Vítkovice – Pardubice 4:2 (kon.) | Jihlava – Zlín 3:2 (kon.) | Plzeň – Sparta 4:3 (kon.)
Mountfield HK – Třinec 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 2:3 (0:1 po s.n.) | Litvínov – Olomouc 0:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Neděle 17.09.2017, 17:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:59 Bedřich KÖHLER - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je večer BEDŘICHA KÖHLERA! Hradecký obr se v oslabení vydal do úniku po pravé straně a nekompromisní střelou mezi betony překonal Šimona Hrubce! Bez asistence.
    43:49 Bedřich KÖHLER - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    43:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovka je konečně využita a Hradečtí překlápějí zápas na svou stranu! Džerinš poslal krásnou přihrávku přes osu hřiště doleva na Bednáře, který vypálil z první a našel tečujícího BEDŘICHA KÖHLERA, který z blízka svou druhou trefou překonal Hrubce – 2:1! Asistence: Jaroslav Bednář, Andris Džerinš.
    27:51 Bedřich KÖHLER - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    V ČPP Aréně máme srovnáno! Kukumberg obkroužil snad celou třetinu podél hrazení. Na levém mantinelu se nakonec otočil a nahodil puk na Hrubce. Ten jej pouze vyrazil před sebe, kde číhal připravený BEDŘICH KÖHLER, který svým typickým gólem vyrovnává na 1:1! Začínáme od začátku! Asistence: Roman Kukumberg, Mislav Rosandič.
    06:16 Martin RŮŽIČKA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    06:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají skóre duelu! Rákos se dokázal protlačit přes hradecké beky do zakončení. Sedláček odrazil jeho pokus betonem za bránu, jenže útočník Třineckých procpal zadovkou touš přes bránící hráče na MARTINA RŮŽIČKU, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil! Asistence: Daniel Rákos, Jiří Polanský.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 28. Köhler (Kukumberg, Rosandić), 44. Köhler (Jaroslav Bednář, Džerinš), 45. Köhler – 7. Martin Růžička (Rákos, Polanský)


    Mountfield HK: J. Sedláček (J. Pavelka) – Cibulskis, Gregorc, F. Pavlík, Graňák, Pláněk, Vydarený, Rosandić – Jaroslav Bednář (C), Džerinš, Šimánek – Jarůšek, Koukal (A), Zigo – Köhler (A), Kukumberg, Vopelka – J. Dvořák, Miškář, Čáp.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Adámek, Jank, Roth, M. Doudera, D. Musil – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (C) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Dravecký, Marosz, Irgl – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa.

    Rozhodčí: Hodek, Pavlovič – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 4760
    bahis siteleri