpečně střílel. Svým pokusem ale trefil jen lapačku jihlavského brankáře!
     
    55:22
    Dalším střeleckým pokusem se prezentoval Jiří Kopic, ale jeho prudká střela od modré čáry v brance neskončila. Jen minula zařízení.
     
    56:05
    Po krosčeku zůstal za brankou Jihlavy ležet chomutovský Petr Chlán. Hned po zákroku sundal helmu a chytil se za obličej. Nakonec ale led opustil po svých.
     
    56:44
    Piráti se dostávali do zajímavého přečíslení, nakonec jim byl ovšem odpískán ofsajd. Tři minuty před koncem třetí třetiny se tak bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    57:05
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Patrik Hrabaň – 2 min., sekání).
     
    57:53
    Po delší kombinační hře zakončoval od modré čáry Daniel Novák. Ten svým pokusem ovšem nedokázal trefit ani branku.
     
    58:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nakonec se Piráti dokázali prosadit! Martin Hřebíček posunul kotouč na JAKUBA KÖVERA, jenž si najel před branku a střelou pod víko překonal Davida Šťastného. Asistence: Martin Hřebíček.
    58:13 KÖVER - 2:3
     
    58:51
    Tom Polák se řítil sám na brankáře a na levé straně měl volného spoluhráče. Tomu následně přihrával ale trefil jen připraveného bránícího hráče.
     
    58:56
    Jihlavští následně vyhodili na icing a Richard Běhula odjel na střídačku. Piráti hrají v šesti a mají minutu na vyrovnávací trefu.
     
    59:25
    Dukla se dostala do útoku a již zakončovala do prázdné branky. Puk skončil vedle branky, ale hlavně byl pískán ofsajd. Vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    59:46
    Tom Polák přihrával do brankoviště Jihlavy, kde ovšem nikdo v bílém trestuhodně nestál. Následně hosté vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    59:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    A Piráti se dočkávají kýženého vyrovnání! MARTIN HŘEBÍČEK dostal přihrávku od Jakuba Kövera do brankoviště, kde se dokázal prosadit. Domácí celek tak vyrovnává za pět dvanáct. Asistence: Jakub Köver.
    59:51 HŘEBÍČEK - 3:3
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Utkání nakonec půjde do prodloužení. Jihlava se sice dostala šest minut před koncem třetí třetiny do dvoubrankového vedení díky Tomáši Mejzlíkovi. V závěrečném tlaku ale Piráti vstřelili dvě branky a utkání tak rozhodne nastavený čas.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:09
    Jaroslav Kulich hned mohl utkání otočit. Dostal přihrávku na levý kruh a zakončoval. Branku se mu ale nakonec nepovedlo trefit.
     
    60:52
    Daniel Novák projel celé hřiště a dostal se až před brankáře. Zblízka ale zakončoval nad branku Davida Šťastného, následuje útok Jihlavy.
     
    61:34
    Matěj Vála měl na hokejce rozhodnutí. Dostal před branku pas od Rašína a z otočky zakončoval. Nakonec ale trefil jen betony připraveného Běhuly!
     
    61:52
    Pirátům se poté nepovedlo projít do útoku a odpískán jim byl icing. Vhazovat se tak bude po pravici Richarda Běhuly.
     
    62:30
    Aleš Heinrich dostal přihrávku k levé tyči a mohl rozhodnout. Volný prostor ovšem trestuhodně netrefil a mohl schovat obličej v rukavicích!
     
    62:45
    Od modré čáry střílenou přihrávkou zakončoval Richard Peschout, jenž svým pokusem ale jen trefil tyčku. Od ní se puk odrazil do pravého rohu.
     
    63:11
    Richard Peschout následně zakončoval ještě jednou. Od masky se kotouč odrazil Běhulovi do rukavice, a tak se bude pokračovat vhazováním před domácí klecí.
     
    64:07
    Další velká šance hostů! Dominik Adam si najel do střelecké pozice a zakončoval k levé tyčce. Právě brankovou konstrukci následně orazítkoval!
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jako první se rozjel chomutovský Jakub Köver, jenž trefil lapačku přesouvajícího se Šťastného.
     
    1. série
    0:0
    David Čermák na druhé straně ani netrefil branku.
     
    2. série
    0:0
    Domácí Jaroslav Kulich chtěl umotat brankáře, ale nakonec se mu to nepovedlo.
     
    2. série
    0:1
    Lukáš Mareš si najel po pravé straně před branku a rychlou střelou skóroval!
     
    3. série
    1:1
    Podobným nájezdem se zaskvěl Daniel Novák, který prostřelil Šťastného a vyrovnal.
     
    3. série
    1:1
    Tomáš Mejzlík mohl hostům vrátit vedení, ale zblízka zakončoval těsně vedle.
     
    4. série
    1:1
    Tom Polák předvedl parádní bekhend, ještě lépe ale zakročil brankář Šťastný.
     
    4. série
    1:1
    Aleš Krtek se pokoušel bekhendem překonat Běhulu, ale puk nedokázal zvednout.
     
    5. série
    1:1
    Adam Studený se dostal před brankáře a dělal kličku. Puk ovšem nechal za sebou.
     
    5. série
    1:2
    Aleš Heinrich se rozjel a přesnou střelou rozhodl o výhře hostující Jihlavy.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Autorem vítězné branky je ALEŠ HEINRICH.
    Aleš HEINRICH - 3:4
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Piráti sice vyrovnali v posledních minutách, obrat se jim ale uskutečnit nepovedlo. Nájezdy ovládly hosté, jenž zvítězili 2:1, v utkání pak 4:3! Rozhodující nájezd proměnil útočník Aleš Heinrich.
     
    Díky za pozornost a někdy zase u juniorské extraligy napočtěnou! (14:58:28)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 19. Köver (Šilar, Hajič), 59. Köver (Hřebíček), 60. Hřebíček (Köver) – 12. Vála (Čermák), 33. Peschout (Hrbatý), 54. Mejzlík, rozh. náj. Heinrich

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Köver (CHM)
    0:0   Čermák (JIH)
    2. série:
    0:0   Kulich (CHM)
    0:1   Mareš (JIH)
    3. série:
    1:1   D. Novák (CHM)
    1:1   Mejzlík (JIH)
    4. série:
    1:1   Polák (CHM)
    1:1   Krtek (JIH)
    5. série:
    1:1   Studený (CHM)
    1:2   Heinrich (JIH)


    Piráti Chomutov: Běhula (Pavlát) – Kopic, Kleiner, D. Novák, Studený, Procházka, A. Novák, Hajič – Köver, Bajer, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Mařík, Šišolák, Krejčiřík, Šilar, Adámek.
    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Mareš, Rašín, Hrabaň, Krtek, Vála, Havelka – Kadleček, Jindra, Adam, Heinrich, Mejzlík, Hrbatý, Strnad, Waller, Slabý, Peschout, Čermák.

    Rozhodčí: Petružálek – Toman, Goltsch.
    bahis siteleri